ΚΑΛΗΜΕΡΑ LAYZA!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΖΥΓΙΣΤΩ!
Printable View
ΚΑΛΗΜΕΡΑ LAYZA!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΖΥΓΙΣΤΩ!
ΜΠΡΑΒΟ p_k ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΔΕΝ ΜΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα ενθαρρυντικά λόγια!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
Προχωράω κανονικά και αταλάντευτα, είναι μεγάλης σημασίας για μένα αυτή η προσπάθεια, γιατί η μερική επάνοδος των κιλών έγινε μετά από 10 χρόνια διατήρησης του βάρους.
Λίγο η κακή διατροφή, λίγο η καθιστική ζωή, το αυτοκίνητο κλπ και τα κιλά μαζεύτηκαν.
Εδώ και μήνες προσπαθούσα να μπω σε πρόγραμμα και δεν τα κατάφερνα. Αυτές τις 2 εβδομάδες όμως, μπήκε τέλος στην αναβλητικότητα.
Από την πλευρά μου θα γράφω τακτικά, γιατί πιστεύω ότι η καθημερινή κουβέντα και οι εξομολογήσεις μας βοηθούν να παραμένουμε στο σωστό δρόμο.
Την επόμενη φορά που πας να φας πχ μια ολόκληρη σοκολάτα, θα πεις όχι, θα φάω ένα μικρό κομματάκι, θα ικανοποιήσω την ανάγκη μου για γλυκό και μέχρι εκεί. Αφού το Σάββατο θα ζυγιστώ...τι θα γράψω στο φόρουμ;
Ναι, ναι, κάπως έτσι λειτουργεί το πράγμα.
Χρειαζόμαστε ενθάρρυνση, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.
Πάμε λοιπόν!
ΣΩΣΤΑ!!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Μαζι και εγω!! συμφωνω απολυτα!!! εγω θα ζυγιζομαι δυο φορες την εβδομαδα,αλλα αυριο ειναι η μερα του γλυκου οποτε θα το αφησω για την δευτερα ισως ομως το κανω και αυριο..θα σας πω..απλα αυριο εχω παρτυ του γιου μου,γεννεθλια, και φανταζεστε ... σκεφτομαι μονο οτι αν το αποτελεσμα δεν ειναι λιγοτερο (που το πιο πιθανο δεν θα ναι βρισκομαι προ εμμηνων..)θα καταπεσω ψυχολογικα !!
να ρωτησω και κατι μιας και αναφερα το γλυκο,μια διαιτολογος με ρωτησε τι σε παχαινει;και της ειπα τα γλυκα, εξαρτηση βλεπετε.. και μου λεει κρατα το προγραμμα ολη την εβδομαδα και μια μερα που θες θα καθιερωσεις εσυ και θα πεις καθε τοτε θα τρωω το γλυκο μου..αρκει να μην τρως το βραδυνο γευμα!! ρωταω λοιπον εσεις τι αποψη εχετε πανω σ'αυτο; ξερετε κατι περισσοτερο;;
ΦΙΛΗ LAYZA ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΧΥΝΟΥΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ.
77,700... αντι να χασω πηρα 1/2 ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ!~!~
Μη στενοχωριέσαι και μην το βάζεις κάτω!Quote:
Originally posted by layza
77,700... αντι να χασω πηρα 1/2 ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ!~!~
Αυτό το μισό κιλό μπορεί να είναι και κατακράτηση υγρών, για πολλούς και διάφορους λόγους, συμβαίνει συχνά.
Συνέχισε κανονικά την προσπάθεια και την επόμενη εβδομάδα θα δεις απώλεια, είμαι βέβαιος γι' αυτό!
ΦΙΛΗ LAYZA ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!!ΣΤΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ!!!
καθε αρχη και δυσκολη... την επομενη φορα που θα δεις τα θετικα αποτελεσματα ποιος σε πιανει μετα.
GEIA SAS PAIDIA.EIMAI KAINOYRIA.H8ELA NA SAS PW OTI EGW PROX8ES ARXHSA 8ERAPIA ME REDUCTIL KAI TA PAW MIA XARA PROS TO PARON.EIMOUN 84 KILA KAI HDH SE 2 MERES PHGA 82.5 ME IPSOS 1.67/THELW NA FTASW STA 65 KAI TO ELPIZW.PAXINA META THN GENNA.
TA EXEI PAREI LAPIOS APO EDW?TA REDUCTIL KAI AN NAI 8A H8ELA NA ADALAKSOUME AOPSEIS SXETIKES.A K KATI ALO EIMAI 28 ETWN :)
Aυτό δεν το περίμενα....
ζυγίστικα και τα απολέσματα τραγικά
2 χρονια μετά τα πήρα όλα πίσω κ γιατί
για έναν χωρισμό;
Φφφφ....
Πάμε από την αρχή λοιπόν
17/01/2008
κιλά 75,8
(εγκεφαλικό...)
ELPIDA,ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ "Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ".ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
ξαναξεκίνησα, δύσκολο να πειθαρχλησω πάλι, μου έχει ανοίξει η όρεξη
Αλλά πιστεύω ότι στο επόμενο ζύγισμα κάτι 8α δωωω
μήπως να αρχίσω να γράφω στο άλλο θλέμα και τι τρωω μήπως με πιάσουν οι ντροπές και δν γουρουνίσω?