Originally posted by Eli
Quote:
Originally posted by ton76
Quote:
Originally posted by Eli
Κρατάω το γεγονός ότι το τριήμερο που βγήκα έξω άνθρωποι που είχαν καιρό να με δουν παρατήρησαν ότι έχω αδυνατίσει αλλά το σημαντικότερο ότι βγήκα φωτογραφίες και για πρώτη φορά μετά από καιρό η έκπληξη ήταν θετική. Έβλεπα τον εαυτό μου στις φωτογραφίες και έβλεπα μεγάλη διαφορά :D
Προτιμώ να κρατήσω το θετικό αυτό συναίσθημα, να χαμογελάσω και να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Και τι αν αυτό το μήνα χάσω 1 μόνο κιλό; Χ@στηκα! Όσο πάω προς τα κάτω είμαι ευτυχισμένη!
εγω παντως τη φωτο που ειδα σε εφτυνα κουκλα ενα ποδι 2 μετρα ρε παιδι μου αχ γιατι με εκανες κοντη βρε μανα τι σου κανα???? χαχαχα Ελι παντως για τα κιλα που γραφεις οτι εισαι δε μου φαινεσαι (υ.γ λεει η κορη μου "βρε μαμα πειρατινα στο σαλονι παει, δε παει ) :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Ε καλά 2 μέτρα :P
1.70 είμαι δεν ειμαι και μπασκετμπολίστρια χιχιχι. Αλλά με ευνοεί το ύψος μου, πράγματι σε ότι έχει να κάνει με την κατανομή μου και την γενική μου εικόνα.
Βρε Τόνια μου τώρα που ανέφερες τις φωτογραφίες, επειδή από το τικεράκι σου δεν καταλαβαίνω από τις λίβρες, πόσο βάρος θέλεις να χάσεις; Στις φωτογραφίες πάντως που έχω δει είσαι μια χαρά!... εκτός αν είναι παλιές :). Μήπως βασανίζεσαι άδικα βρε παιδί μου;