Κουρασμενη, νυσταγμενη, πρησμενη (λογω κορτιζονης), αλλα για καποιο συγκεκριμενο λογο αισιοδοξη και ετοιμη να κατακτησω τη ζωη! :) :P
Printable View
Κουρασμενη, νυσταγμενη, πρησμενη (λογω κορτιζονης), αλλα για καποιο συγκεκριμενο λογο αισιοδοξη και ετοιμη να κατακτησω τη ζωη! :) :P
Νιώθω ανήσυχη και θλιμμένη...και θέλω κάπου να μιλήσω...άραγε με καταλαβαίνει κανείς;
Αισθανομαι μουχλιασμενη.. δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα.. εγω ο θεος και τα βαθια νοηματα μου τρομαρα μου :PPPP
Πονάω...τόσο βαθιά μέσα μου όσο ελάχιστες φορές έχω πονέσει...κι η τελευταία ήταν πριν πολύ καιρό...
Αλλά δεν έχει σημασία τι χρειάζομαι, ούτε τι θέλω, ούτε αν κλαίω...απλά έτσι είναι...
χτύπησαν το ηρεμιστικό μου και περιμένω να γλάρωσω σιγά σιγά άλλη μία δύσκολή μέρα τέλειωσε περιμένοντας το σιπραλεξ να δράσει....καληνύχτα σε όλους
Νοιώθω μια ζωϊκή αναισθησία έπειτα απο χρόνιο ψυχικό μαρτύριο.Μια κατάσταση ζεν να το πούμε έτσι.
απογοητευμενη και μονη
...καίγονται και τα τελευταία κύτταρά μου...
4η μέρα χωρίς τσιγάρο.....Γκούχου....Καλά είμαι εντάξει.... :P
Φοβάμαι...
Χάλια, απαίσια, μακάρι να γινόταν να μη νιώθω τίποτα...
Κ εγω κυκνε , σημερα , ανευ λογου κ αιτιας , ουτε να μιλησω δεν μπορω . Νιωθω........προσπαθω να βρω την λεξη , αλλα μαλλον δεν υπαρχει . Ας περιμενω το αυριο , μια καινουρια μερα ξημερωνει , μαλλον θαναι καλυτερη . Βαζω μουσικη , τιποτα , γυμναζομαι ( με το ζορι ) παλι τιποτα . Εχω ενα απλανες βλεμμα , καρφωμενο στο απειρο . Ευτυχως , αυτες οι κρισεις κρατανε για λιγο .