Ευχαριστώ πάααααααααααααααρα πολύQuote:
Originally posted by migg
μπραβο οκ..καλη συνεχεια..
Printable View
Ευχαριστώ πάααααααααααααααρα πολύQuote:
Originally posted by migg
μπραβο οκ..καλη συνεχεια..
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Όλη μέρα είμαι κυρία στη δοατροφή κ αργά το βράδυ με πιάνει μια λύσσα που κατεβάζω ότι βρώ μπροστά μου κυρίως όμως θέλω γλυκά :flaming: :flaming: :flaming:
π.χ εχθές το βράδυ αφού έφαγα το γιαουρτάκι με τις φρυγανιές κ το φρούτο εεεεεεεε μετά τι μ' έπιασε κ κατέβασα μια μπαγκέτα (όχι ολόκληρη) με γραβιέρα, 2 πιτάκια με γαλοπούλα κ μαγιονέζα, σοκολάτα, 1 μπάρα, κεράσια κ τρία παγωτίνια!!!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2: :shocked2:
δηλ αυτό είναι υπερφαγικό?
ΟΚ συγχαρητήρια για την απώλεια!!!!!!!
καλημερα σε ολους
6-1 130 κιλα
13-1 125 κιλα
20-1 122 κιλα
27-1 120 κιλα
3-2 118 κιλα
9-2 117 κιλα
17-2 116 κιλα
24-2 115 κιλα
11-3 114 κιλα
1-4 110 κιλα
9-4 109 κιλα
21-4 108 κιλα
27-4 105 κιλα
6-5 104 κιλα
13-5 102 κιλα..
19-5 100,5
26-5 100
7-6 99
16-6 98,9
23-6 98
30-6 97.3
8-7 96.5
μιγκ πολλά μπράβο!!!
μπραβο migg!!!
αυτη η εβδομαδα ηταν καλη και με μενα!!! -1,5 κιλο μετα απο πολυ καιρο!!!
για να δουμε η επομενη!!! ευχομαι τα καλυτερα για ολους!
lora μπράβο...άντε λίγο σου έμεινε ακόμα!
Γεια σε όλους σας και πολλά μπράβο για την προσπάθεια.
ειμαι καινούργια εδώ και ελπίζω να μπορέσω να βοηθηθώ και να χάσω τα 30 ανεπιθύμητα παλιοκιλά που με βαραίνουν εδω και καμια 15αριά χρόνια, με ένα διαστημα απώλειας που επιτεύχθηκε με γαστρικό μπαλόνι πυ έβαλα πριν από 5 χρονάκια τα οποία ξαναπήρα και με το παραπάνω 2 χρόνια μετά την εξαγωγή του μπαλονιού.
είμαι τωρα 104 και πρίν από 10 μέρες ήμουν 107
ξεκίνησα με ατκινς και βλέπουμε
καλημέρα σε όλους!!!
οχι και τοσο θετικα τα αποτελεσματα σημερα αλλα τελοσπαντων...
σε 10 μερες εχασα μολις 800 γραμ !:shocked2: βεβαια στο ενδιαμεσο γινανε 2 τρελα υπερφαγικα με 2 κιλα ψωμι, νουτελα,τυροπιτες και τα σχετικα...
το μονο καλο ειναι πως βλεπω πλεον το 5 μπροστα ! :D
Βλέπω το θεμα με τα υπερφαγικά επισόδια είναι κοινό σε πολλούς....
Το συγκεκριμένο θέμα το έχω πιάσει από όλες της πλευρες (διαιτολόγους, ψυχολόγους, ομάδες αυτοανάπτυξης, υπνωτισμό) και πρεπει να σας πω, οτι είδα κάποιο μονιμο αποτέλεσμα μόνο με την ύπνωση.
Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο δουλεψε η υπνωση και τα υπερφαγικά επισόδεια έχουν μειωθεί απίστευτα!!! Από εκεί που είχα 1 - 2 φορές την εβδομάδα, έχουν μειωθεί σε 1 ανα δίμηνο και επιπλέον αρκετές φορές παρατάω το πιάτο μισογεμάτο μολις χορτάσω, κατι που παλαιότερα ουτε κατα διάνοια!!!
Και αυτό μου δείνει ελπίδες και ξεκίνησα Ατκινς και πάλι μετα από καμια 20αριά χρόνια!!
εγω το καλο της υποθεσης ειναι οτι ξερω ποτε κανω υπερφαγικο.. οταν ειμαι απογοητευμενη γτ δεν εχασα οσο ηθελα,οποτε λεω αφου δεν χανω που δεν χανω, ας φαω να το ευχαριστηθω!
και επισης οταν κανω μια παρασπονδια, εστω και η ελαχιστη να ειναι ειμαι του ολα η τιποτα ! σκεφτομαι το χαλασες ?? αστο το αποτελειωσεις..... και τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο ! πλεον εχω καταφερει και συγκρατουμε πολλες φορες..αλλα υπαρχουν και στιγμες που υποκυπτω !:regan:
ευχαριστω κοριτσακια μου...μπραβο λορα...χριστινακι με -800 μια χαρα εισαι...μαρια..υπομονη και τα παλιοκιλα θα χαθουν..να σαι σιγουρη...
Αυτό που λες xristinakalb, αυτό ακριβώς ηταν το θέμα και για μενα!
Λοιπόν ξεκινάει από τις τύψεις και την υποτίμηση του εαυτού μας. Δηλαδή καλά εντάξει ουτε να μπώ σ ένα πρόγραμμα δεν μπορώ κλπ αυστηρότητες κρίσεις αυτοπεποίθησης!
Λοιπόν μπορεί και να βελτιώθηκε πρώτα η αυτοπεποίθηση μου και μετά τα υπερφαγικά επισόδεια. Πάντως ετσι ακριβώς ήμουν και εγώ καριβώς όμως!!!
Γιαυτό και για όσο διάστημα έκανα υπνωση ο Ψυχολόγος μου είχε "απαγορεύσει" να κάνω διαιτα και επέμενε σ αυτό!
και μετά λυθηκε κάπως...
Να σας πω οτι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που έχω τηρήσει πρόγραμμα 2 εβδομάδες τώρα χωρίς να το έχω χαλάσει και χωρις να αισθάνομαι οτι ζορίζομαι...
επιτέλους κάτι αλλάζει!
βρε συ xristinakalb μόλις τώρα βλέπω ποσα κιλά ε'ισαι και πόσα θέλεις...
κοριτσάκι είσαι πολύ αυστηρη με τον εαυτό σου!
θα πρέπει να είσαι μια θεα!!!
σκέψου θετικά!
ειναι οντως μια θεα..οταν την δεις θα το καταλαβεις...αδυνατουλαααα� �ααα.....
μαρια μου μην βλεπεις μονο τα νουμερα.. για μενα ο καθρεφτης ειναι αυτο που μετραει..οχι η ζυγαρια ! και ο καθρεφτης δειχνει κοιλιτσα !! και τωρα το καλοκαιρι ειδικα με ενοχλει πολυ...θελω να φυγει..στα 55 πιστευω να ειμαι οκ ! αν φυγει και σε πιο πανω κιλα ακομα καλυτερα !!!!!!!!:smilegrin: