και εμείς μαζί σου Τζίνα! τα αξίζει τα χουνέρια!
Printable View
και εμείς μαζί σου Τζίνα! τα αξίζει τα χουνέρια!
Καλησπέρα!
Τζίνα μου, δεν θέλω να σου ζεστάνω το κρύο πιάτο της εκδίκησης, θα στο χλιαρύνω μόνο λιγάκι..
Όχι πολλά πολλά με τον πρώην! Μπορεί εσύ και η πολυμήχανη αδελφή σου να ετοιμάζετε σχέδιο για να του δέσετε το λαλάγκι κόμπο, αλλά δεν ξέρεις κι εκείνος τι μπορεί να σου ετοιμάζει...
Σήμερα χάρηκες και καλά έκανες! Καλό είναι να αποχωρήσεις τώρα, με τον αέρα της θριαμβεύτριας. Μετά μπορεί να μπερδευτείτε άσχημα και οι συνέπειες να μην είναι αυτές που σκέφτεσαι τώρα. Μη δίνεις συνέχεια, σταμάτα το εδώ το έργο.
Στο μυαλό μου έχω χωρίσει τους άντρες σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που αξίζουν τα πάντα, που κάνουμε όνειρα γι' αυτούς και τους κάνουμε συντρόφους μας και στους άντρες για το σεξ. Αφού δεν παίζει σεξάκι και αφού απέδειξε ήδη ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο πλευρό σου, παράτα τον... Έχει κι αλλού λαλαγκιές, που κάνουνε λαλάγκια! Και τι λαλάγκια! Νο 4 και πάνω! :lol:
Έχεις δίκιο ʼβα μου σε αυτά που λες και πραγματικά δεν θέλω να ασχολούμαι. Όμως εφόσον επιμένει να τηλεφωνεί και θέλει να βλεπόμαστε παρόλα όσα του έχω σούρει και να θέλω να αγιάσω δε μπορώ. Εννοώντας ότι το τραβάει ο οργανισμός του το χουνέρι!! Βέβαια δεν το βλέπω να γίνεται πριν το Πάσχα, διότι στο σχέδιο περιλαμβάνεται και κάποιος που ζει μόνιμα εκτός Αθηνών και το πιο πιθανό είναι να έρθει Αθήνα το Πάσχα. Δεν με πειράζει όμως. Περιμένωωωωωω!!!
ʼσε γαμώτο, κοπάνησα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου πριν λίγο και πονάει το άτιμο. Είχα τη φαεινή ιδέα να παίξω κυνηγητό με το καλικαντζαράκι. Έτρεχα γύρω γύρω προσπαθώντας να μην με φτάσει. Μα τι σκεφτόμουνα; Είναι δυνατόν να τρέξω πιο γρήγορα από το σκύλο;;!!! Ε, και κοπάνησα το δάχτυλό μου σε ένα έπιπλο. Τέλειωσε άδοξα το κυνηγητό. ʼσε καλύτερα θα αρκεστώ στο κρυφτό που παίζουμε και τους κρύβομαι στη ντουλάπα, πίσω από την πόρτα και είναι πιο ασφαλές λόγω ακινησίας. :lol:
Αχ βρε Ναταλίτσα που είσαι να τις σούρεις όχι ένα αλλά δέκα παρατσούκλια της κυρίας που κυνηγιέται με τον σκύλο της :lol:
Τουλάχιστον το διασκεδάζεις Τζινάκι μου ;)
Τι να κάνω Eli αφού η φτώχεια θέλει καλοπέραση;;:lol:
εγώ τώρα που σας γράφω φοράω τις ισοθερμικές κάλτσες του σκι και δεν την παλεύω από το κρύο! και με καλοριφερ ανοικτο!!! τι να κάνω???
Αβουλίνι εσύ πως την παλεύεις εκεί που είσαι στα βόρεια? μιλάμε για πολύ μειον έτσι? κρυστάλλωσαν τα δάχτυλα και δεν γράφεις ε?
Κατερίνα μου δυστυχώς δεν παλεύεται το κρύο. Είμαι όλη μέρα με το air condition ανοιχτό, με αερόθερμο στα πόδια και κάθε βράδυ κάνω θεόκαφτο ντους και τρέχω κάτω από τα σκεπάσματα. Έχω μεγάλο άγχος για το ρεύμα που καίω αλλά δεν αντέχω να κρυώνω. Σκεπάζομαι με δύο χοντρά παπλώματα. Η πλάκα είναι ότι το καλικαντζαράκι μου έχει συνηθίσει να μπαίνει κάτω από το πάπλωμα και τώρα που έχω δύο μαζί ζεσταίνεται πολύ και βγάζει το κεφαλάκι της απ'έξω γιατί σκάει και αναστενάζει κιόλας. χιχιχι Τώρα αν σου πω ότι ζήλεψα τις ισοθερμικές σου κάλτσες θα με πιστέψεις;
Αχ βρε Τζινάκι μου τι τραβάς και εσύ! Ευτυχώς έχεις τα γουνοζωάκια σου :lol: να σε ζεσταίνουν! Εμένα με έχει σώσει η Κατερίνα που μου έκανε δώρο μία ρόμπα φλις, ροζ παρακαλώ :D, και κυκλοφορώ με αυτήν στο σπίτι και με χοντρές κάλτσες! Γιατί εμείς έχουμε μεν καλοριφέρ αλλά κάνω οικονομία και το ανοίγω με φειδώ! :crazy:
Μωρέ με το κρύο που τραβάω ούτε φειδώ έχω ούτε σύνεση!! Ευτυχώς που είναι και τα γουνοζωάκια μου (που δεν καίνε και πετρέλαιο) και με ζεσταίνουν αρκετά. :lol:
Κατερίνα μου, εγώ είμαι συνηθισμένη στο κρύο. Αυτή τη στιγμή μπορεί έξω να έχει και μείον είκοσι. Δεν με πειράζει. Σημασία έχει να είμαι ζεστή στο χώρο που βρίσκομαι και μέσα στο χώρο μου και μέσα στην καρδιά μου.
Σήμερα ακούω μία συλλογή από τραγούδια ταγκό, τα αγαπημένα μου. Λυπάμαι που δε μπορώ να τα μοιραστώ με τη Ναταλία μας, να μου δώσει και νέα τραγούδια. Ειδικά αυτό το είδος, το θέλω, το ακούω, το έχω ανάγκη. Μία ιδέα:
http://www.youtube.com/watch?v=PneqRUhInDE
http://www.youtube.com/watch?v=-TU7ruN3XUU
http://www.youtube.com/watch?v=S7H7eox-VRE
και το αγαπημένο μου: http://www.youtube.com/watch?v=WsEEfQWPcHo
και σε άλλη εκτέλεση: http://www.youtube.com/watch?v=7u8NBN-llr0
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω να δω τηλεόραση. Καλό βράδυ και όνειρα......ζεστά. Φιλάκια.
Φιλάκια, Τζίνα μου! Όνειρα γλυκά!
Aβουλινι μου εσυ απο ζεστη καρδια αλλο τιποτα!Κοριτσακι μη μου εισαι θλιμμενο.Παρε λιγο τα πανω σου...Αντε κ αφου θα κοιμηθουμε κ μαζι θα σου εχω μια μεγαλη αρκουδοαγκαλια να χωθεις κ να ζεσταθεις!Αν αντεξεις το ροχαλητο μου κ δεν πας να χωθεις της Ναταλιας.Παντως εγω απο τις 6 που γυρισα στο σπιτι,τους ειπα οτι δεν παω στο αλλο μαγαζι γιατι εχω σιδερο κ ηταν ευκαιρια αφου ο γιος δεν ειχε προπονηση,εχω το καλοριφερ κ καιει στο φουλ,τοσο που δεν φορεσα ουτε καλτσες!Ζεσταθηκα κ με το σιδερωμα.Αυριο κλαινε που θα τελειωσει παλι το πετρελαιο!
Καληνύχτα Τζινάκι μου! Καληνύχτα και και σε όλες τις Ναταλοντεζιρένιες :)
Όνειρα γλυκά και ζεστά :)
Πάω και εγώ να την ξαπλάρω :smilegrin:
ʼβα πολύ ωραία η επιλογή σου στα τανγκό. Μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο το epoca και η δεύτερη εκτέλεση του αγαπημένου σου.
Καληνυχτα Τζινακι!καλη ξεκουραση ......
Γλαύκη πως με καταλαβαίνεις! :lol::lol:
Αβουλινάκι μου μελαγχολικό σήμερα μου είσαι... δεν είχα διαβάσει το ποστ σου :)
Σου στέλνω μία ζεστή αγκαλίτσα και εγώ αφού δεν μπορώ να στην κάνω από κοντά :bigsmile:
Καληνύχτα και πάλι γλυκά μου κορίτσια :kiss:
Καληνυχτα Ελι.Αντε να παρεις τον αντρουλη σου αγκαλια να ζεσταθεις .....
Θέλω αγκαλιά τώρα όσο τίποτα. Οι μαιμούδες δεν κάνουν και σπουδαία πράγματα... Θέλω αγκαλιές, με ροχαλητά, με σπρωξίματα, με κλωτσιές. Αρκεί να είναι με αγάπη, μόνο αυτό θέλω αυτή τη στιγμή..
Τζίνα, χωρίς να ξέρω από τάγκο, η δεύτερη εκτέλεση είναι η πιο τσαχπίνικη ή τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται..
Τσαχπίνα μου εσύ!
Αβουλινι μου ωραια τα ταγκο...αλλα πηγαινε ναξεκουραστεις κ να ηρεμησεις μωρο μου.Να εχεις ησυχο υπνο....
Καληνύχτα Eli μου, καληνύχτα γλυκό μου κορίτσι!
Μη μου βαζεις ιδεες ...κ σπρωξιματα κ κλωτσιες....Ευτυχως που δεν θελεις κ σεξ.....
Θα τον πάρω Γλαύκη μου και ας ροχαλίζει και σα τραίνο :lol::lol:
Αβουλιβάκι μου γλυκό, χαρά μου όμορφη μακάρι να μπορούσα να σου κάνω και εγώ μία αγκαλίτσα τώρα να σου ζεστάνω την καρδούλα σου που μάλλον πούντιασε λίγο αυτές τις μέρες. Εύχομαι το κρυολόγημα της καρδούλας σου να περάσει σύντομα γλυκιά μου :love::love:
Μήπως να πάρεις και εσύ κάνα γουνοζωάκι;;; Σου στέλνω ιδέα ;)
Δεν κλείνουν τα μάτια μου Γλαύκη μου... Σε λίγο.. Τουλάχιστον δεν είδα σήμερα σιχαμερή ταινία. Κάτι είναι και αυτό....
Θα κοιμηθώ σε λίγο, ακόμη δε μπορώ.
Από μία Σαμάνθα όλα να τα περιμένεις Γλαύκη μου .... :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μη μου βαζεις ιδεες ...κ σπρωξιματα κ κλωτσιες....Ευτυχως που δεν θελεις κ σεξ.....
Αχ, καλή μου Eli, κοριτσάκι μου, με το γουνοζωάκι σου! Είναι σαν να με αγκάλιασε ήδη, σε ευχαριστώ!! Και βλέπω πως είναι και μεγάλο μεγάλο, όχι σαν το μαιμούνι το δικό μου, μια σταλιά δηλαδή.. Τι να σου κάνει αυτό! Βάλαμε τα μεγάλα μέσα και καλά κάναμε!
ʼντε τώρα πάω πραγματικά για ύπνο χεχεχεχε μάκια μάκια κοριτσάρες μου και ελπίζω αύριο να έχουμε ακμαιότερο ηθικόν :starhit:
Μάκια, Eli μου και το γουνοζωάκι σου έκανε δουλειά, ίσως και λόγω μεγέθους! Βλέπεις, το μέγεθος μετράει για μία Σαμάνθα, παντού και πάντα! Καληνύχτα!
Αυτό ήταν κορίτσια, το αποφάσισα: Το καλοκαίρι φεύγω με γκρούπ στο εξωτερικό. Θα ήθελα να πάω στην Αργεντινή, αλλά τα έξοδα είναι υπερβολικά. Μάλλον θα ξαναπάω στην Ισπανία, όπου είχα περάσει τέλεια και είχα νιώσει σαν στο σπίτι μου.
Δίσταζα και διστάζω να ταξιδέψω μόνη, αλλά τόσοι και τόσοι το κάνουν, γιατί όχι κι εγώ... Τη γλώσσα την ψιλοέχω, τα χρήματα θα τα έχω και τη διάθεση επίσης, γιατί όχι?
Αχ Αβουλινι ,μου δεν εχω παει Ισπανια!Μακαρι να ειχα λεφτα να πηγαιναμε μαζι....Εγω εχω κανει ταξιδι μονη μου κ εχω περασει φανταστικα.Γινεσαι παρεα με τα ατομα του γκρουπ.Εσυ που εχεις κ τοσο χιουμορ,θα εισαι περιζητητη!
Είχα πάει όταν ήμουν πολύ μικρή, Ιταλία, Γερμανία. Είχα περάσει πολύ καλά, έκανα και τη διερμηνέα κάποια στιγμή που χρειάστηκε. Τότε, όμως, ήμουν με παρέα, όχι μόνη. Το μόνη με φοβίζει. Τότε, είχα πάει μόνη μου και σε μουσεία και σε κλαμπ, παντού. Ρωτώντας πας στην πόλη, σκεφτόμουν, και το εφάρμοσα. Ήμουν θρασύτατη και ρωτούσα τους πάντες για τα πάντα! Για να με δω τώρα, θα έχω το ίδιο θάρρος- θράσος ή θα κάθομαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαβάζοντας? Τότε, θυμάμαι, είχα αποθρασυνθεί και με πυξίδα το θράσος μου, έπαιρνα ένα ταξί και πήγαινα όπου ήθελα, μόνη, χωρίς κανέναν, με το χάρτη αγκαλιά. Πήγα μέχρι και σε τζαζ κλαμπ, ήπια το ποτό μου και το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο! Είχα και τα τυχερά μου, ως αλλοδαπή, αλλά τα έδιωχνα, δεν ήταν το ζητούμενο αυτό άλλωστε..
Μόνη, εννοώ ότι είχα αποσπαστεί από το γκρουπ...
Το καλύτερο, όμως, ήταν το ταξίδι στην Ισπανία! Εκεί κι αν κυκλοφόρησα μόνη! Κι αυτό γιατί το ήθελα, όχι γιατί μου το επέβαλαν. Είχα και οδηγίες από αρχιτέκτονες σχετικά με τον Γκαουντί, οπότε πήγαινα παντού μόνη μου, με ταξί. Έβλεπα όλα τα εκθέματα, έτρωγα και έπινα σε μπιστρό, μπαρ, καφετερίες, μόνη πάντα, χωρίς να με νοιάζει. Το απολάμβανα. Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να το ξανακάνω...
Γιατι Αβα δεν εισαι σε θεση να το ξανακανεις?Τι φοβασαι?Το ειχες ξαναπει οταν λεγαμε να ερθεις κ εσυ στην Αθηνα.Ακομη κ να χαθεις με ενα ταξι θα γυρισεις στο ξενοδοχειο σου.Κ εγω το ρωτωντας πας στην πολη ακολουθω παντα στα ταξιδια μου στο εξωτερικο.
Όσο μεγαλώνω λιγοστεύει το θράσος μου...
Όσο περνούν τα χρόνια είμαι όλο και πιο φοβισμένη..
Καμία σχέση με το κοριτσάκι, που είχε καθήσει κάποτε σε ένα μπαρ ξενοδοχείου της Μαδρίτης και από το διπλανό της είχε μάθει όλα τα hot spots της πόλης.
Ακριβως χαρα μου το θρασος γινεται ωριμοτητα κ σοβαροτητα.Αυτο δεσημαινει οτι εισαι λιγοτερο εξυπνη κ ικανη απο πριν.Θα φας πολυ ξυλο οταν βρεθουμε χαρα μου!Στο υποσχομαι....Παω για υπνο τωρα γιατι αυριο δε θα'χω σηκωμω.Φιλακια .Καληνυχτα.