η κουνιαδα μου λεει πως η εγκυμοσυνη μου δεν θα εχει καλη καταληξη και η κορη της μισει το μωρο μου ακομα και μεσα απο την κοιλια μου, θελω να τις σπασω στο ξυλο και τις 2, τι σκατανθρωποι θεε μου!
Printable View
η κουνιαδα μου λεει πως η εγκυμοσυνη μου δεν θα εχει καλη καταληξη και η κορη της μισει το μωρο μου ακομα και μεσα απο την κοιλια μου, θελω να τις σπασω στο ξυλο και τις 2, τι σκατανθρωποι θεε μου!
εσυ το μωρακι σου..γραφτους ολους μην σου πω που γιατι θα μας κοψουν..
το μωρο μου κοιταω αλλα απ την αλλη λεω γιατι ρε φιλε τι τους εχω κανει???
ελεος γιατι τοση κακια? τι να πω ...
εγω παρακαλαω η αδερφη μου ( ετσι λεω την νυφη μου πια..) να αποκτησει μωρακι ...
Κοριτσακι μου,καρδουλα μου μη στενοχωριεσαι....Απο οτι εχω καταλαβει εχεις προβλημα με τους συγγενεις του αντρα σου.Αφου το ξερεις πορευεσαι κ αναλογα.Δεν τους δεινεις σημασια κ αφορμες για νηξεις.Εσυ φροντισε να εισαι καλα με το συντροφο σου,οσους κλεινει η πορτα σου που ελεγε η γιαγια μου.Φροντισε την υγεια σου κ προστατεψε το μωρο σου.Κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου,φροντιζε να τρως ακομη κ αν δεν μπορεις(ισως γι'αυτο το λεει).Οσο για τα παιδια ζηλευουν ενα αλλο μωρο που θα τους παρει την αποκλειστικοτητα.Ισως το παιδι ειναι επειρεασμενο απο κατι που ακουει.Δεν λεω να εξηγησεις στη μητερα τη πρεπει να λεει για το καλο του παιδιου της.Μαλλον ειναι χαμενος κοπος κ μονο που ειπε ετσι για ενα θειο δωρο,μια καινουρια ψυχουλα.Παρε ομως ενα δωρο στη μικρη,ποσο ειναι?,κ πες της οτι σου ειπε η μπεμπα να της το παρεις.Κ μιλα της πολυ για το μωρο,οτι θα παιζουν η οτι αφου ειναι πιο μεγαλη θα το φροντιζει....
Ο Δημητρης,νομιζω,τι θεση παιρνει?Φιλακια καλη μου κ μη μου αγχωνεσαι για ανοητες κουβεντες....
σε πιανει το παραπονο...εχεις δικιο και εγω απο την μερια μου το ιδιο θα ενοιωθα...
δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω την συμπεριφορά της κουνιάδας σου μιτσοκολάκι μου!για το παιδί δεν μπορώ να πω κάτι γιατί προφανώς ότι ακούει αυτό λέει και ότι παιδεία του δίνουν έτσι φέρεται!!!Θα σου έλεγα να μην της δίνεις καμία σημασία...κάπως έτσι φέρεται και η ίδια μου η αδελφή τόσο σε μένα όσο και στην νύφη μου,ο μεγάλος της καημός και ζήλεια είναι μην τυχόν και κάνουμε και εμείς παιδιά και χάσει την πρωτοκαθεδρία!!Για αυτό και εγώ την έχω γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και αδιαφορώ ότι και να λέει,ότι και να κάνει!(σκέψου εδώ και 3 χρόνια που μένουμε δίπλα-δίπλα έχουμε ψυχολογικό πόλεμο με ότι χαζομάρα κατεβάσει καθημερινά η κούτρα της)
καλημερα κοριτσια μου!
ζωητσα μου και γω με αυτη την απορια ειμαι, τι τους εκανα για να εχω τετοια αντιπετωπιση? ισα ισα που οποτε επερνε τηλ. εγω ετρεχα να παρω τη μικρη απ τα αγγλικα απ το κολυμβητηριο σε γιορτες δωρα προσπαθειες εγω ετρεχα στο προβλημα υγειας της, γιατι η μανα ηταν παντα ''απων'' να εχω καλη σχεση με το παιδι, τα παντα μιλαμε... και τωρα παρτα!
Γλαυκη μου ειναι αρκετα μεγαλη για να την παραμυθιαζω με δωρακια κλπ και εξυπνη επεισης, εχω προσπαθησει πολυ με αυτο το παιδι αλλα ως εδω ηταν, ας κοψουν το λαιμο τους ουτος η αλλως εκοψα σχεσεις
Αγγελακι μου σε καταλαβαινω απο πρωτο χερι, μεγαλη αδικια ρε παιδια χωρις να πειραξεις κανεναν , τετοια λογια τετοια αντιμετωπιση? :mad:
Οτι επιτέλους μπορώ να μπω σε απλά καταστήματα και να ψωνίσω ότι τραβάει η ψυχή μου και μάλιστα όχι στο μεγαλύτερο μέγεθος!!!
Σήμερα πήγα στο peacocks και είδα ένα παντελόνι πολύ ωραίο 8 ευρώ. Το δοκίμασα και πήρα το 16 μέγεθος!!!!! Χάρηκα τόσο πολύ, γιατί παλιά ούτε στο 22 δεν έμπενα στα παντελόνια του!!! Αυτό μου έδειξε πως η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι ο αριθμός των κιλών!!! Εκανα το ωραιότερο δώρο σήμερα στον εαυτό μου, και το χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ.
αχχχχχ, ποσο σε καταλαβαίνω μιτσο μου να'ξερες. πραγματικά δεν καταλαβαίνω και εγώ γιατί αυτη η κακία και ο ανταγωνισμός. Μια απο τα ίδια και εγώ . .... τρέμω στην ιδέα ότι θα την δώ σε 2 βδομάδες , και θα με δει πως έγινα ( ολο το σοι του αντρα μου δλδ έχει να με δει απο οταν ήμουν 100+ ) και θα αρχίσουν οι κακίες , αν γκρεμοτσακιστώ πουθενα από την γλωσσοφαγιά θα ξέρω..... εγω ευτυχώς τους έχω μακριά. Εσύ απλά κοίτα να είσαι καλα με τον αντρα σου και μέχρι εκεί.
οτι μου λειπει το γυμναστηριο και πρεπει να περιμενω μεχρι τις 22................................................ :thumbdown:
Καμιά ιδέα πως λέγεται το φρούτο βανίλια στα αγγλικά;
εγω το ξερω σαν alsatian plum....oταν ενα φεγγαρι τα ειχα ψαξει...
Ευχαριστώ!!!
Και κάτι άλλο, χθες φόρεσα πουκάμισο μεγέθους Large, δε θυμάμαι ποτέ να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο:thumbup::tumble:
large e?μπραβο ρε παιδι μου..εμεις στα γυναικεια για να μπει το ενα μπουτι μεσα πρεπει να ναι εξτρα εξτρα εξτρα small....πρεπει δηλαδη να παω με 1,77 υψος στα 58 κιλα....χαχαχαχαχαχαχα..μπρα βο ρε φιλιπ...