Ναι αχιλλεα μου.εσυ?
Printable View
Ναι αχιλλεα μου.εσυ?
μουδιάσματα, δεσμιδώσεις και ζαλάδες τα έχω εδω και ένα χρόνο και δόξα τω Θεώ, ζω! και οι εξετάσεις μου είναι φυσιολογικότατες! επίσης έχω και τινάγματα...τη νύχτα πολύ πιο έντονα...βαράω μπουνιές κλωτσιες...τα πάντα όλα!αλλα οι δεσμιδώσεις σε όοολο το σώμα και σε δάκτυλα και πρόσωπο γίνανε το σήμα κατατεθέν μου...με την προυπόθεση ότι και οι δικές σου εξετάσεις είναι καθαρές...πάσχουμε από την ίδια ασθένεια ...απλά ενημερωτικά...δε θα πάθουμε τίποτα! θα περάσει ο καιρός και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου! εγώ μόνο τα 40 δεν είχα κάνει στον εαυτό μου...και όλοι με κορόιδευαν...εγώ όμως υπέφερα..νόμιζα ότι θα πεθάνω...τώρα όμως την πήρα χαμπάρι!
Και μενα μαντι οι εξετασεις μου ειναι καθαρες μεχρι στιγμης.αυτες τις δεσμιδωσεις τις εχω κανενα 3μηνο συν .απλα με εχουν αγχωση τοσο πολυ. Που εχασα τον εαυτο μου.ολη μερα κοιταω τις γαμπες μου .και τα αγχολιτικα δεν κανουν τιποτα .
Αχιλλέα, Τζίνα, Μάντυ σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ γι αυτά που γράψατε. Μάντυ να σε ρωτήσω κάτι; Στο πρόσωπο έχεις ακόμα δηλαδή; Είχες και στο σαγόνι και στα χείλη και στα μάγουλα ή μόνο στα μάτια; Εκτός από μαγνητική εγκεφάλου έκανες κι άλλες μαγνητικές; Για τα δάχτυλα που λες κουνιούνται ή κάνουν μόνο συσπάσεις; Παιδιά συγγνώμη αλλά έχω τρελαθεί! Μάντυ αν έχεις χρόνο κάποια στιγμή απάντησε μου..
Παιδιά αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο. Όταν βγω θα σας στείλω πάλι. Σας ευχαριστώ απ την καρδιά μου για τις απαντήσεις σας.
Ελπιζω να το ξεπερασουμε ολοι κ συντομα..εσενα Μαντυ κουνιοταν ρυθμικα ο μυς η απλα ενιωθες τιναγματα?εμενα το το ρυθμικο με τρομαζει..παντα ετσι τις εχω ρυθμικα.οχι απλα τικ.κ φυσικα πονανε κ τα ποδια μου..εχω κατι οτι εξεταση μπορεις να φανταστρις. Το μονο που με φοβιζει ειναι να μην χρειαστει να κανω ηλεκτρομυογραφημα γιατι εγω το εκανα νωρις..αυριο εχω να παω κ στην νευρολογο μου να δουμε τι θα κανουμε με την αγωγη
.νομιζω οτι θα μου αυξησει την δοση.δεν εχω δει τρελες διαφορες...
Μαριαννα μου καλη επιτυχια αν κ.πιστευω πως ολα θα ειναι καλα..Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια..Αχιλλεα εμεις μαζι θα το περασουμε την βλεπω την δουλεια..χαχαχα..καθε μερα θα γραφουμε το ημερολογιο μας...
Οπως θα μπεις ετσι θα βγεις .εχουμε πρόβλημα στο μυαλο μαριαννα.
Το ξερω τζινα εδω θα γραφουμε .καλο ξημερωμα .αυριο λιγο καλητερα.και κατι αλλο τζινακι εμενα μερικες ειναι ρυθμικες και μερικες σαν να εχω κατι κατω απ το δερμα παλι χεσμενος ειμαι.εφτασα να αυτοεξεταζομαι.σκετη αγανακτηση η κατασταση.τι να πω υπομονη.
.
τις έχω ακόμη παντού...παντού όμως!!και σαγονι και προσωπο και μαγουλο...μεχρι και μεσα βαθυα στο αυτί...ακουω συσπασεις..εκανα περυσι μια μαγνητική εγγεφαλου και βγήκε καθαρη...εκανα και 1 ηλεκτρομυογράφημα...και αυτό καθαρο...δεν χρειαζεται κατι άλλο..τα δακτυλα κουνιούνται ...ιδιως ο αντίχειρας και ο δείκτης...αλλα και τα υπόλοιπα κανονικά..μη φοβάσαι! είσαι υγιέστατη! μην πεθαίνεις κάθε μέρα χωρίς λόγο!!! αν είχες κάτι θα φαινόταν κατευθείαν!!!
Πηγα νευρολογο σημερα κ μου αυξησε την δοση των φαρμακων..ειπε οτι ειναι αισιοδοξη κ οτι θα με πιασουν..φυσικα οπως κ να χει το παρακολουθουμε..κ εγω σχετικα τα ιδια σημερα..ισως λιγο καλυτερα...
Αν δε σε πιασουν τι θα κανεις? Εμενα δε με επιαναν..και ο νευρολογος που με παρακολουθουσε και μου εκανε το ηλμ ηταν κατηγορηματικος στο να μην παρω τιποτα..ουτε αγχολυτικα ουτε ψυχοφαρμακα..αυτα δε θα φυγουν ποτε..αυτη ειναι η αληθεια..οσο πιο νωρις εξοικειωθειτε με την ιδεα τοσο το καλυτερο..ειναι σωματοποιημενο αγχος..πιστεψτε με..δεν εχει κανεις μας ιδεα τι προκαλει το αγχος..νομιζουμε οτι ειναι κατι απλο και πως περναει με φαρμακα..εγω ειπα στον εαυτο μου..αφου δε σου βρισκουν οι γιατροι τιποτα γιατι πρεπει οπωσδηποτε να εχεις κατι? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ!!!!