Καλό Σαββατοκύριακο Αννούλα!
Printable View
Καλό Σαββατοκύριακο Αννούλα!
Αννεζινέλι μου,δεν έχω ούτε γιού του γιού σου ούτε της κόρης σου!
Θα μου το δώσει η αγάπη,στην οποία το έστειλες πριν από μένα...σνιφ,σνιφ!
Αγάπη,εγώ πάντως,δε γελάω καθόλου!Αγχώνομαι!Θα σέρνω τα 150+
(γιατί πάλι δε μου μιλά η ζυγαριά μου και δεν ξέρω)κιλά μου στην Αθήνα
να σας προλάβω,θα κάνω ό,τι μπορώ,μόνο μη μου παρεξηγηθείτε όσες
δεν τα καταφέρω...Μετά θα είμαι μία εβδομάδα παράλυτη,ξάπλα να στανιάρω...
Έτσι γίνεται και στην Κατερίνη που πάω και Πάτρα,που πήγα...εγώ κάνω διακοπές
σπίτι μου εδώ και διαλύομαι στα ταξίδια...Στο δια ταύτα!Κανονίστε καλέ,να ξέρω!
Αφού καμιά δε μιλάει ρίχνω την πρόταση: Παρασκευή βράδυ οι δυο μας. Σάββατο απόγευμα συναντιέσαι με τις άλλες και μετά έρχεσαι σπίτι μου.
Κυριακή είσαι όλη μέρα μαζί μου. Θα δω που θα σε πάω, θα οργανωθώ, εσύ πέσμου μόνο αν συμφωνείς.
Πολλες private συναντήσεις βλέπω..... τέλος πάντων, εγώ μπορώ Παρασκευή βράδυ, Σαββάτο όλη μέρα αλλά Κυριακή μεσημέρι έχει γενέθλια η ανηψιά μου και δεν μπορώ να λείψω. Μπορώ όμως Κυριακή απόγευμα/βράδυ.
Προτείνω τότε ομαδική συνάντηση Κυριακή νωρίς το απόγευμα κατά τις 5-5:30 μ.μ. (αρκεί να είναι σε παιδότοπο για να απασχοληθούν τα παιδιά μου). Το θέμα είναι που θα μένει η Ναταλία για να οριστεί το μέρος.
Τα δικά μας prive θα τα κανονίσουμε δια τηλεφώνου...
ναταλια μου φωτιες αναψες, κονταροχτυπηματα, πανικους...μεχρι και κατι για Botox διαβασα. ελεος....θελω κι εγω......και botox θελω και τετοια καλοπιασματα...............
α, σου στειλα το τηλ της αννεζινας με u2u
και αγκαλιτσα θελω γιατι εχω τις μαυρες μου σημερα και εχω και πολυ δουλεια γιατι τις 2 προηγουμενες τα φωρτωσα στον κοκορα.....
εγω δεν ζυγιστηκα βασια...εχθες το βραδυ τα εφαγα ολα...η γαλλιδα ειχε μια λιστα μαζι της και δεν αφησε τιποτε που να μη δοκιμασει. και μαζι κι εγω. και το κρασι τελειο, μονη μου το επινα...συν ενα μπουκαλι κρασι σημερα λοιπον.
λιντα γυμναστηριο πηγαινεις ή το σταματησες για να ετοιμαστεις για την επισκεψη?
αλαλουμακι και αννεζινα βλεπω ετοιμαζεστε κι εσεις για τη μεγαλη συναντηση.
βρε ναταλια, που να τους δεις ολους αυτους? εγω προτεινω να στηθεις σε ενα καφε και καθε μιση ωρα και αλλο ραντεβου. οποιος θελει ερχεται. μονο ετσι θα τους προλαβεις
αληθεια δευτερα πατρα? αρε τυχερε κοσμε και ντουνια.
παλι ολη την ελλαδα θα οργωσεις. παντου θα πας και στην επιστροφη θα περνας απο κοντα μου και θα μου στειλεις κανενα μυνημα.
στο ναυπλιο να κανεις μια βολτα και για μενα. ονειρο ειναι παντα, ολες τις εποχες. εχω παει 3 φορες και ξαναπηγαινω οποτε να'ναι....
αχ ξεχαστηκα λιγο. εκανα το μπανακι μου, χαλαρωσα, παω τωρα. ε, εσεις οι χαρουμενες. μη πιτσιλατε πολυ. χειμωνας ειναι και δεν στεγνωνει το μπανιο ευκολα. η αλεξανδρα μας βαρεθηκε να σφουγγαριζει και θα γλιστρησει και καμια........
NAMAI ΠΑΛΙ ΕΔΩ
Όχι που δεν θα ξανάμπαινα, εγώ συμφωνώ απόλυτα με λήδα για κυριακή απογευματάκι άντε και σε παιδότοπο θα βάλω και την αποκριάτικη στολή μου... κανονίστε ώρα μέρος και χώρο και θα εμφανιστώ...
σας φιλώ γλυκά.
ναταλία σου ξανάστειλα το κινητό μου που το ' στειλα χριστέ μου η τρελλή????
φιλιά ξανά σε όλες (στο τέλος θα με απολύσουν νατην η απόλυση μου ΕΕΕΕΕΕΈΡΧΕΤΑΙ!!!
κοιτα, μη βαλεις και μασκα και μπερδευτουν...δεν θα σε γνωρισουν με τη μασκαQuote:
Originally posted by ANNEZINA
θα βάλω και την αποκριάτικη στολή μου...
Φυσικά και πηγαίνω και κάθε μέρα μάλιστα (πλην ΣΚ) για να με δει η αγάπη για πρώτη φορά και να μείνει.Quote:
Originally posted by BARB3
λιντα γυμναστηριο πηγαινεις ή το σταματησες για να ετοιμαστεις για την επισκεψη?
Ναι αλήθεια πως θα γνωρίζει η μία την άλλη?
Θα πρέπει να έχουμε κάτι συνθηματικό (όχι κόκκινο γαρύφαλλο, είναι passe) κάτι άλλο, αλλά τι?
Να κρατάμε η κάθεμια από ένα κόκκινο μπαλόνι? Απόκριες είναι, δεν θα μας παρεξηγήσουν!
Κάτι πάντως... για πείτε καμία ιδέα οι ενδιαφερόμενες..
Οι υπόλοιπες μην κάνετε πλάκα!!!!
Και κυρίως εσύ μπαρμπούνα που από ότι σε έχω "κόψει" είσαι μεγάλο πειραχτήρι!
Μπαρμπουνάκι γιατί έχεις τις μαύρες, τι έγινε ? Ελα και εσύ κάτω να σε ανεβάσουμε....
Εγώ είμαι συμφωνη για Κυριακή απόγευμα, το Ναταλάκι όμως μπορεί? πότε θα φύγει από Αθήνα, που είναι έριξε τη βόμβα και εξαφανίστηκε....
Εδώ είμαι...Διάβαζα το γιουτουγιουκιβώτιο μου!
(Αννεζινάκι,τώρα πια το έχω πολλές φορές το κινητό σου!)
ʼσχετο:Μουσείο Ακρόπολης,ενδιαφέρεται καμιά;
Καμία άλλη έκθεση παίζει στην πόλη;Για ενημερώστε με...
Στο δια ταύτα:Όποτε θέλετε σας είπα κι όπου θέλετε έρχομαι!
Θα φύγω καθαρά Δευτέρα(όπως πέρισυ τώρα που το θυμάμαι)
ή Τρίτη πρωί,άμα δε βρω...Βρέχει κι ακόμα δε βγήκα για εισιτήρια...
Θα μένω Ζωγράφου,κοντά στην Πανεπιστημιούπολη...Μπορεί να χάνω
εξεταστική,αλλά με τα πανεπιστήμια δε χάνω επαφή...Δηλαδή βολεύει
τις περισσότερες παιδότοπος Κυριακή απόγευμα;Η Παρασκευή βράδυ
χωρίς παιδιά,να είμαστε και πιο άνετες,προσπεράστηκε μ'ελαφρά;
Για δείτε το,γιατί νομίζω μπορείτε όλες τότε...Σκεφτείτε και κανά μέρος
εντωμεταξύ...Κάπου να χωράμε πολλές...Να επιτρέπεται και κάπνισμα
για τις παθιάρες...Αχ!Θα με φλομώσετε πάλι!Θα τηλεφωνήσω και τη Σαμπίνα,
το Χανελέλι...Πριγκίπισσα μου,μπήκες και λέξη δεν είπες!Δεν ξεσηκώνεσαι κι εσύ;
Ζεναρνί κι εσύ μέσα,μην ξεχνιόμαστε!ʼντε,δε θα σας μαζεύω μία μία!
Κι όσο για το πώς θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας,εγώ είμαι η σημαδούρα σας,
μη φοβάστε!Τις μισές σας ξέρω ήδη,τις υπόλοιπες θα με ακολουθήσει η καρδιά...
--->ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ
τι να σου λεω τωρα ρε αλαλουμακι μου, αστο, θα μου φυγει. θα παω για κανενα καφεδακι και θα συνελθω.
οσο για τη συναντηση, ησαστε λιγο μακρυα, περασε και η ναταλια απο τα τεμπη και σκουντηξε λιγο το βουνο.... και εκεινο πανω στον δρομο βρηκε να πεσει....ευτυχως που ανοιγουν τα μπλοκα.......
λοιπον τωρα που αναρωτιεστε πως θα βρεθητε, θυμηθηκα πως εχω πρωτοσυναντηθει με μερικες απο εσας....βλεπεις μια και λες "λες?" πλησιαζεις τη κοιτας και σε κοιταει ετοιμαζεστε και οι δυο και ταυτοχρονα αναρωτιεστε "η χχχχχχχ?" και φυσικα εχετε πεσει διανα.....και επισης βολευει να εχεις δωσει απο πριν περιγραφη ρουχων, μαλλιων κλπ
καλε τι θυμηθηκα τωρα....ναταλια, βασια, πεννυ, νεκταρινι (χαθηκε αυτο ε?), ξενια, κατερινα, μυρταλη αυτες νομιζω
αντε καλο σαββατοκυριακο και με ρεγουλα τα ονειρα για τη συναντηση. εγω το μονο που ξεχναω να κανω ειναι το Botox. ολα τα αλλα μανικιουρ, πεντικιουρ, αποτριχωσεις, κομμωτηρια, σαουνες κλπ τα κανω σε καθε συναντηση. ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει ε?
Το μπαρμπουνέλι μου,πεσμένο;Γίνεται;Αποκλε� �εται!Χαδάκια θα θέλει...
Έλα ν'ανεβαίνουμεεεεεεεεε!Δε θέλω τέτοια,γιατί άμα πέσω κι εγώ μετά...
Εσένα θα βάλω να με σηκώνεις και δε νομίζω να θέλεις να το ζήσεις και αυτό!
Πάμε για τρελιάρικο αποκριοσαββατοκύριακο,παι� �νιδιάρες μου,εσείς!
Έλα,τώρα που γυρίζει,λέμεεεεεεεεεεε