Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί και εγώ, ούτε μεγάλες προσδοκίες ούτε αρνητισμό, ψυχραιμία!
Printable View
Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί και εγώ, ούτε μεγάλες προσδοκίες ούτε αρνητισμό, ψυχραιμία!
Εμένα μια φορά μου είχε πει τον καφέ μία κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν εξπέρ στο είδος της. Αφού μπορούσε να πει μόνον έναν καφέ την ημέρα, γιατί η υπερβολική συγκέντρωση στις δυνάμεις της την εξουθένωνε μετά. Έλεγε τα μελλούμενα γενικά και αόριστα και όχι προβλέψεις τύπου "μεγάλη πόρτα θα διαβείς" κλπ. Από όσα μου είχε πει τότε, δεν επαληθεύτηκε τίποτα. Για παράδειγμα, μου είχε πει πως θα αποκτήσω στη ζωή μου λεφτά, πολλά λεφτά, θα γίνω μεγιστάνας του πλούτου! Το βλέπω! Τόσα λεφτά που έχω, δεν ξέρω πού να τα πρωτοεπενδύσω!
Γιωτακι να πας!Ετσι με ραδιουργια ξεκινησε η σχεση φιλης μου κ τωρα ειναι τρισευτυχισμενη κ εχουν κ 2 παιδακια.μην αγχωνεσαι,να εισαι η γλυκια ζεστη Γιωτα κ ολα θα πανε καλα.Μπορει να μη σου κανει κιολας!Περιμενουμε νεα!
Γιώτα μου δεν θέλω κατήφειες! Θα σε μαλώσω. Κι όσον αφορά τον "αχ, συγνώμη ήταν τυχαίο" μην διστάζεις γιατί τι είχες τι έχασες. Μην το αναλύεις αρνητικά πριν καν τον γνωρίσεις.
Πωλινα τι υπερπαραγωγη ειναι αυτη παιδι μου?Θα αισθανεσαι ανετα με τετοιο φορεμα?Παντως ειναι ωραιο.αν κ μη βιαζεσαι να καταληξεις σε σχεδιο αν δε γεννησεις πρωτα κ δεις πως ειναι το σωμα σου.Αληθεια η εγκυμοσυνη πως παει?Εχεις εμετους λιγουρες υπνηλια,η ολα καλα?Κλεβε τον υπολογιστη του μικρου να μπαινεις πιο συχνα.....:bouncing:
Κι εσύ ʼβα μου με τις συμβουλές κοίτα να τις κάνεις και πράξεις. Που έτσι και πέσεις ψυχολογικά δεν σε σηκώνει ούτε γερανός!! Και που ξέρεις το καλοκαιράκι μπορεί να πας στην Ισπανία με παρέα και να του τραγουδάς http://www.youtube.com/watch?v=eyypHSTRQIA
Γλαύκη μου ήταν τέτοιο το σοκ που έπαθα, που ενώ έχω ξεχάσει πολλά αυτήν την αίσθηση δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Αγαπούσε υπερβολικά τη γιαγιά της γιατί την είχε μεγαλώσει και δεν της είπα ποτέ αυτό που είχα δει. ʼσε καλύτερα, προτιμώ την ανεργία.
Λες, Τζίνα μου, να ερωτευτώ κανέναν ομορφονιό και να το ρίξω στα τραγούδια?
Τότε, γιατί να μην κάνω το άλλο?
http://www.youtube.com/watch?v=TtgWZ...eature=related
:lol: :lol: :lol: Βρε συ υπάρχουν κάτι κάλτσες, νάϋλον ως επί το πλείστον, που είναι μακριές, πολύ μακριές, φτάνουν μέχρι επάνω στη μέση μας. Καλσόν λέγονται, δεν ξέρω αν τα έχεις ακούσει ποτέ, και σου ζεσταίνουν όλο το πόδι μέχρι επάνω!! Απίστευτο έτσι; Δοκίμασέ τα και θα με θυμηθείς. :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τον τελευταίο καιρό, καλλιεργώ τρίχες στα πόδια, για θερμομόνωση, και παριστάνω τη Γερμανίδα τουρίστρια.
Κ αφου σχολιαζω την προηγουμενη σελιδα εμενα παιδια οι τριχωτοι αντρες ειναι το χειροτερο μου!βλεπω μερικους στην θαλασσα κ ανατριχιαζω οχι να τον παρω κ αγκαλια τον αρκουδο.
χαρα μου ναι πηγαινε να κανεις αποτριχωση μη με τσιμπανε οι τριχες οταν κοιμηθουμε αγκαλιτσα.....
ʼβα κάντην άμα θες αυτήν την καντάδα αλλά μετά μην.......κλαίς!!!
Η χαρά μου θα έχει τη χαρά να την ακουμπούν απαλά, αποτριχωμένα ποδαράκια... Όχι τρίχες, όχι ντεκα@##λέ καταστάσεις στο κρεβάτι, ακόμη και αν το μοιράζομαι με τη χαρά μου... Με άντρα χλωμό το βλέπω, γιατί άντε τώρα να βρεις τις μουσικές του προτιμήσεις! Σκεφτείτε να πάρω θέση κάτω από το μπαλκόνι του καλού μου, να του τραγουδώ άσματα του νταλκά και της καψούρας και αυτός να είναι της Λυρικής! Θα τον φάω τον κουβά, εγγυημένα!
Όσο για τα καλσόν, δεν με βολεύουν. Έπαψα να τα φορώ χρόνια τώρα, οπότε υφίσταμαι τους γνωστούς εξευτελισμούς..
Βρε ʼβα φέρνεις την καταστροφή. Τσεκάρουμε πρώτα και μετά τραγουδάμε. Αυτό είναι εύκολο να το μάθεις και από το πρώτο ραντεβού. Την τρίχα όμως που λέει και η Γλαύκη πως θα την τσεκάρεις; Δεν εννοώ την δική σου την καλλιεργήσιμη, την δική του εννοώ. Αυτό είναι πρόβλημα.:lol:
Πάω για ύπνο, κουκλίτσες μου.. Σας αφήνω με το τραγούδι, που αν μου το έκανε καντάδα κάποιος, θα τον ερωτευόμουν, ακόμη και αν ήταν ο Κουασιμόδος αυτοπροσώπως!
http://www.youtube.com/watch?v=fRr2kf84V2M
Πλάκα δεν θα είχε? Μέσα στην ησυχία και στη μαύρη νύχτα να ακούγεται αυτό, εγώ τρελαμένη να χορεύω στο μπαλκόνι και όλη η γειτονιά στα παράθυρα!
Πάντως, από τα παραπάνω της καντάδας, αυτό που μου αρέσει επίσης πάρα πολύ, είναι ρομαντικό, ευαίσθητο και ταιριαστό για καντάδα, είναι το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=h4a_3...eature=related
Θα μπορούσαμε, όταν έρθει η ώρα, να μετονομαστούμε σε ανθισμένη αμυγδαλιά. Ανοιξιάτικο, θηλυκό, ελπιδοφόρο, ρομαντικό.. Καληνύχτα!
Προτιμώ το play that funky music αν και για να στο κάνει καντάδα κάποιος πρέπει να έχει φωνάρα!! Καληνύχτα ʼβα και καλή ξεκούραση.
Θα σε σοκάρω Τζίνα μου, αλλά αυτό μπορείς επίσης να το τσεκάρεις από το πρώτο ραντεβού! :saint:
Διακριτικά, ώστε να μπορείς να απομακρυνθείς έγκαιρα, σε περίπτωση τριχοθύελλας!
Γενικώς κινδυνεύουμε σε περίπτωση αφαίρεσης ρούχων.. Σκέψου ότι η τρίχα μπορεί να είναι και το λιγότερο. Τι γίνεται όταν διαπιστώσεις, αφού το προχωρήσεις εννοείται, ότι ο τύπος πάσχει από μικρολαλαγγίαση? Εκεί να σε δω!
Ούπς!! :lol::lol:
Ευχαριστώ, καλή σας νύχτα, χωρίς εφιάλτες γεμάτες από λαλάγγια Νο 1/2!
Η αληθεια ειναι οτι σαν ντεζιρενιες δεν ειδαμε κ χαιρι.Κανταδες,ανθισμενες αμυγδαλες,μες στον ρομαντισμο σε βρισκω χαρα μου!Ονειρα γλυκα.Αποψε να μου κοιμηθεις ομορφα...
Αυτο ειναι θριλερ Σαμανθα!Πραγματικο θριλερ!Αντε να σου τυχει....Οχι μπαλνταδες κ καθρεφτες!Δεν παιζωσαστε ομως!
ουφ άργησα να μπω και δεν σας πέτυχα κοκόνες τριχωτές! :lol::lol::lol:
Αβάκι το μήνυμα μου με την πρόταση ταινίας το είδες; Θέλω εντυπώσεις...αν και με τόση πολυλογία μάλλον θα πρέπει να το αναζητήσεις κάνα δυο σελίδες πίσω :lol::lol:
Καλώς την Έλλη την αργοπορημένη. Γυμναστηριοσιαζόσουνα πάλι; :lol:
Σήμερα έκανα κάτι σουτζουκάκια χάρμα! Πως κατάφερα να σταματήσω στα δύο και να μην πλακώσω όλο το ταψί η καρδούλα μου το ξέρει!!! Αν και ακόμη τα φλερτάρω αλλά λέω και αύριο μέρα είναι :).
Τώρα πως γίνεται σε μία κουβέντα να συνδυάζονται οι καντάδες, τα προξενιά, οι τρίχες πάσης φύσεως και τα λαλάγκια νομίζω ότι σε αυτό μόνο εμείς έχουμε αυτή τη ικανότητα! :lol::lol::lol:
Γλαύκη με αφορμή το ταξίδι σου στη Θεσσαλονίκη σκέφτηκα να παίξουμε ένα παιχνίδι όταν θα πας εκεί. Θα γράφετε από έναν υπολογιστή στο τόπικ εναλλάξ χωρίς να ξέρουμε όμως ποιά γράφει τι και εμείς θα προσπαθούμε να σας βρούμε.
Μπα Τζίνα μου έκανα κοπάνα τελικά :punk: για να μαγειρέψω τα σουτζουκάκια! Έκανα κακό προγραμματισμό με τις ώρες μέσα στην μέρα και δεν πρόλαβα! Από τότε που έμεινα άνεργη πάσχω από κακή διαχείρηση χρόνου, όσο πιο λίγα πράγματα έχω να κάνω τόσο πιο δύσκολα τα βγάζω εις πέρας χρονικά :crazy: Μην τα ρωτάτε πως γίνεται είναι ανώμαλο το ξέρω αλλά μάλλον λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση παρά υπό χαλάρωση :lol::lol::lol:
Πάει θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω! Μαρή Έλλη τι δουλειά έχουν τα σουτζουκάκια στο ταψί; Διακοπές πήγαν; Και η σάλτσα θα κάνει check in αύριο;
:lol::lol::lol:
Εγώ στο ταψί ξέρω να τα κάνω ή για την ακρίβεια σε γάστρα. Πλάθω τα σουτζουκάκια τα βάζω για ψήσιμο και μετά από λίγο αφού σφίξουν τα περιχύνω με την σάλτσα με το λαδάκι και τα μπαχαρικά και τα αφήνω να ψηθούν κολυμπώντας στην σαλτσούλα τους ;)
Βάζω να δω ταινιούλα φιλενάδες μου :)
Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να έχουμε όλες υπέροχα γλυκά όνειρα!
Μία ειδική και πιο γλυκιά καληνύχτα στο Ναταλάκι μας, φιλάκια πολλά αγαπημένη μου εύχομαι να είσαι καλά και να μας σκέφτεσαι γλυκά όπως και εμείς εσένα :)
ʼλλο ταψί άλλο γάστρα. Αν είχες πει γάστρα από την αρχή θα είχα καταλάβει και δεν θα αμφισβητούσα τη μαγειρική μου!!
Καληνύχτα Έλλη μου και όνειρα χωρίς........σάλτσα (κι αύριο μέρα είναι χιχιχιχι)
Πάω να γουνοξαπλώσω κι εγώ να δω τηλεόραση. Ελπίζω να μη με πάρει ο ύπνος πάλι με πολλά μαξιλάρια όπως έκανα χθές και σηκώθηκα το πρωϊ με αυχενικό. Καληνύχτα κορίτσια. Φιλάκια.
Τζινα ειναι σιγουρο οτι θα μας καταλαβαινατε απο το υφος της γραφης αμεσως ποιο γραφει ποια.Η Ναταλια με τη λυρικοτητα της η Αβα με το χιουμορ της εγω πεζη τελειως.Για να βαζαμε κ τραγουδια δεν το συζηταμε!Θα μπερδευατε τα δικα μας με της Αβας.
Τα σουτζουκακια που τα κανεις εσυ παιδι μου?οχι σε ταψι,στην κατσαρολα?Τα τηγανιζουμε για πιο γρηγορα κ πανε με σαλτσα στο φουρνο.
Καλημερα! Ελη μου δεν εισαι η μονη, και εγω πριν που δουλευα προλαβενα τα παντα και τωρα τα μισα μενουν πισω!
Γλαυκη μου απο υπνηλια αλλο τιποτα! Χτες κοιμηθηκα απτις 7μιση μιας και ειχε κοιμηθει και ο μικρος! Σημερα πρεπει να μηνω ως αργα γιατι εχω να δειγματισω για μια βαφτιση αυριο μπας και καταφερω να την κλεισω. Τωρα ψινω μπισκοτα και αποψε πρεπει να διακοσμηθουν! Απο εμετους εχω καπιες φορες, αλλα δεν εχω καταλιξει ακομα αγκαλια με την τουαλετα (και ελπιζω πως δεν θα γινει αυτο). Αναγουλες μονο με λαδερα τα οποια και εκοψα τελειως. Αυτα.
Ευχυθειτε μου καλη επιτυχια για τον δειγματισμο αυριο κοριτσια, την χρειαζομαι!
Kαλημερααααα!!!Πωλινα καλη επιτυχια!
Καλημέρα. Πωλίνα καλή επιτυχία στον δειγματισμό σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να την κλείσεις τη δουλειά. Γλαύκη μου περί σουτζουκίων ο λόγος, όντως τα κάνω στην κατσαρόλα, τα τηγανίζω πρώτα και μετά τα βάζω στην κατσαρόλα στη σάλτσα. Πάντα τα έκανα έτσι αλλά ειδικά τώρα με τις ποσότητες που φτιάχνω το ταψί αποκλείεται εκτός κι αν είναι στρουμφοταψί! :lol: Έξι μικρά σουτζουκάκια έφτιαξα προχτές και το 1/4 από το πακέτο μακαρόνια όπου έφαγα δύο μέρες και έδωσα και στα σκυλιά!
πωλινα μου καλη επιτυχια στο δειγματισμο κ θα σου φτιαξω σκιτσακια να δεις,μονο σε μερικες μερες να συνερθω λιγο.
Που είσαι Έλλη μου να με δεις που σήμερα καταλαμβάνω ακόμα λιγότερο χώρο. :lol: Ένα ακόμα κιλό πέρασε στην ιστορία! Δεν το περίμενα με τίποτα και έλεγα να ζυγιστώ την επόμενη εβδομάδα γιατί είμαι αδιάθετη με πρηξίματα και τα σχετικά. Όταν ξύπνησα όμως, κοιτώντας με στον καθρέφτη (εκτός από τη φρίκη που έπαθα με τα ανακατεμένα μαλλιά και τα αγουροξυπνημένα μάτια χιχιχι) σα να μου φάνηκε ότι ήμουν λίγο πιο αδύνατη. Έτσι ανέβηκα στη ζυγαριά και έκπληξη!! Από τις αμέτρητες δίαιτες που έχω κάνει κατάλαβα ότι η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέμματα. Όποτε έτρωγα όντως διαιτητικά πάντα κατέβαινε. Κάποιες φορές ίσως κολλούσε για λίγο αλλά κάνοντας δίαιτα πάντα ξεκολλούσε μετά. Ενώ άλλες φορές που τσίμπαγα διάφορα ακατάλληλα για δίαιτα δεν κατέβαινε με τίποτα και το ήξερα κιόλας. Δεν έμπαινα καν στον κόπο να ανέβω στη ζυγαριά γιατί καταλάβαινα από τη διατροφή μου ότι δεν θα είχα χάσει. ʼντε, 10 κιλάκια ακόμα. Τι είναι 10 κιλάκια; Το κάνω κι εγώ σαν το ανέκδοτο με το αλεξίπτωτο "κι αν δεν ανοίξει στα δύο μέτρα;....-έλα μωρέ κι εσύ δύο μέτρα δεν μπορείς να πηδήξεις;" :lol:
Καλημερούδιααααα!
Πωλινάκι μου καλή επιτυχία και χρυσές δουλειές σου εύχομαι!!! :starhit:
Κορίτσια μου με τα σουτζουκάκια πω πω σας καταμπέρδεψα. Έπρεπε να πω ότι είναι εναλλακτικά τα σουτζουκάκια μου καθώς είμαι της υγιεινής και ελαφριάς κουζίνας! Εγώ ποτέ δεν τα τηγανίζω τα σουτζουκάκια. Τα βάζω σε μία γάστρα και τα ψήνω μέχρι να ροδίσουν λίγο και μετά τα περιχύνω με την σάλτσα, το σκορδάκι και το ελαιόλαδο και με κίμινο, πιπέρι, αλάτι και τα αφήνω να ψηθούν. Έτσι αποφεύγω τις λαδίλες. Έχω ευαίσθητο στομάχι και εγώ και ο άντρας μου και δεν τα παλεύω τα πολύ βαριά φαγητά, έχω δυσπεψίες και καούρες. ʼσε που το τηγανητό φαγητό για εμένα είναι γενικά απαγορεύτικό! Μόνο σε ειδικές περιστάσεις μπαίνει τηγάνι σε αυτό το σπίτι! ʼμα σας πω δε τι έβαλα μέσα στον κιμά εκεί είναι που θα σας καταμπερδέψω! :lol::lol: Μέχρι και τριμμένο καρότο έβαλα και βρώμη :lol:
Μου αρέσει να παίζω με τις γεύσεις και να δοκιμάζω και καινούρια πράγματα, με κουράζει καμιά φορά η κλασσική ελληνική κουζίνα την οποία ναι μεν την λατρεύω αλλά θέλω και τις παραλλαγές μου ;).
Ααααααα Τζινάκι μου συγχαρητήρια, άντε μπήκες και στην τελική ευθεία! Εύχομαι με το καλό και η τελευταία δεκάδα αν και αυτή ξέρεις θέλει πιο πολύ προσοχή και σύνεση ;). Τουλάχιστον μπορεί να είσαι άνεργη αλλά είσαι οικονομική :lol::lol:, με τις ποσότητες που τρώτε εσείς οι σλιβάτοι! Στην αρχή είχε πολύ γέλιο όταν πηγαίναμε έξω για φαγητό με την αδερφή μου, έπρεπε να προσπαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Τελικά ενοείται πως είχαμε καταλήξει να πέρνουμε μία μερίδα φαγητό να τσιμπάει η αδερφή μου και εγώ να τρώω το υπόλοιπο :lol:, αν και τελευταία θα ομολογήσω ότι αφού έκλεισε τον χρόνο έχει αυξήσει αρκετά την ποσότητα που τρώει! Δεν τρώει ολόκληρη μερίδα φαγητό ακόμη, και είμαι σίγουρη ότι θα αργήσει να φτάσει εκεί, αλλά καμία σχέση με πριν 3-4 μήνες!
Όντως οι ποσότητες αυξάνονται με τον καιρό. Κι εγώ τώρα που είμαι στους 7 μήνες τρώω περισσότερο από ότι στους 3 μήνες. Δεν με ενοχλεί όμως γιατί δεν πεινάω ακόμα, έχω μόνο την κλασσική πείνα του μυαλού. Δεν δοκιμάζω το στομάχι μου, συνεχίζω και τρώω τόσο όσο χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο, ίσα ίσα φοβόμουνα κιόλας γιατί έχω πιει αναγκαστικά και αρκετές σόδες μέχρι σήμερα!! Έχει να κάνει με τον διαβήτη και με το κάψιμο του λίπους που ανεβάζει την οξόνη στα ούρα σε επικίνδυνο βαθμό. Θα μπορούσα να το πολεμήσω με πολύ νερό αλλά δεν μπορώ να πιω πάνω από 2,5 με 3 λίτρα την ημέρα. Οπότε όταν ανεβαίνει ανησυχητικά η οξόνη πρέπει να πίνω σόδα και να τρώω υδατάνθρακες. Από τη μία χαίρομαι όταν χάνω ένα κιλό ακόμα και από την άλλη τρέχω να τσεκάρω την οξόνη που σίγουρα θα έχει ανέβει και να πράξω τα δέοντα για να την κατεβάσω. Έχω κι εγώ τα θέματά μου......Τι τραβάμε κι εμείς οι διαβητικές χορεύτριες!! :lol::lol: