.. Σβήνω το μυνημα γιατι πραγματικα δεν αξίζει σήμερα τέτοια μέρα να βάζουμε κακία μέσα μας
Printable View
.. Σβήνω το μυνημα γιατι πραγματικα δεν αξίζει σήμερα τέτοια μέρα να βάζουμε κακία μέσα μας
Τοτε Ηλια να μην παραπονιέσαι οτι δεν μπορείς να βγεις απο ολο αυτο .....
Με όποιο τροπο και να έχεις μεγαλωσει εισαι σε ηλικία που πρέπει να καταλαβαινεις αν ειναι σωστός ή λαθος ...
Αν ο συγκεκριμενος τροπος σε εχει φέρει σε μια κατάσταση που βαλτώνεις καθε μερα πιο πολύ τι καθεσαι και δεν τον αλλάζεις?
Δοκιμασε και τον αλλο τροπο ,αφου βλεπεις οτι εκείνος λειτουργει .....
Γιατι δηλαδη λες δεν εισαι τέτοιος τυπος ?Τι εχουν αυτοι οι τυποι?
Εμ δεν κανουμε τιποτα για να βγουμε απο ολο αυτο ,εμ καθόμαστε και κρίνουμε ολους τους άλλους ...
Ηλία ευχομαι να βγεις απο όλο αυτό που περνας... Μακάρι όλοι να είμαστε πάντα καλά
Τι σχέση έχει το αν κάποιος είναι έτσι ή αλλιώς με το αν αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του και των πράξεών του;
Πως ειστε παιδια?
προσπαθουμε να διατηρησουμε το μυαλο και την ψυχη μας σε ηρεμια!!!
Χριστινα κοιτα τωρα να καθησεις να παρεις βαθιες ανασες να ηρεμησεις και κοριτσι μου δεν μπορει να βλεπεις κατι και να ταράζεσαι τοσο πολυ...
Βλέπω οτι το παλευεις αρκετα ,οτι προσπαθείς αλλα καθε φορα επανέρχεται και χειροτερο.
Μηπως να ξεκινησεις κάποιες συνεδριες ?
Θα σε βοηθήσουν πολυ κορίτσι μου να μάθεις να το διαχειριζεσαι ολο αυτο.
Ειναι καποιος στο σπιτι τωρα κοντα σου?
τι ειδες στην τηλεοραση και σε πειραξε? για να σου πω εγω πως θα το διαχειρηζομουν......
Θα τις νικήσεις ψυχη μου ,είσαι δυνατό και έξυπνο κορίτσι και είμαι σίγουρη οτι θα το πετυχεις .
Δούλευε όμως πάνω σε αυτό ,μην το αφήνεις ,κράτα την ψυχραιμία σου και μην αφεινης το μυαλό σου να σε παρασέρνει και να γίνεσαι χειροτερα .
Θες να μου πεις τι εκανες σήμερα ?
Πως πέρασες το πρωινό σου?
Ναι το προσπαθώ κάνω δουλειά με τον εαυτό μου και προσπαθω να το αντίμετωπισω... Θέλω πολυ ηρεμησω.... Σήμερα ξυπνησα το πρωί εφαγα, έκανα κάποιες δουλειές στο σπιτι, μετά έκανα μαθημα, και μετά ξαπλωσα λίγο... Και τώρα παρολο που είμαι αγχωμενη κάνω κάποιες δουλειές αμα κάτσω χειρότερα θα ειναι... Εσυ πως περνας την μέρα σου?
Κοιτα να βγεις αργοτερα για καμιά βολτίτσα να παρεις αέρα να αδειάσει το μυαλό σου...
Εγω εδω πολλες ωρες στο γραφειο μπροστά σε οθόνες ...
Δυστυχώς ομως ο ιος χτύπησε για τα καλά τον νομό μας και τους γύρω και δεν έχει καθόλου δουλεια σε σχεση με την προηγουμενη χρονια ...αλλα απ οτι μιλαω και με υπολοιπη Ελλαδα τα ιδια ειναι ..ο κοσμος εχει περιοριστει στις πολυ απαραιτητες μετακινησεις και ειναι λογικο....
Ειμαστε προετοιμασμενοι πάντως οτι αυτή η χρονιά θα ειναι πολυ δύσκολη οποτε την υγεία μας να εχεουμε και θα το ξεπεράσουμε .
Ναι θα παω σίγουρα μια βόλτα μετά το εχω ανάγκη... Ναι η αλήθεια είναι ότι τώρα με τον ιό δεν μετακινείται ο κόσμος τόσο όπως για παραδειγμα το καλοκαίρι... Σε εμάς εδώ τα πραγματα ειναι καλυτερα δεν έχουμε πολλα κρουσματα... Την υγεία μας να εχουμε.. Σημαντικότερο από αυτό δεν υπάρχει.. Τώρα είμαι λίγο πιο ήρεμη... Αλλά ίσως αργότερα να με ξαναπιάσει άγχος αλλά προσπαθώ πραγματικά πολυ προσπαθω...
Φάση είναι και αυτή που περνάμε ..Δοκιμάζουμε τις αντοχές μας όλοι μας ...οικονομικές ,συναισθηματικές τα πάντα ...
Ευτυχώς εμείς δεν σταματάμε την δουλειά οπότε δεν κλεινομαστε σπίτι αλλά με όλο αυτό μου λείπουν οι ανέμελες βόλτες μας με τους φίλους μας ....
Τα ταξιδακια μας ....
Με στεναχωρεί γιατί θέλω να πηγαινοέρχομαι στον αδελφό μου και με εμποδίζει όλο αυτό .Πρόλαβα πήγα μια φορά τον Αύγουστο αλλά ήταν ολόκληρη διαδικασία ...κάνε τεστ για να μπεις στην άλλη χώρα ,ξανακάνει τεστ για να γυρίσεις ...
Μια ταλαιπωρία ...Έτσι τωρα θέλω να ξαναπάω και με σταματάει αυτή η κατάσταση...
Λες την υγεία μας να έχουμε αλλά έλα που την επηρεάζει...
Για αυτό εξοπλισου όσο μπορείς και δούλευε πάνω σε αυτό ...ο χειμώνας θα είναι λίγο δύσκολος αρκει να μπορούμε να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση ...
Ασχολησε με τίποτε άλλο πέραν από την σχολή?
Εννοώ γυμνάζεσαι έχεις κάποιο χόμπυ ?
Παρε συμπληρωμα μαγνησιου και βιταμινησ ντε αφου κανεισ γυμναστικη
Ας είναι καλά τα κινητά τηλέφωνα και οι φορητοί υπολογιστές και πάω όπου θέλω τις Αργίες και ας δουλευω;)
Άσε μου κακοφανηκε πολύ γιατί ήταν ο γιος σημαία και ήθελε και εκείνος πολύ να παρέλαση και εμείς να τον καμαρώσουμε!!!
Ας ελπίσουμε η καινούργια χρονιά να μας φέρει πίσω σιγά σιγά την καθημερινότητα μας !!!!
Καλημέρα και καλό μήνα με υγεία ,ψυχική και σωματική!
Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα...
Μάθατε ότι πέθανε ο Sean Connery?
Καλημερα ,καλο μήνα πότε ηρθε και ο Νοεμβρης!! . Ναι εφυγε ο Σων,αλλος ενας μεγαλος οπως και τοσοι αλλοι απο το 2016. Τετοια στόφα καλλιτεχνων δεν θα ξανα βγει
Συμφωνώ μαζί σου αν και θεωρώ ότι υπάρχουν και σήμερα κάποιοι καλοί ηθοποιοί αλλά όχι τέτοιου βεληνεκούς...
Η αγαπημένη μου ταινία απ' τον Sean Connery είναι αυτή:
https://www.youtube.com/watch?v=8QGCBH_2Dck
[QUOTE=Κύκνος;1136823]Συμφωνώ μαζί σου αν και θεωρώ ότι υπάρχουν και σήμερα κάποιοι καλοί ηθοποιοί αλλά όχι τέτοιου βεληνεκούς...
Η αγαπημένη μου ταινία απ' τον Sean Connery είναι αυτή:
Oxi μονο οι ηθοποιοι τετοιου βεληνεκους δεν υπαρχουν ( που να τους γραφω τωρα , ειναι παρα πολλοι ) , αλλα ουτε σκηνοθετες , οπως ο Scorsese , Coppola , Spielberg , Brian de palma , Oliver Stone , Stanley Kubrik , woody allen ........δεν ξερω τι εχει συμβει και δεν υπαρχουν πλεον καλες ταινιες ..... δεν υπαρχει ενδιαφερον για τετοιες ταινιες ?
Τι να σου πω, Macgyver, δεν ξέρω... Η αλήθεια είναι ότι λίγες είναι πλέον οι καλές ταινίες... Η πιο πρόσφατη που μου άρεσε ήταν αυτή:
https://www.youtube.com/watch?v=Jit3YhGx5pU
[QUOTE=Κύκνος;1136825]Τι να σου πω, Macgyver, δεν ξέρω... Η αλήθεια είναι ότι λίγες είναι πλέον οι καλές ταινίες... Η πιο πρόσφατη που μου άρεσε ήταν αυτή:
Δεν την εχω δει, αλλα αναρωτιεμαι τον λογο που δεν υπαρχουν πλεον καλες ταινιες , η ηθοποιοι, η σκηνοθετες .....
Πολυ απλα γιατι ειναι η εποχή του Netflix ,HBO με σειρες που δεν καθηλωνουν οπως η μεγαλη οθόνη, γι'αυτο και λεγεται η 7η Τέχνη. Παραδειγμα θα σου φερω το El Robo del siglo που γυριστηκε ταινια το ειδα σε θερινό σινεμα ,μου αρεσε τρομερα και το ιδιο σε σειρα του netflix. Ειναι τι απαιτησεις εχει το εκάστοτε κοινό
Συμφωνώ με Elenia !
Έχουμε όλοι καθηλωθεί με τις σειρές και τις ταινίες του netflix!
Διαθέτει πλέον μεγάλη γκάμα ταινιών να διαλέξεις . Ικανοποιεί και τον πιο δύσκολο τηλεθεατή αφού καλύπτει άμεσα τις απαιτήσεις του!
Κάπως περίεργα. Νευρικότητα, μια ελαφριά διάρροια το πρωί, αδυναμία στα πόδια. Έχω γίνει πολύ νοσοφοβικος τα τελευταία 3 χρόνια. Την Παρασκευή λόγω υγρασίας ή αλλεργίας είχα βουλωμενη μύτη και μου έφερνε δυσφορία. Με όλη την τρομολαγνεια περί κορωνοιου δεν θέλω και πολύ για να νιώσω ακόμα πιο άσχημα. πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω αποσυμφορητικο. Με το που το άγγιξα στα χέρια μου, ξεβουλωσε η μύτη. Δύο μέρες τώρα δεν έχω καν αγγίξει τη συσκευασία. Γενικά δεν πάω καλά. Πιστεύω ότι η μοναξιά και η έλλειψη κουβέντας κάνουν τα πιο απλά πράγματα να φαίνονται δυσβαστακτα.
Καλημερα παιδια... Πως ειστε?