Quote:
Originally posted by eleni1201
Λούνα δεν είμασταν όλες 50 και 60 κιλά. Κοίτα την Πηνελόπη που έχασε 30 κιλά. Αφού μπορεί εκείνη μπορείς και εσύ!!!
Ω ναι!
Printable View
Quote:
Originally posted by eleni1201
Λούνα δεν είμασταν όλες 50 και 60 κιλά. Κοίτα την Πηνελόπη που έχασε 30 κιλά. Αφού μπορεί εκείνη μπορείς και εσύ!!!
Ω ναι!
Συγχαρητήρια !!!!μακαρι να ειχα ξεκινησει κ εγω οταν ημουν 85 θα ηταν πολυ καλυτερα τωρα
Σκατουλες.:/Quote:
Originally posted by penelope1985
Η συντηρηση ειναι σαν διαιτα για μενα ακομη...
Quote:
Originally posted by Constance
Σκατουλες.:/Quote:
Originally posted by penelope1985
Η συντηρηση ειναι σαν διαιτα για μενα ακομη...
Ιndeed
Quote:
Originally posted by Λουνα
Συγχαρητήρια !!!!μακαρι να ειχα ξεκινησει κ εγω οταν ημουν 85 θα ηταν πολυ καλυτερα τωρα
Βεβαια εισαι και 5 ποντους ψηλοτερη οποτε ειναι το ιδιο...
ωχου ολα μου φαινονται τοοοοοοοοοσο δυσκολα!!!!!!!!πω πω Πηνελόπη αγχώθηκα κ για την ταβέρνα!ηδη σκέφτομαι τι θα φάμε!
κρεας
Στην ταβερνα θα φαμε απουλα.:P
Ετσι Ετσι!
Λοιπον σημερα
-800 γρ
53.9
popo ελενη εχεις φορτσαρει για τα καλα ε? μπραβο εφυγες και απο το 9 σχεδον!!και κοιτα και το στοχο σου... 63 απο 21!!! μπραβο.. πηνελοπη - 800? μας πατησες ολες παλι!! μπραβο!!
εγω σημερα -500 στα 67,7..ακομα να φτασω το 66 μου..
α ενταξει μια χαρα!! κουκλα θα εισαι.. εγω ειμαι 4 μηνες συνεχεια 66 69 66 69.. πιο κατω δεν εχω παει.. 8α τα καταφερω ομως τωρα το νιωθω!!!
penelope δεν ειμαι φαν του κρέατος!υποσχεθειτε μου οτι θα φάμε κ τα υπολοιπα τα συνοδευτικά!χαχα
σήμερα 55.1 . αντε σιγά-σιγά λέω ξεκινήσω συντήρηση.. penelope τα φώτα σου... καμιά συμβουλή???
granita ουτε κι εγω μην ανησυχεις θα παρουμε μαζι μεζεδακια και συνοδευτικα.:P Εχει πραμα η ταβερνα αμα πας δε μενει κανεις νηστικος δυστυχως.:p
Σημερα -300.Μια χαρα.:)
84.1 meτα την προβα γενεθλιων με παστα ουζο κ ψαρικα :D