+200 σημερα και δεν ξερω απο που...
1400 χτες...
53.8
Printable View
+200 σημερα και δεν ξερω απο που...
1400 χτες...
53.8
καλημέρα κ μπράβο σε όλους
πηνελόπη μην το σκέφτεσαι καν ...είδες τώρα που είσαι χαλαρή συνεχίζεις να χάνεις αν κ αν έφαγες μόνο τα χθεσινά λογικό μου φαίνετα...να χάνεις!!!
εγώ σήμερα φοράω ένα τζην που είχα πάαααρα πολλά χρόνια να φορέσω με άνεση 26νούμερο!!!
και νιώθω πολύ καλά ...
αν και εχθές το απόγευμα ψόφησα της πείνας!!
και γενικώς τελευταία πεινάω...αλλά δεν το βάζω κάτω!!
Αλλα 2 κιλά μείνανε θα τα φάω ..δεν θα με φάνε!!
+100 σημερα.Ουτε γατα ουτε ζημια.:)
Η δικια μου ζυγαρια κανει το εξης χαριτωμενο. Τις 2 πρωτες φορες που ανεβαινω με δειχνει 3 κιλα λιγοτερο. Οποτε ανεβαινω κατεβαινω ανεβαινω κατεβαινω και ξανανεβαινω :shocked2: Μερικες φορες για να χαιρομαι απλως ανεβαινω:smilegrin: Πολυ περιεργο. Την 3η φορα παντως (τσεκαρισμενο κι απο αλλες ζυγαριες) δειχνει σωστα.
και η δικια μου συνηθως με την 3η φορα ξεκαθαριζει τι εννοει :P
μπραβο ελενη!
σημερα κρατηθηκα κ δεν ζυγιστηκα
ζυγιστηκα ομως χθες βραδυ απο περιεργεια κ με εδειχνε 85+
οποτε καλα πρεπει ναμαι.
τωρα μενει να μην κανω αλλες ατασθαλιες κ να μαγειρεψω στεγνα για 1-2 μερες.
μενω παγκρατι!! σημερα - 600! 66.9.. επιτελους..τωρα νιωθω ετοιμη να παω παρακατω...
+1.2 σημερα...
55 ολα.
51,5 σήμερα ....
με τρεμόπαισμα στο 52....
επίσημο ζύγισμα είναι Κυριακή οπότε ελπίζω οτι το έχω!!!
εχθές είχα βγει με ένα φίλο μου ..περριέ εγώ, club-sandwitch αυτος
εχθές..κέρασα κιόλας λόγο καινούριας δουλειάς, pizzes τους φίλους μου!!
μιλάμε το τι έχουν δει τα ματάκια μου αυτές τις μέρες και κρατιέμαι δεν περιγράφεται...
και κρατιέμαι το σκυλί με νύχια και με δοντια δεν φαντάζεστε !!
εμ πόσο καιρό θα κάνω να το δω το 49 εεεε πόσο
έχω 3εβδομάδες ακόμη περιθώριο να κάνω δίαιτα μετά ούτε μια μέρα!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ
προτιμώ μια μικρή σοκολάτα απο το μια κανονική .. αλλά να την φάω όμως...γιατί δεν παλεύεται!!
εεεεε sasa περίμενε και εμένααααα :P
εγώ ακόμα 52 είμαι... πλάκα σου κάνω βρε!! μπράβο σου συνέχισε έτσι!!! :thumbup:
μην το βλέπεις όμως σαν δίαιτα και ταλαιπωρήσε! να το βλέπεις σαν διατροφή διότι δε θέλουμε μόνο να χάσουμε τα κιλά αλλα να τα διατηρήσουμε κιόλας! ;)
σήμερα ζυγίστηκα ευτυχώς είμαι 59.2. νόμιζα οτι θα χα παει 60+
δεν μπορώ.......
και αυτό είναι αυτό που κατάλαβα πλέον για τον εαυτό μου!!
απλά όταν φτάνω το ιδανικό μου βάρος...μια μέρα τρώω κάτι που θέλω και την υπόλοιπη εβδομάδα λειτουργώ κανονικά κανονικό μεσημεριανό χωρίς πολλά ψωμιά και τέτοια βράδυ γιαούρτι, σαλάτα , φρούτο !!
έτσι διατηρούμε!
ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ 55 ΠΟΤΕ
σήμερα φόρεσα ένα παντελόνι που είχα χρόνια να το βάλω και πάνω απο τα μπούτια δεν ανέβαινε!!
η ντουλάπα μου βρήκε νόημα ξανά!!!
Marry Poppins εσύ την δευτέρα θα είσαι πιο κάτω οποτε μην μιλάς ..
επίσης βρήκα μια προσυντήρηση που είχα απο την δίαιτα που έχω!!
ποτέ δεν την έχω κάνει αλλά ελπίζω να την κάνω τώρα!!
βλέπουμε όμως!!
Τελειο συναισθημα να σου μπαινουν ξανα τα παλια σου ρουχα!Εγω πλεον εχω πεταξει και ολα τα φαρδια.Ποτε ξανα!
Σημερα στα ιδια απο κιλα, το ποτακι το χθεσινοβραδυνο δε βοηθησε και πολυ αλλα δεν πειραζει.:)
τέλειο πραγματικά ...
να βλέπεις και πάλι την ντουλάπα σου γεμάτη και όχι άδεια γιατί με τίποτα δεν νιώθεις άνετα!!!!!
να μην σκέφτεσαι τι μπλούζα και το τάδε παντελόνι και τα σχετικά!!!
ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΗΝΩ ΠΙΣΩ!!
χαίρομαι που νιώθω τόσο δυνατή δεν φοβάμαι τίποτα πλέον ούτε τα σκ ούτε τα βράδια....
είναι όλα στα μυαλό μας
ότι και να γίνει εγώ θα συνεχίσω!!
και αν τα καταστρέψω όλα και πάλι θα συνεχίσω!!
εγω παλι πρεπει να παω για ψωνια... μονο με 2 παντελονια εχω μεινει... ευτυχως μπλουζακια ακομη εχω.. βολευομαι με τις ζακετουλες οταν εχει κρυο .. αλλα αν κρυωσει ο καιρος για τα καλα πρεπει να ψωνισω και μακριμανικα...Quote:
Originally posted by Constance
Τελειο συναισθημα να σου μπαινουν ξανα τα παλια σου ρουχα!Εγω πλεον εχω πεταξει και ολα τα φαρδια.Ποτε ξανα!
Σημερα στα ιδια απο κιλα, το ποτακι το χθεσινοβραδυνο δε βοηθησε και πολυ αλλα δεν πειραζει.:)
αλλα δεν ειναι τελειο συναισθημα αυτο? εγω παντως τρελενομαι που εχω γεματη ντουλαπα αλλα τιποτε δεν μου κανει, ολα ειναι μεγαλα πια!!!!:D πρεπει να καθησω να κανω ξεκαθαρισμα καποια στιγμη..
και.... πρεπει να προμηθευτω και εσωρουχα.. χαχα καποια κοριτσια πια ειναι βρακες.. και εκει με ελαχιστα εχω μεινει... τελεια ανανεωση φθινοπωρινη μεσα εξω!! Χαχα :P