ο γιατροσ μου δεν με δικαιολογει που ειπα σε καποιουσ τι χαπια περνω δεν επρεπε να το ξερει κανεισ μου ειπε ειμαι 60 χρονων για να στο λεω κατι ξερω μου ειπε
Printable View
ο γιατροσ μου δεν με δικαιολογει που ειπα σε καποιουσ τι χαπια περνω δεν επρεπε να το ξερει κανεισ μου ειπε ειμαι 60 χρονων για να στο λεω κατι ξερω μου ειπε
ναι θα μου το δωσει αλλα απο την στιγμη που καποιοι ξερουν οτι εχω προβλημα δεν ξερω τι παρατραγουδα θα εχω
Εντάξει,έκανες το λάθος και το είπες.Από δω και πέρα θα προσέχεις.
εσυ το χεισ πει σε κανεναν?
δεν ξερω γιατι σε στιγματιζουν ετσι για χρονια κ χρονακια δεν ειχα πει τιποτασε κανεναν δεν ξερω τι επαθα τωρα τελευταια
σπουδαζα 10 χρονια για το τιποα μου φαινεται
Φάρμακα δεν παίρνω εγώ,αλλά για την κατάθλιψη και τους πανικούς μου δεν έχω πει σε κανέναν (εκτός από τους γονείς μου βέβαια).
ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη μου αν δεν ηξερε κανενασ τιποτα
κ γω για χρονια δεν ειχα πει τιποτα σε κανεναν μετα δεν ξερω τι επαθα κ γω αναρρωτιεμαι
ξερω κ γω τι θα κανω στην ζωη μου ειμαι ολυ νεα για να στιγματιστω ετσι
πηγαινεισ σε γιατρο δαλια?
Ισως κουράστηκες να το κρύβεις τόσα χρόνια και ένιωσες την ανάγκη να το πεις κάπου και γι\'αυτό μίλησες.Αλλά επέλεξες λάθος άτομο να το πεις.
Σε ψυχολόγο πηγαίνω.
ναι σε πολυ λαθοσ ατομο σου κανει καλο ο ψυχολογοσ? εμενα ο γιατροσ μου ειναι πολυ καλοσ αν τον ακουγα θα ειμουν βασιλισα τωρα ειμαι τοσο θυμωμενη που τοειπα οταν βγει σε συνταξη δεν ξερω τι θα κανω μου ειπε πωσ μπορω να κανω οικογενεια κ χαρηα πολυ γιιαυτο
Κι εγώ αν τον άκουγα τον ψυχολόγο θα ήμουν πολύ καλύτερα.