Τοσο κολλημενος που εισαι με τις ομορφες θα περασει η ομορφη απο μπροστα σου και ουτε θα την δεις βρε !!!!! ΞΕΚΟΛΑ
Printable View
Τοσο κολλημενος που εισαι με τις ομορφες θα περασει η ομορφη απο μπροστα σου και ουτε θα την δεις βρε !!!!! ΞΕΚΟΛΑ
Arntaben,εννοείς όμορφη εξωτερικά;Απλα σκέψου λίγο πως νιώθω.
Δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου και το ξέρεις.
Το ίδιο και εσυ Remedy.
το σκεφτηκα. μου ειναι εντελως ακατανοητο αυτο που νοιωθεις κι αυτα που μας λες. αλλα κυριως ο τροπος που επαναλαμβανεσαι.
Γιατί Remedy,είναι ακατανόητο;
Σ αφήνω να τα βρεις με τις όμορφες γτ εγώ είμαι άσχημος
Eγω λεω οτι ειναι πολυ ασχημο να ειρωνευεσαι καποιον , οπιοδηποτε κι αν ειναι το προβλημα του , δειχνει μικροψυχια ........καλυτερα μην απαντας .......
Φίλε ο τύπος δεν έχει πρόβλημα έχει σκάλωμα και δεν λεει να καταλάβει αυτό που του λέει σχεδόν ολόκληρο το φόρουμ. Έχουν ασχοληθεί σχεδόν όλοι από το φόρουμ, του είπαν την γνώμη τους, προσπάθησαν να τον πάρουν με το καλό, με το άσχημο, ανακάλυψαν την μυστική συνταγή της coca cola, βρήκαν που είναι ο jimmy hoffa, έφτασαν και σε άλλο γαλαξία, αλλά ο φίλτατος δεν λέει να το πάρει χαμπάρι.
Κακώς βέβαια προσπαθούν να τον μεταπείσουν, ο τύπος έχει βάλει παρωπίδες και προχωράει ευθεία... Έχει γίνει χειρότερος από την Ολγάρα και τον γκόμενο της πρώην φίλης. Ολγάρα συγνώμη που σε ανέφερα...
Δεν ειρωνεύομαι κανένα με είπε τρελό τον άφησα ήσυχο με είπε ότι δεν δέχετε συμβουλές από μένα το ξανάάφησα ήσυχο αυτό έλειπε να νευριάζα με τέτοια είναι σα να με βρίζει ένα πεντάχρονο δεν μπορώ να δείρω το πεντάχρονο μπορώ όμως να το βάλω στη θέση του γιατί άμα με δει θα πέσει κάτω καλύτερα μη με δει και φυσικά όλοι εσείς δε βοηθάτε το πεντάχρονο είναι ελεύθερο να λέει ότι μαλακιά του κατέβει και να δηλώνει φοιτητής πάνω από όλα αυτό είναι το πιο κουλό ότι αυτός τώρα είναι φοιτητής
Αγαπητε numeror , μπορει να ισχυει αυτο που λες , αλλα ειναι προτιμοτερο κατ εμε να μην απαντησεις , παρα να ειρωνευτεις ..........ακομη και την Ολγα ουδεποτε την ειρωνευτηκα , αποφευγω ναπαντησω σε καποιο μελος , αν νομιζω οτι δεν ειναισε θεση να δεχθει βοηθεια .......................σε φορουμ με ανθρωπους με τα ψυχολογικα τους ειμαστε , εχω διαβασει κι αλλα παλαβα , και θα συνεχιζω να διαβαζω τετοια .........
Τι εγινε ρεμ , νευρακια , νευρακια σημερα ? να επιχειρηματολογησω λοιπον , κατ εξαιρεσην ...................... ολες οι φιλοδοξιες , ξεκινανε απο καποιο απωθημενο ................. οι πλουσιοι ανθρωποι , παντα ξεκινανε απο στερημενοι , πχ Ωνασης , ηρθε αφραγκος απο την Σμυρνη , και εγινε οτι εγινε .................για να μην παω μακρια , ο πατερας μου , εφυγε αφραγκος το 53 στο τρομερο Καμερουν , μετα Ελβετια , και εγινε οτι εγινε ................... εγω αισθανομουν μειονεκτικα λογω υπερπροστασιας , και εγινα αυτο που εγινα , δεν ειχα ποτε καμμια πρεμουρα με τα πολλα χρηματα , γιατι γεννηθηκα μεσα σαυτα ..................δεν ειναι κατακριτεο να αντιπαρερχασαι την οποια αισθηση μειονεξιας , φιλοδοξια λεγεται , κακο ειναι να μην εχεις στοχους και φιλοδοξιες στηνζωη σου ...................... αρχει βεβαια να μην καταληγεις φιγουρατζης , αν δεν ξερω κανεναν ανθρωπο , που ξεκινησε απο το 0 , εργαστηκε σκληρα , εγινε αυτο που εγινε , και να ειναι φιγουρατζης ................... παροτι γεννηθηκα μεσα στο χρημα , εκανα την δικη μου εταιρεια , εργαστηκα κι εγω σκληρα , αλλα δεν εχω εμμονη με το χρημα , που εχει καποιος που γεννηθηκε φτωχος ............
χαχαχαχαχαχα!!
που τα ειδες τα νευρακια καλε? χαρα θεου ειναι σημερα. με πολλα κεφια κιολας , για προσωπικους λογους.... το αντιθετο, δηλαδη απο αυτο που υπεθεσεςν (γραπτος λογος γαρ)...
δεν ξεκινανε ολες οι φιλοδοξιες απο απωθημενα.
αλλο ο στοχος κι αλλο το απωθημενο. δεν ταυτιζονται παντα.
το "απωθημενο" εχει απο την φυση του κατι το συμπλεγματικο. ακομα κι ο ωνασης που λες που εγινε μεγαλος και τρανος, παντα τρωγοταν απο το κομπλεξ του κακομοιρη γιαυτο και πολλες απο τις κινησεις του (οπως ο γαμος με την τζακι και αλλες) ηταν καθαρα κινησεις που θεωρουσε οτι του προσθετουν κοινωνικο πρεστιζ που ελειπε απο την ταπεινη του καταγωγη...
καποιες φιλοδοξιες λοιπον, αυτες που προσωπικα θεωρω ως "υγιεις", ξεκινανε απο ΣΤΟΧΟΥΣ. οχι απο απωθημενα.. ενας καλος η εστω εξυπνος μαθητης, εχει ολα τα προσοντα και στοχο να μπει σε μια δυνατη σχολη. αυτο δεν ειναι απωθημενο. ειναι στοχος και φιλοδοξια.
απωθημενο ειναι, ενας κουμπουρας που νοιωθει υποδεεστερος η και εχει υποστει κοροιδια να εχει την φιλοδοξια να πετυχει για να κλεισει τα κακα στοματα. ΑΥΤΟΣ εχει απωθημενο και βεβαια μπορει το απωθημενο του να τον κανει να πετυχει, αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα απαλλαγει απο τις ασχημιες που εχει προκαλεσει στον ψυχισμο του, η απορριψη του παρελθοντος...
στα υπολοιπα που λες, δεν διαφωνω σε κατι!
τι σχεση εχει με αυτο που ειπα?
και απωθημενο να ειναι για καποιον (πχ στην περιπτωση του γυμναστηριου, ειτε λογω μικρου υψους, ειτε λογω μικρης δυναμης, ειτε λογω μικρου μοριου (για καποιους), δεν ειπα πουθενα οτι δεν ειναι θεμιτο να το κανουν. απλα εξηγηση για τους λογους εδωσα.
Mαλιστα , το διαβασαμε κι αυτο ..............ο τρομερος Ωνασης , η τρομερη αυτη προσωπικοτητα , που ακομα μιλανε γι αυτον , ηταν ενας κακομοιρης τελικα ...........και κατα συνεπεια , κι ο πατερας μου , που εγινε πλουσιος , απο αφραγκος , πηγαινοντας στα 24 του , στο τρομερο τοτε Καμερουν , επαθε ελονοσια , κοιμοταν με το 45αρι κατω απο το μαξιλαρι μην τον ' φανε ' .............ωραια πραματα ........