Ramira ,τι λέει; Στις πόσες γουλιές νερό βρισκόμαστε; Έχουμε καμιά πρόοδο; :)
Printable View
Nantinaki μου,σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Καταρχην το ririkos βγαινει απ το Ειρηνη,και μου το κολλησε η καλυτερη μου και μοναδικη φιλη,εωsτωρα.Ολογοs που δεν μπορουσα ωs τωρα να επικοινωνησω μαζι σαs ειναι οτι δεν ηξερα να φτιαξω mail καθοτι παντελωs ασχετη.2ον στην Πατρα με παρεπεμψε να βρω και να παρω τηλ.ο παθολογοs μου,που ειχε ακουσει οτι εκει γινονται τετοιεs επεμβασειs,και μαλιστα δωρεαν,καθοτι ανεργη,εδω και 3 χρονια.3ον ιστοριεs απο Πατρα και γενικωs με RNY εχω ακουσει μονο απ το Στελιο που την εκανε εκει,ενω η Μαργαριτα νομιζω,θα πηγαινε για ενημερωση την πρωτη Πεμπτη του Μαη?Δεν εχω επισκεφθει ποτε αλλον γιατρο εκτοs απο τον ΣΚΡ.ο οποιοs πριν 3-4 χρονια χειρουργουσε στο ΓΝΑ αεροποριαs και παρολο που ημουν μελοs αφου εχω 2 αδερφουs στρατιωτικουs,εμμεσωs μου ειπε πωs πρεπει να πληρωσω ,αλλιωs να φυγω.
Χρονια πολλα ,με λιγοτερα πολυ κιλα σε ολους μας τσατοπαιδακια!!
Χαθηκα για λιγες μερες,βλεπετε οι υποχρεωσεις ηταν πολλες,ηταν και οι γιοτρες...αλλα μου φαινεται οτι προλαβα πριν την μαδησει ολοκληρη τη μαργαριτα το NADINAκι.
Οι εντυπωσεις μου απο τον Κο Καλφαρεντζο παρα πολυ καλες,ηταν αυτο ακριβως που φανταζομουνα η μαλλον αυτο που μου ειχαν μεταφερει φιλοι που ειχαν προηγηθει και φυσικα οτι διαβασα εδω απολυτως ακριβες. Απλα δεν ειχα κατι νεοτερο,γιατι επρεπε να ετοιμαστει ο φακελος με τις εξετασεις για να εχω καποιο νεοτερο. Και εχω...τωρα. 1/12/2009 SLEEVE.
Ririko,μην εχεις καμμια ανησυχια.Κανε τον σταυρο σου και προχωρα.Ο γιατρος ειναι Γ Ι Α Τ Ρ ΟΣ
οπως σου το γραφω,με κεφαλαια.Δεν εχει καμμια σχεση με τους εμπορους των Αθηνων και οχι μονον.Εχει τεραστια εμπειρια,ειναι μεθοδικος,ζητα ενα καρο εξετασεις που μονον ενας ακομη
εδω στην Αθηνα εμενα μου ζητησε,γιατι πηγα σε πολλους σχεδον σε ολους τελικα και την τελικη αποφαση ο επιστημονας αυτος την παιρνει με βαση ολα τα στοιχεια του καθε ασθενη ξεχωριστα.Οποτε μην φοβασαι...εκανες πιστευω την καλυτερη επιλογη και πηρες μια αποφαση που θα σου αλλαξει θετικα ολοκληρη τη ζωη σου.
Και φυσικα οι λογοι σιγουρα δεν ειναι για την εξωτερικη μας εμφανιση πρωταρχικα,αλλα για την βελτιωση της υγειας μας και την αποφυγη σοβαρων επιπτωσεων μελλοντικα.Συμφωνεις?????
Εεεεεε......αν γινουμε και κουκλαρες δεν πειραζει!!!!!!!
Τι λεω η ατιμη. Βρε παιδια εχετε μαθει αν εχει χειρουργηθει κανεις αλλος στην ηλικια μου.Μου φαινεται δεν διαβασα κατι.
καλα παμε... πολυ καλυτερα!!!!! φτασαμε τις 3 γουλιες με την μια.... ( κανονικες, ουτε μικρες ουτε πολυ μεγαλες)! και εχω καλυτερη ανεκτικοτητα στο φαγητο!Quote:
Originally posted by NADINE
αυτο που με απασχολει ειναι η ζυγαρια!!! εχει κολλησει εδω και 3 εβδομαδες..(και παραπανω μη σου πω!) δεν ειναι πολυς καιρος???????????????
ramira μου μην αγχωνεσαι, τα κιλα θα φυγουν, δεν ειναι πλεον στο χερι τους αλλωστε. ο οργανισμος σου ηταν τοσο καταπονιμενος απο διαιτες προφανως που αντεχει να κανει αντισταση ακομα. ζει σε κατασταση εκτακτης αναγκης. νομιζει οτι πηγες στη Σομαλια η οτι γινεται πολεμος και δεν υπαρχει φαγητο. εσυ να τρως οσο μπορεις αλλα πανω απο ολα σωστα για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου. εγω βεβαια δεν το επαθα για τοσο μεγαλο διαστημα αλλα το επαθα και μετα σε μια εβδομαδα εχασα 3 κιλα.
Πετάει η ομάδα!ʼντε και σε γουλιότερα σιγά σιγά!Quote:
Originally posted by Ramira
καλα παμε... πολυ καλυτερα!!!!! φτασαμε τις 3 γουλιες με την μια.... ( κανονικες, ουτε μικρες ουτε πολυ μεγαλες)! και εχω καλυτερη ανεκτικοτητα στο φαγητο!Quote:
αυτο που με απασχολει ειναι η ζυγαρια!!! εχει κολλησει εδω και 3 εβδομαδες..(και παραπανω μη σου πω!) δεν ειναι πολυς καιρος???????????????
Κι όσο για τα κιλά,επειδή στην αρχή μετά το χειρουργείο παίρνουμε μεγάλη φόρα και καλομαθαίνουμε στα σύκα,
είναι απόλυτα αναμενόμενο να προσδοκούμε ανάλογη απώλεια,ωστόσο απόλυτα παράλογο αυτό να είναι εφικτό.
Ξέφυγες σε κιλά μάλλον και χρωστάς λίγο χρόνο στο σώμα σου να συμφιλιωθεί με την πρόσφατη αλλαγή αυτή
και καθώς "σ'έκοψε" πως δε θα του τον δώσεις,τον παίρνει από τη σημαία.Πόσα κιλά έχεις ήδη χάσει και σε πόσο διάστημα;
NADINE γειά σου.Είμαι καινούρια και έχω εντυπωσιαστεί απο τις γνώσεις σουΕγώ δεν ήξερα ότι αυτό το κόλημα της ζυγαριάς θα γίνει ούτως ή άλλως και όταν συνεβαινε κατηγορούσα πάντα τον εαυτό μου και τα παρατούσα γιατί έλεγα αφού έτσι η αλλιώς δεν χάνω γιατίνα πεινάω κοιόλας.Είμαι καινούρια εδώ.Είμαι 82 κιλά με ύψος1.68 και θέλω να ξαναγίνω τουλάχιστον 68 κιλά.Καμιά σχέση με επμβάσεις γιατί είμαι και μεγάλη φοβιτσιάρα.Αποφάσισα να κάνω ατκινς.Ξέρεις κάποιον που να έκανε και να έχασε καμια20σαριά κιλά?Και σε πόσο χρόνο?
NADINE εχασα 10 με 11 κιλα τις πρωτες 3 εβδομαδες... εκαι οι υπολοιπες 3 ειναι οι κολλημενες που λεγαμε!!!!!
Αχ ΝΑDINE τί καλά!Μπορείς να μου πείς τι έτρωγες και πόσο,γιατί αν χάσω 10 κιλά στον επόμενο μήνα μετά ας κολλήσω για λίγο.
βασικα μετα την επεμβαση δεν ετρωγα σχεδον τιποτα..... την μια σιχαθηκα ολες τις σουπες και δεν μπορουσα να φαω και αργοτερα με τα στερεα εκανα εμμετους αρα παλι δεν μπορουσα να φαω.... ευτυχως αυτα περασαν και μπορω να φαω τωρα εδω και 2 περιπου βδομαδες, αλλα... τα ατιμα τα κιλα δεν κατεβαινουν..... υπομονη.... περιμενω την ωρα που θα ξαναδω την ζυγαρια και δεν θα με βριζει......
γεια σας θελω να με βοηθήσετε πριν από ένα μήνα έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου έχει κάνει κάποιος από εσάς? πείτε μου δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ
Τώρα το είδα το μύνημα,αλλά 3 Μαίου είναι Κυριακή και απ'όσο ξέρω δεν κάνουν χειρουργεία Κυριακή.Εν πάσει περιπτώση καλή επιτυχία!Για το πανεπιστημιακό του Ρίο και τον Κο Καλφαρέντζο δεν έχω να πω παρά μόνοι καλά (που τα έχω ήδη πει σε προηγούμενα μυνήματα).Quote:
Στελάρα,Μαργαρίτα κι όλοι οι άλλοι,χειρουργημένοι και σε αναμονή Καλφαρέντζου,για περάστε μια βόλτα κι από εδώ
--->3-5 RNY Πατρα,Καλφαρεντζοs.
Αλλά λίγο σύντομα αν μπορείτε γιατί το βιαζόμαστε το θέμα!Έχουμε χειρουργείο στις 3 Μαϊου και σας χρειαζόμαστε!Φιλάκιαααα
Δεν ξέρω την ηλικία σου,αλλά έχω γνωρίσει 2 κυρίους 52 και 55 χρονών που έχουν χειρουργηθεί από τον Κο Καλφαρέντζο, ο ένας μπαι πας και ο άλλος που ήμασταν και μαζί την ίδια εβδομάδα,σληβ.Αμφότεροι μια χαρά και τον έναν τουλάχιστον(με τη σληβ) θα τον δω την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στην Πάτρα.Quote:
Originally posted by MARGARET
Τι λεω η ατιμη. Βρε παιδια εχετε μαθει αν εχει χειρουργηθει κανεις αλλος στην ηλικια μου.Μου φαινεται δεν διαβασα κατι.
Γεια σαs παιδια,εχω ηδη απαντησει σε αλλο θεμα.Μου ανεβαλαν την ημερα εισαγωγηs μου για τιs 17-3 ημερα Κυριακη,και Δευτερα η επεμβαση.ΒΙΑΖΟΜΑΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ,με αυτο το θεμα.Nantinaki moy,προσπαθω να μπω, στον daktylios,και ενω εχω κανει εγγραφη,δεν ανοιγει,ο κωδικοs και το μειλ σωστο.Μου γραφει'ο κωδικοs ανηκει ηδη σε μελοs,εμενα εννοει,γιατι με αναφερει σαν νεο μελοs,αλλα δεν ανοιγει τιs σελιδεs να μπω,τι κανω λαθοs?H ενεργοποιηση δεν μου εχει ερθει,τοτε ομωs πωs με αναφερει σαν νεο μελοs?Eιμαι και ασχετη,δεν εχω και κανενα να μου δειξει.Περιμενω βοηθεια....
Μπες στο μέιλ σου - αυτό που έχεις δηλώσει στο daktylios - μήπως πρέπει να κάνεις ενεργοποίηση ( αν δεν έχεις ήδη κάνει ).