Παιδιά ένα λάθος που κανουμε όταν είμαστε αγχωμενοι είναι να μπαίνουμε στο ίντερνετ και να γκουγλαρουμε τα συμπτώματα και να ψαχνουμε... Και να διαβάζουμε πάντα ότι πασχουμε από το χειροτερο.. Δεν συμφωνείτε ότι είναι μεγάλο λάθος?
Printable View
Παιδιά ένα λάθος που κανουμε όταν είμαστε αγχωμενοι είναι να μπαίνουμε στο ίντερνετ και να γκουγλαρουμε τα συμπτώματα και να ψαχνουμε... Και να διαβάζουμε πάντα ότι πασχουμε από το χειροτερο.. Δεν συμφωνείτε ότι είναι μεγάλο λάθος?
Μπήκα διάβασα κάτι χαζα πραγματα παλι και αγχωθηκα... Δεν ξαναμπαίνω να διαβάσω τίποτα.. Μόνο παραπανω άγχος φέρνει.. Μακρυά παιδια και εσείς μην γκουκλραρετε ποτε....
Καλά βρε σεις τόσο καιρό εδώ μέσα τι λέμε?
Δεν είπαμε δεν θα ψάχνεται για συπτωματα ?
Χριστίνα φαντάζομαι τι σκέψεις θα κάνεις αλλά βγαλτεςς από το μυαλό σου ...
Σε καταλαβαινω,εγω ψαχνω για πολλα θεματα οχι μονο την κατασταση αυτη και ακομα δεν εχω βρει ακρη. Ολα μαζι ειναι too much
ρε παιδια ειναι φυσιολογικο να μην "αεριζομαι" δηλαδη καταλαβαινετε τι εννοω... καθολου? σπανια... μηπως ειναι απο τα φαρμακα?
μπαινω ιντερνετ και διαβαζω και εχω πανικοβληθει...
μην μου πειτε να παω σε γιατρο... οι δικοι μου πλεον δεν αναλαμβουν τιποτα....
το εχω παρει αποφαση οτι ειναι να συμβει θα συμβει....
με εχει φαει η μοναξια.. οι δικοι στον κοσμο τους... δυναμεις για τιποτα..
εναν υπολογιστη με μουσικη εχω και ενα ιντερνετ με γεματες πληροφοριες....!
καηκα!
Ηλία ο υπολογιστής έχει και άλλες πληροφορίες ...
Μπορείς άνετα να βρεις μια τέχνη που σου αρέσει και να βρεις βιντεάκια να παρακολουθείς πάνω σε αυτή.
Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με κατασκευές .....ξέρεις τι αγχολυτικο και δημιουργικό είναι όλο αυτό?
Αν θυμάμαι καλά είπες ότι μένεις σε χωριό ...Ανετα μπορείς να ασχοληθείς με την κηπουρική.
Να φυτεύεις λουλούδια ...να βάλεις σε ένα μέρος λίγους σπόρους από λαχανικά εποχής και να κανεις την δική σου παραγωγή...
Δεν χρειάζονται χρήματα για όλα αυτά .Μόνο να διαβάσεις πολύ καλά στο ίντερνετ πως αναπτύσσεται το καθένα ...
Έτσι και δημιουργικά θα περνάει η μέρα σου και το μυαλό σου θα ξεκολλήσει από όλα αυτά αλλά θα προσφέρεις και στην οικογένεια σου όλα αυτά που θα παράγεις ...
νασε καλα κοπελια.... ψαχνω να βρω ελπιδα....
οι μερες φταινε? ειναι σε ολους ετσι? η ετσι ειναι η ζωη?
υπηρχε παντα δυστυχια? η τωρα ειναι που ο κοσμος η εγω δεν ξερω ειναι σε απογνωση? ειναι γενικο το κακο?
τι να πω.....
ρε συ σε ευχαριστω για τις ιδεες.... δεν εχω βρει ακομα κλιση σε κατι... δεν ξερω... μου αρεσει η αστρολογια , αλλα αστρολογος δεν θελω να γινω...
γενικα σε ολη μου την ζωη εχουν περασει ανθρωποι και ανθρωποι.. ο καθενας μου ειπε το δικο του... δεν γινετε αυτο το πραγμα..
Ηλία τι να σε κάνει η αστρολογία ....που να σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς και συνάμα να δείξεις στους δικούς σου ότι μπορείς να προσφέρεις μέσα στο σπίτι?
Εσύ χρειάζεσαι κάτι να σε ξεκολλήσει από αυτό το δωμάτιο και την καρέκλα του υπολογιστή.
Όσο κάθεσαι και τα ψειριζεις δεν πρόκειται να βγεις από όλο αυτό...
Πραγματικά σκέψου σε τι σημείο έχεις φτάσει ..Να σκέφτεσαι γιατί δεν αερίζεσαι?
Ξεκόλλα Ηλία και στο λέω για το καλό σου !
Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα βρεις πράγματα να κάνεις ..Καντά με το ζόρι τουλάχιστον ..σκέψου πρέπει να φάμε σε αυτό το σπίτι ..αφού δεν μπορώ να πάω στη δουλειά θα βρω ενΑ τρόπο να το κάνω από εκεί ...
Να σε ρωτήσω κάτι ?
έχεις σκεφτεί αύριο μεθαύριο αν οι γονείς σου δεν θα είναι δίπλα σου πως θα ζήσεις ?
Τι θα τρως ?
Δεν θα αναγκαστείς τότε να βγεις για δουλειά?
εχεις δικιο τα εχω σκεφτει πολλες φορες αυτα που λες...
αλλα μυαλο δεν βαζω... δεν ξερω που θα παει... εσυ που λες να παει? ειμαι ανικανος για το οτιδηποτε....
αμα με εβλεπε καποιος απο ενα δωματιο η εβλεπε μεσα στο μυαλο μου θα ελεγε παει αυτος ο ανθρωπος εχει σαλταρει... που αυτο λεει η κοινωνια...
τι να κανεις απο εδω και περα... το παρατας........
παρα πολυ... γιατι απο αυτην υποτιθετε θα μου δωσει τα προνομοια να προχωρησω...
με θλιβει το γεγονος που με βλεπουν και δεν με υπολογιζουν.... θελω να νιωθω σημαντικος....
Ανίκανος δεν είσαι και βαλτω καλά στο μυαλό σου !
Κανενας άνθρωπος που είναι αρτιμελής και νοήμων είναι ανίκανος .
Και εσύ είσαι και τα δύο και μάλιστα αρκετά.νοημων .
Αναβλητικος και δειλός ως προς το να δοκιμάζεις νέα πράγματα είσαι (το δείλος μην τι πάρεις με την κακή έννοια ,προς Θεού δεν το εννοώ έτσι)
Σε ότι σου έχουμε προτείνει κατά καιρός πάντα είσαι αρνητικός ...βάζεις μπροστά του κόσμου τις δικαιολογίες και πρώτων ότι είσαι υπέρβαρος ...
Είναι λογικό αφού δεν κινείσαι για να καις θερμίδες .
Εγώ λυπάμαι που στο λέω και ειλικρινά στεναχωριέμαι γιατί είσαι νέο παιδί ,αν δεν ανασκουμποθεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου θα έχεις πολύ άσχημη κατάληξη στο θέμα πώς να επιβιώσεις αργότερα.
Τώρα είναι οι δικοί σου ...τι πάει να πει ότι μια ζωή θα τους έχεις ?
Λες ότι τα έχεις σκεφτεί ,και τι με αυτό?
Βρήκες απαντήσεις ?
Ζοριστικες κάπου ?
Τις ώρες που ξοδεύεις ανούσια στο ίντερνετ να ψάχνεις για δήθεν συμπτώματα θα μπορούσες να τις αξιοποιήσεις αλλιώς ..
Ηλία πραγματικά θα σου μιλασω σαν να είσαι γιος μου ..
Εγώ μπορεί να σε λάτρευα αλλά μπορεί ακόμα και τα τσιγάρα σου να στα εκοβα...θα σου πρόσφερα τα τελείως απαραίτητα ..οχι από κακια ή μίσος ..καμιά μάνα δεν λειτουργεί έτσι.
Θα σε άφηνα μόνο με τα απαραίτητα για να σε ταρακουνησω ...Μια ζωή δεν θα είμαστε δίπλα σας να σας κανακευουμε.
Μεγάλωσες πάρε την ζωή στα χέρια σου.
Κανένας δεν θα σε βοηθησει ότι και να σου πούμε αν δεν πάρεις εσύ την απόφαση ότι θες να βγεις από όλο αυτό..
Μάλλον δεν θες και τόσο Ηλία ...
Γιατί όταν θέλουμε κάτι πολύ το επιδιώκουμε .Πεισμωνουμε και όσο μας λένε όχι εμείς προσπαθούμε και άλλο...
Απέδειξε στον ευατο σου πρώτα απ' όλα ότι θες να αλλάξεις και μετά έλα εδώ να μας πεις έκανα αυτό και εκείνο αλλά δεν πέτυχε ...Προσπάθησε όμως ,ξεκόλλα από αυτό το δωμάτιο που τεινει να γίνει η φυλακή σου ...
Συγνώμη αν σε πληγώνω με όλα αυτα τα που σου λέω αλλά είναι η αλήθεια δυστηχως ...
ενταξη ληγει εδω το θεμα εποιασα το νοημα! καλο βραδυ!
Την περίμενα αυτή την αντίδραση σου Ηλία δυστηχως.
Πάντα έχεις την ίδια ...
Κατάλαβε όμως σε παρακαλώ πως όσο ζητάς την γνώμη των άλλων αυτή θα είναι ..
Αν κάποιος θέλει πραγματικά να σε δει να προχωράς παρακάτω αυτά θα σου πει..
Ειλικρινά λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια ...
Λιακο στα 60 θα σε ρωτησει ο εαυτοσ σου που πηγε η ζωη μασ μεγαλε κ τοτε βρεσ κατι να του πεισ εγω ξερω τι φταιει παντα γτ μεγαλωσα παιδι χωρισ να ξερω την τυφλα μου θα σου πω την αληθεια σα γονιοσ ειχα την επιλογη να το κοιμησω η να το εχω ξυπνητο εγω λογο χαρακτηρα δε μπορω τουσ κοιμισμενουσ το εχω ξυπνητο ειναι εισ βαροσ του γονιου αυτη η επιλογη αλλα επειδη εγω μεγαλωσα ξυπνητοσ δε θα μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ και το εχω ξυπνητο ποσο με πληγωνει δε λεγετε αλλα για την ωρα το αντεχω οχι παντα ομωσ κι αυτο ειναι επιλογη που πληρωνω εγω για να ειναι ευτυχισμενο στα 40 κ στα 60 αυτα
Υγ. Ανικανοσ δεν υπαρχει ασχετοσ λεγε
Ηλία μην ψάχνεις ουτε και εσυ ποτε ξανά στο ίντερνετ... Πάντα γράφει το χειροτερο αλήθεια παντα
τι να πω τωρα.... πηγα για περπατημα και με επιασαν ασχημες σκεψεις.... πηγα για δουλεια με εποιασαν ασχημες σκεψεις... φοβηθηκα τι να σου πω... και τα παρατησα ολα...
οκ το ξερω η αληθεια ειναι σκληρη... φοβαμε μην καταντησω επαιτης....... μονο αυτο με φοβιζει... πραγματικα........
ετσι οπως με κοβω εχω να δωσω μεγαλο αγωνα στην ζωη... σαν να παλευω με ενα κυριολεκτικα θηριο... που αυτο το θηριο ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος... εναν ευατο που εχω καλομαθει... και ειμαι εδω και σας τα λεω ολα αυτα γιατι ο καλος μου ευατος ζει ακομη... και θελει το καλο μου... μακαρι να νικησει ο καλος μου εαυτος.........!
Καλημερα και καλή-δημιουργική εβδομάδα να έχουμε!!!
Χρονια μας πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας και φυσικά σε οσους γιορτάζουν σήμερα;)
οταν ειμαι σπιτι απασχολω τον ευατο μου με μουσικη... οταν βγαινω να κανω κατι μια δουλεια η να παω για περπατημα με ποιανουν σκεψεις του τυπου τι θα κανω με την ζωη μου κτλ... ολα αυτα που θα ηθελα να κανω και δεν εχω κανει... οτι ο καιρος περναει.. και μενω στασιμος... και ειμαι σε φαση εγκεφαλικου.... αυτο παθαινω... μπορεις να βοηθησεις?
Ηλία μου όλοι αγχωνόμαστε για το μέλλον για το τι θα κάνουμε πως θα τα καταφέρουμε... Όμως πρεπει να κανεις τις δουλειές σου και το περπατημα σου και ας έχεις αυτές τις σκέψεις... Από κάπου πρεπει να ξεκινήσεις... Κάνε εσυ την δουλειά σου και ας είναι και αυτές οι σκέψεις μέσα στο μυαλό που λένε "οχι δεν θα τα καταφέρεις" Αστες να λένε τα δικά τους...
Βλεπω εδω μεσα οτι πολλοι ειναι πατηρ θρησκεια οικογενεια... συγνωμη δεν ειμαι τετοιος τυπος... εχω μεγαλωσει αλλιως... προτιμω το σκοτεινο και το μυστυριο.....