Ασε βρε Αλκμηνη , εαν εχεις κατι να της πεις πες το , μη το κρατας μεσα σου.... Ξεδωσε και οτι ειναι να γινει θα γινει
Printable View
νιωθω χαλια... ειμαι κουρασμενος ψυχολογικα βαρεθηκα να παρακαλαω ανθρωπους. παθενω κρισεις πανικου. ειμαι μονος. σκεφτομαι οτι εαν πεθενα θα ηταν καλητερα. φοβαμε. εαν παραξενα προαισθηματα. φοβαμε τον θανατο.
Τα ίδια... :(
Δεν νιώθω και πολύ καλά...νιώθω θλίψη, ανησυχία κι αδυναμία...ελπίζω τουλάχιστον η αδυναμία να είναι από τη ζέστη και τώρα που άναψα το κλιματιστικό να νιώσω λίγο καλύτερα...και με περιτρυγιρίζουν σκέψεις, πολλές σκέψεις...
Έχω βαρεθεί να βλέπω τον μισό κόσμο να παριστάνει τον σημαντικό και τον υπόλοιπο μισό να ταίζει τους πρώτους....Που να πάω που οι πρώτοι μου φαίνονται σιχαμένοι και οι δευτεροι ηλίθιοι?
Σταματήστε να έχετε όλοι απαιτήσεις και αρχίστε να παρέχετε για τον άλλο. Σταματήστε να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να παριστάνετε τις αθώες περιστερές...
θελω να παρεχω αλλα ολα τα ταιριαστα γκομενακια ειναι πιασμενα ή αδιαφορα. και απ'το να παρεχω σε καποια που δεν το εκτιμα, προτιμω να μη παρεχω καθολου.
συμφωναω. μονο που αυτη η απαντηση που εκανες παραθεση δε πηγαινε γι'αυτο το φορουμ. εδω μεσα καθε χρονο καταφερνουν δυο-τρεις να γινονται συμπαθητικες, εν αντιθεση με αλλα φορουμς που δε συμπαθω καμια και κανεναν. φετος εκτος απο σενα συμπαθω και τη betelgeuse και τη mnimonio που γραφει παρομοια.
Ελπίζω να με πάρει σύντομα ο ύπνος...στην καρέκλα, ορθιο, στην τουαλέτα, μπροστά απο το ψυγείο, με ένα ποτήρι στο χέρι...δε με νοιάζει...απλά να με πάρει ο ύπνος άμεσα και να ξυπνήσω αύριο γιατί το σήμερα είναι απλά και πάλι ψυχοφθόρο..
Όταν όλα τα "δε θα σε ξεχάσω" έχουν ξεχαστεί και όταν όλη η ζωή είναι απο την άλλη πλευρά της πόρτας τι άλλο υπάρχει απο τον ύπνο?