-
παρακαμπτω την γκαντεμοναταλια και σας ενημερωνω πως σημερα ειναι παρασκευη............!!!!!!!!!!!!
τι νομιζατε δηλαδη πως επειδη εχθες χλαπακιασατε σημερα δεν θα κανετε μπανιο?
για περαστε για περαστε,
δηλαδη μονο εγω την εβγαλα με ενα γιαουρτι και ενα μηλο για βραδυνο?
εχω να αναφερω λοιπον 67,5 για σημερα(καλα η ζυγαρια μου εχει βγαλει φτερα)
τελος θελω να σας πω πως επρεπε να γινω 31 χρονων για να ακουσω απο την μανα μου το εξης:
εχθες παραγγειλαμε σουβλακια στην δουλεια και εφαγα ενα. ετσι δεν εφαγα το φαι που ειχα παρει μαζι μου.
σημερα βαζω μεσα στην τσαντα μου ενα γιαουρτι και ενα μηλο και παω να φυγω, και μου λεει: καλα με μηλα και γιαουρτια θα ζεις? παρε κατι να φας.............
οριστε, δεν ακουσα, πως ειπατε, συγνωμη κυριε ποιος ειστε?,
εζησα για να το ακουσω και αυτο(μιας και μονιμως μαλωναμε για τα κιλα μου)
αφου της εξηγησα πως εχω το χθεσινο μου φαγητο ηρεμησε...........
αντε να βλεπω προσελευση..........
καλη Παρασκευη
-
Βρε Ναταλάκι μου γλυκό
πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη μου
υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις δηλαδή???
Και μου το λες Παρασκευή
Μαύρο ΣΚ
Διαβάζω ξανά και ξανά το μήνυμα και δεν καταλαβαίνω
και μπήκα με μια χαρά να διαβάσω τις απαντήσεις σου...
-
Παρεπιπτόντως Βάσια μου σε ακολουθώ: και γω με γιαούρτι την έβγαλα χτες το βράδυ!!
-
Κορίτσια καλημέρα κι από μία άλλη συμπάσχουσα που κι αυτή την έβγαλε με μήλο και γιαούρτι ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ, αφού να φανταστείτε μας κάλεσαν οι κουμπάροι μας σε ταβέρνα με αρνια κ.λ.π κι έκανα την άρρωστη τι να κάνω η γυναίκα..
βασουλίνι μου δεν έχω λόγια να σου πω πόσο σε θαυμάζω μπράβο μπράβο μπράβο έτσι συνέχισε και άσε τους άλους να λένε πόσο κοντά είσαι πια στον στόχο σου μόνο να σκέφτεσαι...
ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ τι να πω αγάπη μου....σε περιμέναμε....εύχομαι να σου πάνε όλα καλά...
λιντάκι μου πως είσαι πως πας με γυμναστήρια και δίαιτες, όσο για διάθεση άστο δεν ρωτάω..
αναβάλλετε η κάθοδος της ναταλίας ...
μπαρμπουνίτσα που είσαι????
κοριτσάκια υπόλοιπα για πείτε κανένα νέο πως πάτε από διατροφή άντε για να ανέβουμε λίγο..
ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΛΑ ΛΙΓΟ ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..........
-
Καλημέρα Αννεζινάκι!
Ναι στεναχωρήθηκα πολύ αλλά δεν θέλω να χαλάσω το Ναταλάκι μου και να νιώσει άσχημα!
Που θα πάει θα συναντηθούμε, δεν μπορεί!
Όπως λέει και ο Κοέλο "όταν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνομωτεί για να σε βοηθήσει"......
(Βέβαια αυτό δεν το είδα στην ζωή μου ποτέ να συμβαίνει, μάλλον το αντίθετο αλλά δεν με παίρνει κι από κάτω..).
Κατά τα άλλα η διατροφή μια χαρά, η γυμναστική μια χαρά, φτου φτου
Και συ καλά μου φαίνεσαι Αννάκι
καλά έκανες και δεν πήγες
σήμερα θα ήσουν με στομάχι χάλια και μέσα στις τύψεις...
-
Λήδα μου καλά είμαι αισθάνομαι και πολύ ανάλαφρη τις τελευταίες μέρες τρώω κοτόπουλο ψάρι και τόνο με σαλατικά και αισθάνομαι πολύ πολυ καλύτερά..
ηρέμησα και με την μαμά μου που επιτέλους είναι καλά .. ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
όσο για την ταβέρνα έχεις δίκιο πόσο χάλια θα ημουν σήμερα και πόσες τύψεις θα είχα γιατί δεν μπορεί όλο και κάτι θα τσιμπούσα .....
άσε που σήμερα θα σερνόμουνα γιατί το τελευταίο διάστημα έχω γίνει χίλια κομμάτια για να τα προλάβω όλα
σπίτι δουλειά νοσοκομεία κ.λ.π και δεν έχω και πολλά κουράγια.
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΥΠΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ... το πρωί με το ζόρι σηκώνομαι αλλά αύριο είναι ΣΑΒΒΑΤΟ θα κοιμηθώ επιτέλους
όσο για τον ΚΟΕΛΟ εγώ συμφωνώ μαζί του....
-
Μπήκα και εγώ να δω ημ/νίες και κανονισμένα ραντεβού, και βλέπω το Μητσοτάκι, φτου, φτου, φτου !!!!
Ναταλάκι μη στεναχωριέσαι ξέρω ότι θα κάνεις ότι μπορείς για να έρθεις, και αν δεν τα καταφέρεις δεν έφυγαν οι εβδομάδες θα έρθεις τη μεθεπόμενη... μη μου στεναχωριέσαι μόνο, εμείς σε αγαπάμε και θέλουμε να είσαι χαρούμενη και όχι να σκας από τις σκέψεις....
Βασουλίνι, μπράβο σου, και εγώ με τη μαμά μου το ίδιο πρόβλημα έχω, αφού σου είπε αυτό σημαίνει ότι είσαι ήδη ΑΔΥΝΑΤΗ....
Λιντάκι και Αννούλα έχετε μπει σε καλό δρόμο, λοιπόν μόλις γυρίσω από το ταξίδι, θα ακολουθήσω !!!!!!!!!!!
-
Kαλημέρα όμορφες!Σιγά μη γίνω η αιτία να στεναχωρεθεί η Λινταλένια μου και να χάσω και τις βόλτες στον Πειραιά!
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά,μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβάαααα!
Παρατάμε Ξάνθες(συγνώμη αγάπη και Κράου),Δράμες(συγνώμη Τάσουλα και Πέννυ) και δε συμμαζεύεται
και βάζουμε φτερά στα πόδια για Αθηνοσυναντήσεις!Να πάω σήμερα να βγάλω εισιτήρια,γιατί είναι και δύσκολες οι μέρες
και να οργανωθούμε για τη μέγα μας συγκέντρωση!Αν κατάλαβα καλά σας βολεύει Σάββατο περισσότερο.
Ελπίζω να έχουμε στην παρέα μας και Αθηναίες που ζουν αλλού και θα επιστρέψουν σπίτι για το τριήμερο...
Αρχίσετε εσείς σήμερα να ρίχνετε προτάσεις στο τραπέζι.Αννεζινάκι,δεν πρέπει να έχω το κινητό σου!Δε νομίζω να μου λουφάρεις...
Κάνω ένα ντουζάκι βιαστικό και εμπρός καλά μου πόδια να προλάβω,γιατί αύριο χάραμα πάμε Πέλλα(για τα τρία χρόνια της γιαγιάς)
το βράδυ Κατερίνη,που έχω ραντεβού με τον Μ.Πασχαλίδη και Κυριακή,άντε Δευτέρα το πολύ να κατεβαίνουμε σιγά σιγά
γιατί ενδέχεται θα συναντήσουμε κι άλλο κόσμο,μπαρμπουνέλι μου!Αχ!Κι είμαι πρησμένη,μπουμπουκωτή,πού πας ρε Καραμήτρο;
Όχι,δε μασάμε!Είπαμε!Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό!Εσείς οι Κρητικοπούλες,δεν έρχεστε μια βόλτα κατά πάνω,το τριήμερο;
Κι οι ΠατρινοΚαλαματιανές επίσης!Να τη βουλιάξουμε την πρωτεύουσα!Έλα,που βρίσκω κέφια πάλι!Τώρα που γυρίζει,λέμεεεεεεε,
που λέει κι η Παλιολουλού!Σαν πότε ξανά θα βολέψει να βρεθούμε όλες μαζί παρέα;Για οργανωθείτε,πάραυτα!Θα μπω αργότερα
αλλά και μέσα στο Σαββατοκύριακο να δω τα χαμπάρια σας!Δηλώστε συμμετοχές μαζί με πρόταση για χρόνο και τόπο!ʼντε!
Εγώ κατεβαίνω μόνο για τη συνάντηση μας από Θεσσαλονίκη!Εσείς οι λιγότερο Αθηνομακρινές τι θα κάνετε;Πάρτε μπουρνούζια κι ελάτε!
Την παρακάτω εικόνα την αφιερώνω στον εαυτό μου κι όποιον έχει αρκετό χιούμορ να γελάσει και να μη θιχτεί!Τρέχουμε λέμεεεεεεεε!
Φιλιάαααααα
-
Παρακάμπτω το ότι νοιάζεσαι μόνο για τη Λινταλένια αν θα στεναχωρηθεί?. και προχωρώ?..
Ετσι σε θέλω αποφασιστική?. Μας λαχτάρισες με τα δεν ξέρω αν θα έρθω?. Λοιπόν εμένα Σάββατο με βολεύει? για πείτε και οι υπόλοιπες?..
Ναταλάκι μου γλυκό και τρελούτσικο !!!!!!!!!!!!!!! γουτσου, γουτσου !!!!!!!!!!!
-
ʼντε ρε Ναταλάκι και μας κοψοχόλιασες!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙ
Λοιπόν: θέλω να ξέρω πότε θα πατήσεις το πόδι σου εδώ, ποιά μέρα ακριβώς μέσα στην εβδομάδα. Θέλω να πάρω άδεια από τη δουλειά και να βρεθούμε ένα πρωινό για πάρτη μας.
Επίσης μην κανονίζετε το Σάββατο στις 13 γιατί κάνω πάρτυ του γιου μου (μεταξύ μας) αλλά και έτσι να είναι θα έρθετε σπίτι μου!!! Μπορούμε Ναταλία να βρεθούμε Παρασκευή βράδυ οι δυο μας: θα σε πάω Κεφαλάρι Κηφισιά σε ένα πραγματικά ωραίο μαγαζί (πολυ-ασιατική κουζίνα αλλά γεύσεις ΟΝΕΙΡΟ- απλά ΜΑΓΙΚΕΣ).
πωπω ένα σωρό σχέδια έχω
πότε θα τα προλάβω όλα?
Πέσμου ποια μέρα έρχεσαι και οργανώνομαι!
-
ααααααααααααααααααααααααα ααααααα
αγχώθηκα τώρα
τρελαίνομαι
έρχεται η αγάπη
είναι δυνατόν?????
-
:) Aλαλουμεναγάπη,την περίμενα αυτή σου την αντίδραση,είναι αλήθεια,
απλά όταν έγραφα είχαν προηγηθεί η Λινταλένια και το Αννεζινάκι μόνο.
Δε νομίζω να χρειάζεσαι κι άλλη επιβεβαίωση των συναισθημάτων μου για σένα...
Λοιπόν,αγάπη,δεν ξέρω ποιά μέρα ακριβώς θα έρθω,γιατί η τρέλα μου
συζητά να έρθω,να πεταχτώ ένα διήμερο Ναύπλιο για τα γενέθλια μου
και να ξανάρθω Αθήνα...Ακόμα όλα είναι στη σκέψη...Να δω αν θα βρω
και εισιτήρια,γιατί την τελευταία φορά που πέρασα από τα Τέμπη για Πάτρα
και τα γκρέμισα,προκάλεσα ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση στα εισιτήρια των τρένων
και να δούμε για πότε θα βρω...Όπως και να'χει θα σου τηλεφωνήσω μόλις ξέρω
κάτι περισσότερο.Αχ!Κορίτσια,πό� �ε θα σας προλάβω να σας δω και κατ'ιδίαν
πέρα από τ'ομαδικό μας όργιο;Θέλω από τις σίγουρες Αλαλουμένια,Λινταλένια,
Αννεζινάκι,Σαμπίνα,Χανελέλ ι,το ζεναρνί μου και τόσα μη λουόμενα κορίτσια...
Την Κατ με τους αριθμούς,τη sweet,τη joval,τη Vasiliki76,κάποιες άλλες,
που δεν έχω αριθμό να ειδοποιήσω...Κι ασφαλώς έχω μια ελπίδα και για τη Λιλένια μου!
Κι έχω κι αδερφό,ξαδέρφη,πρώην συγκατοίκους,συμφοιτήτριε� �,φίλους...Πωπωωω
Χίλια κομμάτια θα γίνω,αλλά μη μου θυμώσετε όσες δεν προλάβω ή δεν έχω χρόνο
αρκετό,καλά;Πάω να ετοιμάζομαι τώρα,οργανωθείτε εσείς και επανέρχομαι!
Βρείτε μέρα,ώρα και τόπο για το ομαδικό,να κανονίσω τις κινήσεις μου!Χάϊντε!
-
έχω πεθάνει στα γέλια μ' αυτά που γράφεις
κοίτα: θα δεις περισσότερο αυτούς που σου κάνουν στενό μαρκάρισμα, άρα σημαίνει ότι λυσσάνε περισσότερο να σε δουν: τόσο απλό είναι!!!
ʼρα πρώτη θα είμαι πάλι (χεχε) και ας ακολουθήσουν...
-
ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ U2U
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ Ή ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΔΑ
όσο για την συνάντηση κανονίστε εσείς όπου θέλετε ανεβαίνω και βόρεια προάστεια δεν έχω πρόβλημα αρκει να βρεθούμε όλες μαζί θέλω να σας γνωρίσω επιτέλους..
επειδή δεν θα ξαναμπω μάλλον σήμερα έχω πολύ δουλειά και δεν έχω pc στο σπίτι ο γιος μου έχει βάλει κωδικό και δεν μου το δίνει οτιδήποτε προκύψει ενημερώστε με τηλεφωνικά..
φιλιά πολλά σε όλες καλό ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Αλαλουμάκι μου καλό ταξίδι καλά να περάσεις, λήδα κράτα γερά, βασουλινάκι μπαρμπουνίτσα και όλες τις υπόλοιπες ΚΟΥΚΛΕΣ σας χαιρετώ με πολύ αγάπη για ένα υπέροχο αποκριάτικο σαββατοκύριακο
ματς μουτς
-
Θα μείνεις και Κυριακή? Πότε πρέπει να γυρίσεις Θεσσαλονίκη?