Originally Posted by
Body-Rocker
Lol, όχι, δεν μου βρωμάνε. Αυτοί και αυτές που μου βρωμάνε είναι τα ημεδαπά με τη γαλλική μύτη, που ξινίζουν τις μούρες τους.
Τουλάχιστον το πατρονάρισμα που κάνουμε ας ακουμπα, στοιχειωδώς, σε πράγματα που έχει πει ή υπονοήσει η-ο άλλη-ος.
Αν, επίσης, θεωρείς ότι δεν έχεις προνόμιο ως λευκή του 21ου αι. στον ευρωπαϊκό χώρο, έναντι άλλων κατοίκων του πλανήτη
ίσως θα έπρεπε, λοιπόν, να κάνεις μια βόλτα απ' τη Σομαλία, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές, την Ινδία, την Αϊτή κ.λπ..
Αμέ! Βλέπω και φυλές και φύλα και ζώα και φυτά καθώς και διάφορα καλιδοσκοπικά χρώματα και καταστάσεις!
Επίσης πιστεύω ότι ο πολιτισμός διαμορφώνεται και μεταλλάσεται, γρήγορα, ανάλογα με τις οικονομικές και λοιπές συνθήκες,
είτε το θέλουμε, είτε όχι.
Σχετικά με τη φασολάδα, τώρα. Η φασολάδα ή τα κάποιο ολίγα ευρώ που δίνουμε είναι καλά για κάποι@ που πεινά.
Όμως είναι ανεπαρκή και σίγουρα δεν αντιμετωπίζουν τις αιτίες, στις οποίες αιτίες (επαναλαμβάνομαι) ο Δυτικός κόσμος έχει βαθιά το χέρι μέσα
και σφυρίζει αδιάφορα.
Ξέρεις πως λέγεται αυτό;:
Αδυναμία σύνδεσης αιτιών-αποτελεσμάτων, κοντοφθαλμίαση, υποκρισία και blaming the victim.
Όπως είπα και πριν διαφωνούμε στη ρίζα, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, χωρίς να επαναληφθώ.
καλημέρα σ' όλες
καλημέρα rain.