Μπαρμπουνάκι έρχετε ΣΚ και θα νοιώσεις καλύτερα, ρίχτο και λίγο έξω.....
Εγώ για Παρασκευή βράδυ χωρίς παιδιά συμφωνώ...... είναι κανείς για ρεμπετάδικο ?
Printable View
Μπαρμπουνάκι έρχετε ΣΚ και θα νοιώσεις καλύτερα, ρίχτο και λίγο έξω.....
Εγώ για Παρασκευή βράδυ χωρίς παιδιά συμφωνώ...... είναι κανείς για ρεμπετάδικο ?
Με τίποτα ρεμπετάδικο ρε αλαλουμάκι!
Να γνωριστούμε είπαμε, εκεί δεν θα μπορούμε ούτε να μιλήσουμε, το Ναταλάκι δεν καπνίζει δεν πίνει, που θα μου την μαντρώσετε???
Εγώ είπα: Παρασκευή βράδυ στο FAR EAST Κεφαλάρι κατά τις 10:00 (να κοιμήσω τα παιδάκια μου πρώτα) και Κυριακή απόγευμα σε παιδότοπο (όποια ξέρει κάποιον κατά Ζωγράφου ας πει αλλιώς θα ψάξω να βρω...
Ναταλάκι: είδες σε γλύτωσα από το ρεμπετάδικο. Να χαρείς, μην μου ζητάς Ακρόπολες και εκθέσεις!!! Έλα να σε πάω κάπου εγώ να χαρούμε κι οι δύο! Θα σ' αρέσει!
Καλά ντε, ούτε πλάκα δεν μπορώ να κάνω.....
Για Far East Παρασκευή βράδυ συμφωνώ.... Ναταλάκι είσαι στον δρόμο μου θα περάσω να σε πάρω !!!!!!!!
Κυριακή απόγευμα επίσης μέσα είμαι αλλά Ζωγράφου δεν έχει να παρκάρεις, μπορούμε να πάμε Ηλιούπολη ή Καισαριανή που είναι κοντά στη Ναταλία....
Η Αννανούλα που είναι ???? Εγώ Κυριακή απλώς δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω από το πάρτυ...
Α, για Ακρόπολη το συζητάμε..... αλλά για το Σάββατο, μόνο που δεν ξέρω αν θα έχω και τα παιδιά, οπότε δεν μπορώ για πολύ ώρα... θα δούμε !
ʼρα μέχρι στιγμής είμαστε για επόμενη Παρασκευή βράδυ:
Ναταλία, Λήδα (κοντά κοντά), Αλαλουμάκι, Αννεζίνα.
Τέσσερα άτομα. Και μπορεί να προστεθούν κι άλλες στην πορεία μέχρι τότε (για να κλείσω τραπέζι).
Πωπω τι χαρά!
Αλαλουμάκι πήγαινέ την εσύ Ακρόπολη το Σάββατο (εγώ θα έχω το πάρτυ του γιου μου) και την Κυριακή θα δούμε που θα βρεθούμε, στάνταρ ότι θα βρεθούμε!
Kαλέ,όπου θέλετε έρχομαι είπα!Όσο μακριά από Ζωγράφου κι αν είναι,δε με νοιάζει αφού!
Λινταλένια μου,δεν περίμενα εσένα να ενδιαφερθείς για μουσεία κι εκθέσεις...Την έριξα την πρόταση
για όποια άλλη θέλει,για την παρέα!Όχι πως δε θα πάω ούτως ή άλλως και μόνη...
Λοιπόν,οπότε μιλάμε για Παρασκευή βράδυ σε πρώτη φάση και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε...
Θα τα πούμε και τηλεφωνικά φυσικά...Πάμε κάπου ήσυχα,λέω εγώ,να ακουγόμαστε που θα μιλάμε...
Αν έχει και θέα και απαλή μουσικούλα,ακόμα καλύτερα,αλλά μη μου αγχώνεστε!Ποιές άλλες είστε μέσα;
Ναταλάκι συμφωνείς?
Το μέρος είναι ήσυχο, έχει τέλεια απαλή μουσικούλα, καλό κόσμο,γκουρμέ γεύσεις (και παιδικές που αρέσουν στο Ναταλάκι), τέλεια γλυκά, σούσι για τις πιο "περίεργες" και ένα τελείως νεοϋορκέζικο κλίμα που θα σας αρέσει πολύ. Είναι λίγο μακριά αλλά θα σας αρέσει, είμαι σίγουρη..Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλέ,όπου θέλετε έρχομαι είπα!Όσο μακριά από Ζωγράφου κι αν είναι,δε με νοιάζει αφού!
Λινταλένια μου,δεν περίμενα εσένα να ενδιαφερθείς για μουσεία κι εκθέσεις...Την έριξα την πρόταση
για όποια άλλη ενδιαφέρεται,για την παρέα!όχι πως δε θα πάω ούτως ή άλλως και μόνη...
Λοιπόν,οπότε μιλάμε για Παρασκευή βράδυ σε πρώτη φάση και τα υπόλοιπα τα κανονίζουμε...
Θα τα πούμε και τηλεφωνικά φυσικά...Πάμε κάπου ήσυχα,λέω εγώ,να ακουγόμαστε που θα μιλάμε...
Αν έχει και θέα και απαλή μουσικούλα,ακόμα καλύτερα,αλλά μη μου αγχώνεστε!Ποιές άλλες είστε μέσα;
Αγάπη,σου χαλάω εγώ χατίρι;Ό,τι πεις,μέσα είμαι!
Δηλαδή θα πάμε για φαγητό και μάλιστα ασιάτικο;
Θέλεις να μου πάρεις όποια παρθενιά μου έμεινε;
Είναι κι αφροδισιακά αυτά,να ξέρω τι με περιμένει μετά...
Είναι όμως ψαγμένο ασιάτικο, όχι αηδέστατες πάπιες με πορτοκάλι και γλυκόξινα χοιρινά (μπλιαχ!)
Μιλάμε για το πρώτο! Εκεί σε έχω για το πρώτο, το καλύτερο, θα μου 'ρθεις Αθήνα και θα σε ξεπετάξω?
Δεν αρχίζω να σου λέω τα γνωστά μην μου φοβηθείς και το μετανιώσεις!
Καλησπερα. Ειπα να μπω για ενα μπανακι.. και σας διαβαζω τοση ωρα και σας ζηλευω( με την καλη παντα εννοια)!
Καλα να περασατε κοριτσαρες ομορφες. Ναταλια οταν ερθεις βορεια( Ξανθη) να μου πεις.
Σημερα ημερα ζυγισματος -1 κιλακι!
Φιλια σ 'ολες σας!
Αχ!Αγάπη...πείραζε να μου φέρονται έτσι και οι άντρες,που οφείλουν οικειοθελώς να με λατρεύουν;
Τέλος πάντων...Θα έρθω και στις ασιάτικες κυρίλες για πάρτη σου,να δω τι θα βάλω όμως,γιατί κιμονό
δεν έχω...Να τυλιχτώ καμιά φλοράλ κουρτίνα,αλλά θέλει και λίγο χρυσό μέσα να'χει για το επίσημο
του πράγματος...Κάτι μου είχαν φέρει οι γονείς μου από την Κίνα...Ούτε τα άνοιξα,τόσο κιτς,που ήταν!
Τέλος πάντων...Πάω γιατί αν συνεχίσουμε έτσι,θα συναντηθούμε στην καλύτερη σε κανά τσατοδωμάτιο!
ʼντε...καλό Σαββατοκύριακο,όμορφες και δηλώνετε συμμετοχές για Παρασκευή βράδυ!Ζεναρνί,βέλαξε κι εσύ!
Γιατί καλέ τι έχει η πάπια με πορτοκάλι, αλλά όντως το Far East είναι μακράν το καλύτερο.....
Τι καλά.... να κάνετε δίαιτα όλη την εβδομάδα !!!!!
Λοιπόν εγώ φεύγω αύριο το πρωι για Λονδίνο!!!!!!!!!!!!!!!!! και επιστρέφω Τρίτη βράδυ, ελπίζω να μην έχουν αλλάξει πολλά.... αν ναι, Ναταλάκι έχεις το τηλέφωνο μου, πάρε με να μου πεις γιατί εγώ δεν θα έχω πρόσβαση σε internet...
Σας φιλώ σταυρωτά.... και σας αγαπώ πολύ (Μαρία Αλιφέρη).... ματς, μουτς...
Καλέ,μέρα ζυγίσματος ήταν σήμερα!ΑϊνταααααααQuote:
Originally posted by Mairy_Lou
Ναταλια οταν ερθεις βορεια( Ξανθη) να μου πεις.
Σημερα ημερα ζυγισματος -1 κιλακι!
Μπράβο,βρε,Μαίρη Λουλού μου,που μας επαναφέρεις στην τάξη,
μπράβο σου,που έχασες και τό κιλάκι της εβδομάδας,καρδιά μου!
Ώστε Ξάνθη,ε;Τα πρώτα σχέδια έλεγαν 10 Φεβρουαρίου Ξάνθη,
έκπληξη στην αγάπη(Νεφέλη)και μαζί Κραουνάκη!Αλήθεια εσύ θα πας;
Τελικά μας κέρδισαν οι πρωτευουσιάνες,αλλά στάνταρ θα έρθω Ξάνθη
και θα τις κάνουμε τις βόλτες μας στα όμορφα σοκάκια σας!Όπως και δήποτε!
Καλό Σαββατοκύριακο και φρόνιμα εκεί στα τρελά καρναβάλια,που έχετε,ε;