Originally Posted by
Aris83
Φίλε rolen ειλικρινά, αν θες με πιστεύεις αν θες όχι, δεν έχω καμία διάθεση να μπαίνω σε φόρουμ κ να προσβάλλω αγνώστους ή να κάνω πλάκα με τον πόνο τους. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι ψυχολογικό ή όχι και μακάρι να μην είναι. Όμως είτε είναι είτε όχι, αυτή την εντύπωση δίνεις εσύ ο ίδιος με τα λεγόμενα σου.
Όταν κάποιος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ πως να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ (γιατί κ το φλερτ ένα είδος επικοινωνίας είναι) με έναν άλλον άνθρωπο, τρία πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω. Ή ότι δεν ξέρει να μιλάει (δεν γνωρίζει καλά τη γλώσσα πχ) ή ότι γενικά έχει πρόβλημα επικοινωνίας (κάποια γλωσσική διαταραχή ίσως) ή ότι για κάποιο λόγο κομπλάρει και κολλάει το μυαλό του. Αν συμβαίνει το τελευταίο τότε σόρυ φίλε, αλλά το θέμα όντως είναι ψυχολογικό.
Κ το ξαναλέω. Δεν είναι πυρηνική φυσική ή μαθηματικά ή οποιοδήποτε άλλο μάθημα που θα κάτσεις να διαβάσεις για να πας έτοιμος στις "εξετάσεις". Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να μάθεις, δεν είναι αυτοκίνητο οι γυναίκες όπως ανέφερες που θα στο διδάξει κάποιος. Αν εσύ κάθε φορά που βλέπεις κοπέλα τρέμουν τα πόδια σου κ κολλάει το μυαλό σου ακόμα κ με σκονάκια στο χέρι να πας, με τις καλύτερες ατάκες έτοιμες κατευθείαν από τον Καζανόβα, πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις πίστεψε με.
Τέλος πάντων. Επειδή η άποψη μου σου προκαλεί εκνευρισμό δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία...
ΥΓ: Σου είπα πριν να πλησιάσεις πρώτα μια κοπέλα που δεν την βλέπεις ερωτικά. Όχι για να της πουλήσεις έρωτες κ μεταξωτές κορδέλες αλλά, όπως είπε κ ο archangel, για να κάνεις εξάσκηση. Να αρχίσεις να αποκτάς οικειότητα με το αντίθετο φύλο. Να δεις πως σκέφτονται οι γυναίκες, τον γυναικείο τρόπο αντίληψης. Μερικές φορές ξέρεις όταν δεν ελπίζουμε σε κάτι, όταν δεν περιμένουμε κάποιο αποτέλεσμα έχουμε κ λιγότερο άγχος, λειτουργούμε καλύτερα. Το παρεξήγησες κι αυτό, δεν πειράζει. Εσύ να είσαι καλά κ καλή επιτυχία κ πάλι!