το μόνο που δεν μου έχετε πεί ακόμη,είναι ότι μπορεί να έχω και μια χαρά εμφάνιση......
Printable View
Κοίτα, καλύτερα να μην είναι και πολύ ωραία η δικιά σου, ειδικά άμα είσαι ζηλιάρης :cool:
Αλλά όπως και να έχει, ο άντρας δε χρειάζεται να είναι ωραίος αλλά γενναίος. Κοίτα να εξελίξεις τον εαυτό σου, να σπουδάσεις, να διαβάσεις, να αποκτήσεις ενδιαφέροντα, να προσέχεις και κατά το δυνατόν την εξωτερική σου εμφάνιση και όλα θα έρθουν. Και μην ξεχνάς το βασικό: οι όμορφες γυναίκες είναι, πλέον, πάρα πολλές. Και πολλές από αυτές είναι και ισορροπημένες, που πάει να πει ότι ναι μεν θα κοιτάξουν την εξωτερική εμφάνιση αλλά όχι μόνο αυτή.
Ποτέ κάποιον άνθρωπο για κάποιον στόχο σας?
Εγώ ναι.....
εγω να σου πω οσες φορες γνωρισα καπιον που ειμασταν απλα γνωστοι στο τελος με ανακατευθυνε σε αλλο σημειο χωρις εγω να το επιδιωκω.
δεν ηταν δηλαδη τοσο το οτι εγω ηθελα να παω καπου αλλου αλλα το οτι κατι αλλο ερχοταν ΜΟΝΟ ΤΟΥ σε μενα κ γω απλα το αποδεχομουν..
δε ξερω αν καταλαβαινεις τι ενοω..
οτι συνεβει στη ζωη μου ηρθε πρωτο αυτο κ γω απλα το αποδεχτηκα..
αρα αν τα πραγματα στη ζωη μου εφτασαν στα ακρα για να ερθω κοντα με καπιους ανθρωπους εγω ειπα απλα ναι..
δε μπορω να μπω στη διαδικασια να κανω σαφαρι για να πλησιασω καπιον δεν ειναι στη φυση μου.
οχι το λεω γενικα κ αοριστα..
αλεξ τι κανεις? εχω καιρο να σε δω ... πως πας?
οπως πηγαινα παντα...
ετσι κ ετσι
η μονη διαφορα ειναι οτι καπιες φορες μιλαω κ αλλες φορες δε μιλαω αλλα δε φαινεται να αλαζει η ζωη μου σε κατι το μονο που αλλαζει ειναι ο τροπος που συνενοουμαι με τους αλλους που καπιες φορες περνα απο 40 κυματα για να καταλυξει στην ιδια ακτη.
Ενταξει , ειναι 21 ακομη , εχει να αλλαξει ..........................πολλα !!
Προσωπικα οχι, ειμαι ατομο που νιωθει τυψεις με το παραμικρο και ετσι δεν θα το εκανα για τον λογο οτι θα τα εβαζα με εμενα και θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου.