ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΠΧ ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Printable View
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΠΧ ΖΑΛΑΔΕΣ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
Δεν γνωρίζω αλλά αμφιβάλλω πάρα πολύ για τις ζαλάδες και τους πονοκεφάλους. Μιλάμε για ελάχιστης έντασης μετασχηματιστές σε σχετική μακρινή απόσταση από το κεφάλι.
Όσο για τα τοξικά αέρια νομίζω πως και μονοξίδιο του άνθρακα να περιέχουν (που δε νομίζω ούτε αυτό) το οποίο είναι τοξικό η πιθανότητα να πάθεις τοξίκωση από αυτό θα υπήρχε άν η λάμπα έσκαγε μέσα στο στόμα κάποιου (και αυτός δεν είχε σοβαρότερο πρόβλημα από τα γιάλινα θραύσματα!!!!).
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ. ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΘΕΩΘΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Θεοφανία, και όποιος άλλος έχει όρεξη για κουβέντα, come του δώθε μιας και με αυτό το τόπικ νομίζω είναι καλίερα να υποκαθιστούμε την ανάγκη για κουβέντα (μέχρι ανοίγματος του chat). Δεν μου αρέσει να \"παρεκτρεπω\" άλλα θέματα
Βρεεεεεεε come here, δεν δαγκώνω
ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ
just me θα βάλεις κανένα στοιχηματάκι?
λοοοοοοολ
Για πες πάντως..... Εχεις καμιά καλή ιδέα??
Η να στοιχιματίσουμε που θα ξημερώσει πρώτα???
Θα βάλουμε τον manthes να κρατάει την μπάνκα???
(α ρε η τύχη η δικιά σου πάλι δουλεύει....)
να βάλουμε αν βρέξει αύριο
ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΜΑΛΗ
Oh ohhhhhh χτύπησα 50άρα.
Πρέπει να κόψω λίγο το γράψιμο μου φαίνεται και να αρχίσω το διάβασμα των απαντήσεων......
Έλα γαλανομάτη μου....;)
Εμ θα πάρεις το νόμιμο εμ παραπονιέσαι. Και ούτε καφέ δε ζητήσαμε......