Να σου ζησει ο Φριξος σου!
Εχω ποσταρει φωτογραφιες του παλιοτερα. Ειναι ενα πορτοκαλοασπρο τερατακι!
Ευχαριστω παιδια!
Τωρα τραβαω ζορι με τα φαρμακα του... δεν γουσταρει μια!
Με εχει καταγδαρει αλλα εγω ειμαι πιο πεισματαρα απ'αυτον.
Printable View
Να σου ζησει ο Φριξος σου!
Εχω ποσταρει φωτογραφιες του παλιοτερα. Ειναι ενα πορτοκαλοασπρο τερατακι!
Ευχαριστω παιδια!
Τωρα τραβαω ζορι με τα φαρμακα του... δεν γουσταρει μια!
Με εχει καταγδαρει αλλα εγω ειμαι πιο πεισματαρα απ'αυτον.
http://www.mattlewis.ewebsite.com/im.../cat-smile.jpg
Οριστε πως αντεδρασαν τα γατια μου μολις εμαθαν για τον Σαμ
Περαστικα και απο μενα στο γατακι! Ολα καλα θα πανε! Εγω παλι τον χαβα μου...τελικα κατεληξα σε διαγνωση καταθλιψης και διαταραχης πανικου.Ουτε επιληψιες ουτε τιποτα.Ο ψυχιατρος κατεληξε σε διαγνωση καταθλιψης και διαταραχης πανικου(τελεια) με deprevix,azapin kai distraneurine...τι ξερετε γιαυτα τα φαρμακα εσεις που ειστε παλιοι..?? Σορρυ που σας τα πρηζω μ αυτα ενω εσεις κανετε το χαβαλε σας,ομως ειμαι σε σταδιο που εσεις εχετε προφανως ξεπερασει και η αγωνια μου ειναι τεραστια! Σας ευχαριτστω που με βοηθατε και ελπιζω να με καταταξατε ηδη στο κλαμπ των καταθλιπτικων ....(εδω δεν ξερω αν κλαιμε η γελαμε οπως ειπε και η κοπελια παραπανω)!!
Πρωτη φορα τα ακουω τα συγκεκριμενα φαρμακα... Παιζει να ειναι νεας γενιας.
Δεν ειναι ο χαβας σου :)
Το θεμα του γατου ηταν εκτακτο. Το νημα εξακολουθει να ειναι για πανικους :)
Οσο για το οτι εισαι στο σταδιο που εμεις εχουμε ξεπερασει θα σου πω οτι τα τελευταια βραδια ξυπναω καθε 2 ωρες καθιδρη με μια αισθηση οτι πνιγομαι.
Το αγχος οσο και να το καλυπτεις, ειναι παντα εκει.
Δεν το λεω για να σε αποκαρδιωσω, ισα ισα.
Κανε την προσπαθεια σου και ολα θα πανε περιφημα :)
περιφημα! με μια σακουλα ψυχοφαρμακα! πρωτη φορα ε...?χμμμ αυτο το distaneurine με τρομαζει απο το ονομα και το παρουσιαστικο του..ειναι σαν αυτα τα κλασσικα ψυχοφαρμακα που βλεπουμε στις ταινιες...καψουλες σε βαζακι! ετσι το εχω συνδυασει! ειπε οτι αυτο ειναι σε περιπτωση αναγκης κρισης. ειπε οτι το θεμα μου δεν ειναι ψυχολογικο,ειναι πλεον οργανικο και ειναι ορμονικο. Οι ορμονες μου διαταραχθηκαν με τη χρηση χασις (σεροτονινες αδρεναλινες πως τισ λενε αυτες..). μοου συνεστησε θεραπεια ενα χρονο και βλεπουμε..που σημαινει δεν παντρευεσαι,δεν κανεις παιδια.Μπραβο,ωραια τα καταφεραμε παιδια! Ειχε φαση παντως ο γιατρος ( που σημειωτεον ειναι πολυδιαφημισμενος στο γκουγκλ με αρθρα κλπ κλπ) .Μου λεει "τι τα θελες παιδακι μου αυτα,μερικοι καπνιζουν μεχρι τα 80 τους χασισια και ειναι τελεια και συ βρεθηκες ενα βημα πριν το ψυχιατρειο!
elena60 θα ειμαι αυστηρος μαζι σου...
1ον. Αυτα τα σορρυ και τα σας πρηζω κομμενα. Εδω ειμαστε για να κανουμε την "δικια μας ψυχοθεραπεια". Οποτε ποια συγνωμη και γιατι. Εχουμε κοινα ζορια και προσπαθουμε οσο γινεται να στηριξει ο ενας τον αλλον. Απο που θα βρεις στηριξη απο αυτους που ειναι "καλα" ή απο εμας τους "τρελουτσικους" που λεει και η Μπλου. Μπλου και εσυ τωρα με το προβλημα με το γατι ολο κατι σορρυ ησουνα κι αλλη φορα να μη το ξανακανεις... Προσωπικα σε θεωρω ενα απο τα πιο γαματα ατομα που εχω "γνωρισει" και φυσικα θα σε στηριξω κι εγω και οι αλλοι.
2ον. "σε σταδιο που εσεις εχετε προφανως ξεπερασει "...elena60 μακαρι να συνεβαιναι αυτο ολοι στην προσπαθεια να το ξεπερασουμαι ειμαστε.
3ον."οπως ειπε και η κοπελια παραπανω" Ρε συ elena60 μη μου αλλαζεις φυλο.:) Απο οσο ξερω 45 χρονια τωρα ανηκω στο αντρικο και τελευταια ψαχνομαι να βρω γυναικα να φτιαξω ενα κοριτσι και μετα ενα ...παιδι που λενε και στο χωριο μου.;)
Γεια σου Μπλου... αντε να μου συνερθεις να γραψεις κανα κουφο κειμενο να το βαλω στο τοπ τεν μου
Σημερον εχω συνεδρεια με την ψυχιατρο/ψυχολογο μου παω να βγαλω λιγο τα σωψυχα μου...
Το παρακολουθω το τοπ τεν σου πουλακι μου ανελειπως!
Δεν ειμαι σε mood για κουφα ρε γαμωτο...
Ο υπνος μου ηταν κακος, ξυπνησα με ταραχη και αποπροσανατολισμενη, εχω μια ελαφρια καμψη γενικα.
Αδιαθετησα κιολας... η ευχη και η καταρα του φυλου βλεπεις.
Ξυπναω και απο τις 8 (ανεργος ανθρωπος!) για να μπουκωσω στον βλακα μου τα φαρμακα του.
Ειμαι και ευσυγκινητη τις τελευταιες μερες.
Ειμαι και ολη μερα στο σπιτι για να παρακολουθω τον βλακα μου (ναι τον Σαμ λεω) και εχω φρικαρει.
Τις ορμονες μου μεσα!
Ουφ...
Επισης εχω να πω οτι παρακολουθω την παρα-ολυμπιαδα (που κακως λεγεται ετσι) με δεος για τους ανθρωπους αυτους και απεριοριστο θαυμασμο!
Ολοι, μα ολοι, πρεπει να παραδειγματιστουμε.
7 μεταλλια μεχρι χθες η ελληνικη αποστολη απο ανθρωπους "μισους" αλλα πιο ολοκληρους απο οτι θα μπορεσουμε ποτε να γινουμε εμεις οι αρτημελεις και "υγιεις".
Χωρις σπονσορες, χωρις ειδικες εγκαταστασεις για να προπονηθουν (εδω δεν εχουν που να προπονηθουν οι αθλητες της ολυμπιαδας, ποσο μαλλον της παρα-ολυμπιαδας), μονο με την ψυχαρα τους!
Για μενα αυτοι ειναι ηρωες, αυτοι ειναι προτυπα, αυτοι ειναι ανθρωποι που ξερουν πολυ καλα πως να ζουν και να ειναι ευτυχισμενοι!
Ελενα,το deprevix είναι η ίδια ουσία με το efexor και το azapin είναι το remeron (θα τα έχεις διαβάσει εδώ μέσα πολύ συχνά αυτά).Αυτά είναι πιο γνωστά γενικά,ενώ εσένα σου έδωσε τις ίδιες ουσίες με άλλη ονομασία.Δηλαδή μη νομίζεις ότι παίρνεις κάτι σπάνιο..Κι εγώ efexor παίρνω κ με έχει βοηθήσει αρκετά.Το τρίτο που σου έδωσε δεν το ξέρω,μάλλον ηρεμιστικό θα είναι για να σου λέει ότι θα το παίρνεις σε περίπτωση ανάγκης μόνο.
Μετά την πολυήμερη ταλαιπώρια με τους γιατρούς το σιγουρέψαμε λοιπόν. Αυτό είναι καλό κ για την δική σου οπτική, σε κάνει να εστιάζεσαι σε ενα στόχο κ ενα ξεκάθαρο πρόβλημα.
Τα φάρμακα δεν τα γνωρίζω ούτε κ εγώ κ παίζει να ναι νέας γενιάς όπως ανέφερε κ η blue. Ο γιατρός σου απο οτι έχω καταλάβει ακούγεται πολύ καλός, οπότε αν δεν εμπιστευτείς τον καλύτερο ποιόν άλλον μένει να εμπιστευτείς? το κλείσαμε κ αυτό. Μην έχεις αμφιβολίες για τα φάρμακα, είμαι σίγουρη οτι δεν σου τα έδωσε τυχαία. όσο για την ετήσια θεραπεία, πιστεύω θα δείς διαφορά μέσα στους πρώτους 2 μήνες, κ αυτό που θα δώσουν τα φάρμακα είναι συγκεκριμένο, απο εκεί κ πέρα θα παίξει ΒΑΣΙΚΟ ρόλο κ η δική σου συμπεριφορά μέσα σε αυτόν τον χρόνο. Θα πρέπει κ εσύ να κάνεις βήματα, είτε αυτά σημαίνουν έξοδο με φίλους, υποχρεώσεις που θα τις αναλαμβάνεις εσυ π.χ. τράπεζες κλπ κ γενικά οτιδήποτε θα σε φερνει σε δυσάρεστη θέση. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης ονομάζεται συμπεριφορικός κ είναι όρος της ψυχολογίας. Μέσω της επαναληψης το μυαλό εγκαθιδρύει μέσα του τις ενέργεις σαν κάτι που έχει φυσιολογικούς ρυθμούς κ μειώνει το άγχος. Φυσικά κ είναι τρομερά δύσκολο αυτό να το κάνεις. Οι πανικοί είναι ο μπαμπούλας που μας κάνει όλους κότες. Τις συμβουλές που σου δίνω πρέπει να τις κάνω κ εγώ αλλά τα αποφεύγω. όμως σε προγενέστερη φάση όταν η κατάθλιψη ήταν πολύ έντονη επιβάλονταν να κάνω κάποια βήματα έξω απο το σπίτι.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.
Α! δοκίμασε να πας σε κάποιον ψυχοθεραπευτή να βγάλεις κ εσύ τα σώψυχα σου, απο πολλές απόψεις είναι λυτρωτικό. Σε κάνει να πιστέυεις οτι κάποιος σε καταλαβαίνει, δεν είσαι μόνη σου κ όλες οι ανασφάλεις θα φανερωθούν μπροστά σου, έτσι ώστε σταδιακά να εξαφανίζονται κ να αποδυναμόνονται. trust me :)
Με αφορμη το ποστ του φιλου μου του ti einai touto pali για τον νεο δισκο του Ντιλαν, θυμηθηκα την αγαπημενη μου Joan Baez που τραγουδαει το αγαπημενο μου τραγουδι του αγαπημενου μου Leonard Cohen (πολλοι αγαπημενοι μαζι!).
http://www.youtube.com/results?searc....1.917MtaaYkzc