Originally Posted by
howtodream8
ειχα σχεση γιωργο η οποια τελειωσε τον Γεναρη με πολυ ασχημο τροπο, κοινως ειχαμε κανονισει να κανουμε ενα ταξιδι και με αφησε 2 μερες πριν λεγοντας μου οτι και καλα του εφυγε ο ενθουσιασμος...δικαιολογια καθως τα εφτιαξε μετα απο λιγες μερες με μια γνωστη μου απο τη γειτονια..απο τοτε βγαινω με διαφορους τυπους, στην αρχη μη ψαχνοντας σχεση, περνουσα απλα καλα και ηταν ολα οκ....αλλα μαλλον το παρακανα λιγο, καθως απο ενα σημειο και μετα ενιωσα ενα overdose, βλεπεις μας βολεψε ολους αυτη η κατασταση, ποσο μαλλον το αλλο φυλο που ψοφαει για τετοιου ειδους ξεπετες...οταν λοιπον αποφασισα να βγαινω εξω οχι με σκοπο να κανω σεξ απο την πρωτη φορα, αλλαξα και απο την πλευρα μου αντιμετωπιση...εδινα δηλαδη τον αλλον να καταλαβαινει οτι δεν θελω αποψε να προκαλεσω κατι τετοιο.....πολλοι λοιπον οταν μου κανανε την προταση και τους ελεγα οχι εξαφανιζονταν...αλλοι παλι απο την αρχη μου το ξεκαθαριζανε...με αυτους ημουν κομπλε! αλλοι το παιζανε 'θα σου ξανατηλεφωνησω' αλλα μπουχος....αλλοι οπως ο τελευταιος το παιζανε ιστορια αλλα μετα πο 3-4 ποτακια που λυνονταν τσουπ.....κανεις μεχρι στιγμης δεν εδειξε να ενδιαφερεται για κατι παραπανω....να σημειωσω οτι υπηρχαν δυο που θελανε σχεση....αλλα παραλληλα με τη ηδη δικη τους που ειχανε εδω και χρονια. αυτα.