Καλημέρα,
+ 1,100 σήμερα (86,6)
μία βάζω ένα κιλό, μία το χάνω
να δω πότε θα ξεφύγω από το 85 - 86
:(
Printable View
Καλημέρα,
+ 1,100 σήμερα (86,6)
μία βάζω ένα κιλό, μία το χάνω
να δω πότε θα ξεφύγω από το 85 - 86
:(
60,7.θελω να παω 54 βαζοντας μικρους στοχους καθε φορα.μεχρι την αλλη εβδομαδα να εχω φτασει τα 60 για να δω το πολυποθητο 5..κουραγιο σε ολους!
Quote:
Originally posted by granita
penelope δεν ειμαι φαν του κρέατος!υποσχεθειτε μου οτι θα φάμε κ τα υπολοιπα τα συνοδευτικά!χαχα
σοβαρα θες να σ το υποσχεθω? με μενα δεν μιλας... ολα τα φαμε...
Tέλεια!!ανυπομονώ..βεβαια μετα παλι δε θα μαζεύομαι αλλα δε πειράζει!
Μετά απο μια πολύ δύσκολη εβδομαδα ( ψυχολογική ) για μένα, με πολύ φαγητό και μια μίνι ασθένεια , καθώς και μία κατσαρόλα κοτόσουπα, αποφάσισα να αρχίσω να γράφω το βάρος μου ξανά.
λοιπον ..
66.8
παλι καλά δηλαδη...
Να κανω μια ερωτηση ασχετη με τ θεμα?η κοτοσουπα εχει πολλες θερμιδες?
KALΗμερα!! -200 σημερα..αργα και σταθερα!67,5!
Καλημερα!
-300 σημερα
53.6
ποπο πηνελοπη εχεις φυγει εσυ τελειως!!αντε μεχρι το 50 σε αφηνουμε!!οχι παρακατω...:)
Xαχα να σ πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει καθολου τωρα... Το τικερακι το αλλα ξα μονο και μονο επειδη οταν πεφτεις απο το στοχο σου χαλαει ο πινακας στη σελιδα...
χαλαει? δηλαδη? δεν εχω φτασει δυστυχως για να το μαθω..
Nαι μετα σε καθε βαρος που πεφτει αλλαζει ο πινακας.... και το βαρος που εχεις φτασει γινεται το κατωτερο και οχι αυτο που ειχες θεσει ως κατωτερο... καταλαβες?
α μια χαρα δηλαδη!!!πρεπει να διαβασω εγω τωρα ακου μαθημα.. επιχειρησιακη ηθικη και δεοντολογια..αχ!!! δινω αυριο :sniffle:
και δεν εχω καμια ορεξη ομως....
Kαλα μεχρι να διαβασεις Πραγματολογια δεν εχεις διαβασει τπτ...
ωχ..και αυτο κακο ακουγεται!!!αλλα λογικα δεν θα εχω τετοια εγω.. ειμαι στο χρηματοοικονομικο στο παπει..οποτε αποκλειεται!!