σκέφτομαι πως σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα που έχει μόνο one size νούμερα και αγόρασα ένα ωραιότατο μακρύ φόρεμα,που ούτε καν φανταζόμουν πως θα χωράω μέσα.Και για μία ακόμα φορά κατάλαβα πως δεν έχω συνηδειτοποιήσει πόσο έχω "μαζέψει" !
Printable View
σκέφτομαι πως σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα που έχει μόνο one size νούμερα και αγόρασα ένα ωραιότατο μακρύ φόρεμα,που ούτε καν φανταζόμουν πως θα χωράω μέσα.Και για μία ακόμα φορά κατάλαβα πως δεν έχω συνηδειτοποιήσει πόσο έχω "μαζέψει" !
μπράβο βρε Ιωάννα! Επίσης και εγώ δεν καταλαβαίνω πολύ το μάζεμα από μόνη μου, μου το επισημαίνουν αλλά νομίζω πως όταν φύγει το 9 και έρθει το 8 στη ζυγαριά , ίσως το κεφάλι μου το χωνέψει πως, ω ναι, αδυνατίζω! Και αυτό είναι αμετάκλητο!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
@aggeloudaki, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!!! ειλικρεινα δε ξέρω την ιστορία σου, αλλά το συναίσθημα του να μην μπορείσ να καταλάβεις πόσιο έχει αλλάξει το σώμα σου και να στο μαρτυρούν τα ρούχα σου είνια πραγματικά υπέροχο!!!! ειλικρεινα συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια!!!
μπραβο και απο μενα αγγελουδακι:tumble:Quote:
σου ευχομαι να χεις λεφτα να χαλας σε one size ρουχα;)
Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!
Είχα πάει διακοπές κ σήμερα γύρισα άρα σας λέω καλό χειμώνα!!!! :punk::punk::punk:
Νωρίς είναι ε?
'Έμπαινα από το κινητό αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να στείλω μνμ!!
Και τώρα ο απολογισμός :starhit::starhit:
Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα διατήρησα τα κιλά που είχα χάσει, εντάξει δεν είναι κ πολλά αλλά φασούλι- φασούλι γεμίζει το σακούλι!!!!
Το πιο βασικό για εμένα όμως είναι πως κατάφερα να ελέγχω το μυαλό μου!!!!:bouncy::bouncy:
Πριν κάτι μήνες ξυπνούσα κ σκεφτόμουνα το φαγητό!!! Τι θα έτρωγα όλη μέρα:thumbdown::thumbdown: τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!
οκ στις διακοπές έκανα τις ατασθαλίες μου αλλά απο αύριο θα μπώ σε πρόγραμμα κ θα σας πω ότι μου έλειψε κ εσείς μου λείψατε!!!!
Αααααααχ είμαι πολύ χαρούμενη κ σ΄ αυτό με βοηθήσατε κ εσείς!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Σκέφτομαι να πάω για ύπνο....καληνύχτα!!!!
μπράβο break! Το να έχεις έλεγχο στο μυαλό και τις παλιές , κακές συνήθειες είναι τ ε ρ ά σ τ ι ο κέρδος! Πέρα ότι θα αδυνατίζεις και θα χαίρεσαι, είναι μεγάλη ικανοποίηση να ξέρεις ότι εσύ κρατάς τα χαλινάρια της ζωής σου και όχι κάτι έξω από σένα! Και πάλι μπράβο!Quote:
Originally posted by break
Το πιο βασικό για εμένα όμως είναι πως κατάφερα να ελέγχω το μυαλό μου!!!!:bouncy::bouncy:
Πριν κάτι μήνες ξυπνούσα κ σκεφτόμουνα το φαγητό!!! Τι θα έτρωγα όλη μέρα:thumbdown::thumbdown: τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!
οκ στις διακοπές έκανα τις ατασθαλίες μου αλλά απο αύριο θα μπώ σε πρόγραμμα κ θα σας πω ότι μου έλειψε κ εσείς μου λείψατε!!!!
μπράβο break! Το να έχεις έλεγχο στο μυαλό και τις παλιές , κακές συνήθειες είναι τ ε ρ ά σ τ ι ο κέρδος! Πέρα ότι θα αδυνατίζεις και θα χαίρεσαι, είναι μεγάλη ικανοποίηση να ξέρεις ότι εσύ κρατάς τα χαλινάρια της ζωής σου και όχι κάτι έξω από σένα! Και πάλι μπράβο! [/quote]
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!
Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να συμβεί ποτέ αυτό τελικά όλα γίνονται απλά θέλουν τον χρόνο τους!!!
και σ΄ εσένα όμως αξίζουν μπράβο γιατί πιστεύω πως κ εσύ χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο ακόμα κ με τη sleeve, έτσι δεν είναι?:starhit:
έχεις δίκιο, η σληβ είναι ένα πολύ βοηθητικό εργαλείο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παλεύεις με το δαίμονα που λέγεται "διατροφική διαταραχή'... Βοηθάει όμως πολύ! Καλή συνέχεια break!
Quote:
Originally posted by filipparas
Ευχαριστώ!!!
Και κάτι άλλο, χθες φόρεσα πουκάμισο μεγέθους Large, δε θυμάμαι ποτέ να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο:thumbup::tumble:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
K εγώ θέλω να μπώ σε small!!!!!!!!!!!!!
Επίσης σκέφτομαι πως από την πολύ τη σκέψη δεν με παίρνει ο ύπνος!!!!!!!!!
:eureka::eureka::eureka::eureka::eureka:
Σήμερα γύρισα από διακοπές!!! Σκέφτηκα να σας πώ ένα "γεια" κι ότι μου λείψατε πολύ μερικοί!!! καλό φθινόπωρο σε όσους επέστρεψαν, καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα διακοπές και καλή δύναμη σε όλους!!! Φιλιά!!!
Quote:
Originally posted by koukoutsi
Σήμερα γύρισα από διακοπές!!! Σκέφτηκα να σας πώ ένα "γεια" κι ότι μου λείψατε πολύ μερικοί!!! καλό φθινόπωρο σε όσους επέστρεψαν, καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα διακοπές και καλή δύναμη σε όλους!!! Φιλιά!!!
Κ Α Λ Ο Χ Ε Ι Μ Ω Ν Α !!!!!!!!!!! :starhit:
Όχι βρε παιδιά καλό χειμώνα από τώραααααααααααααα................ .. :'(