και εγώ θέλω σχέση τώρα...τόσα χρόνια δεν με ένοιαζε. τώρα όμως έχω την ανάγκη μίας σχέσης δεν αντ'εχω άλλο.....ή θα βρω σχέση ή θα πέσω από το μπαλκόνι
δεν πάει άλλο
Printable View
και εγώ θέλω σχέση τώρα...τόσα χρόνια δεν με ένοιαζε. τώρα όμως έχω την ανάγκη μίας σχέσης δεν αντ'εχω άλλο.....ή θα βρω σχέση ή θα πέσω από το μπαλκόνι
δεν πάει άλλο
Κι εγώ νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να πέσεις από το μπαλκόνι.
Μόνο αν πεθάνεις και ξαναγεννηθείς άλλος άνθρωπος υπάρχει περίπτωση να λύσεις το (γενικότερο) πρόβλημά σου.
Ειλικρινά, άλλη λύση δεν βλέπω.
θα ήθελα όλοι όσοι με κρίνουν σε αυτό το φόρουμ να ήταν μόνοι τόσα χρόνια για να καταλάβουν πως είναι.....τι πάει να πει είμαι μόνο 20.
τι σχέση έχει η ηλικία με το πως αισθάνομαι;
μπορεί αν έκανα μια σχέση όποτε τέλος πάντως και αν χώριζα στα 25 'η στα 30 να μου είχε λείψει η μοναξιά μ και να μην ήθελα σχέση.
δλδ τι στα 30 σώνει και καλά πρέπει να θες σ΄χεση και στα 20 όχι.
εγώ στα 30 μπορεί να έχω άλλες προτεραιότητες.
δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει να πει είσαι μόνο 20;
Ναι, μα η σχέση δέν είναι κάποιο έτοιμο προϊόν στο ράφι του μάρκετ, έρχεται μετά από πολλές γνωριμίες και δοκιμές και χτίζεται αργά-αργά. Γά την ώρα μπορείς μόνο να ξεσκάς και να περνάς καλά και αυτό δέν πρόκειται να γίνει αν σκέφτεσαι συνέχεια πως "θέλεις σχέση". Το Ιδανικό ίσως νά'ρθει σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, ίσως και αύριο το πρωί, κούλαρε
Την λύση σου την είπε η Μαρκέλα με τα λόγια του Jung, γι'αυτό πρίν τον πνίξεις φιλοσόφισέ το λίγο.
καλημερα Εμμανουελα! :)
μάλιστα μία φίλη μου αφότου είχε χωρίσει και δεν ήθελε σχέση μετά τον χωρισμό...είχε βρει ένα πολύ καλό παιδί και είχε λυσσαξει να μην κάνει σχέση μαζί του γιατί φοβόταν μην πληγωθεί και τελικά μετά από δική συμβουλή και προτροπή τα έφτιαξαν και γυρνάει πριν μία εβδομάδα κ μου λέει πως πραγματικά μετάνιωσε που έμεινε τόσο καιρό μόνη άδικα.
και της λέω ότι ''είδες που στα έλεγα τόσο καιρό;''
επομένως δεν με ενοχλεί καθόλου που οι άλλοι έχουν σχέση...το θέμα είναι καθαρά τι κάνω και πως αισθάνομαι εγώ