οσο και να δουλευουν. οι αλιθινοι φιλοι παντα βρισκουν χρονο να δουν τους αλλους.
τουλαχιστον ετσι κανουν οι δικοι μου φιλοι!! αδυνατοι χοντροι :) αντρες γυναικες!
Printable View
οσο και να δουλευουν. οι αλιθινοι φιλοι παντα βρισκουν χρονο να δουν τους αλλους.
τουλαχιστον ετσι κανουν οι δικοι μου φιλοι!! αδυνατοι χοντροι :) αντρες γυναικες!
Να υποθέσω πως αναφερόμαστε στη γνωστή ξαδέρφη...Πες της πως μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς!Quote:
Originally posted by lbp
Προχτές μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι η παχυσαρκία είναι αρρώστεια και οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και αυτή είναι έτσι, 1,75 και 55 κιλά.
Μαράκι μου γλυκό,σου το λέω με όλη μου την καλή διάθεση!Σε παρακαλώ,μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!
Είναι πρόδηλο το ζήτημα σου με την εμφάνιση,τους άντρες,τη σύγκριση,την ανταγωνιστικότητα.Νιώθω πόσο υποφέρεις!
Σέβομαι την ανάγκη σου να μοιραστείς κι εσύ τις σκέψεις σου ελεύθερα όπως όλοι μας και θαυμάζω την αγωνιστική διάθεση,που σε διαπνέει.
Εδώ μέσα όμως,καρδούλα μου,δεν υπάρχουν εχθροί σου!Ούτε έξω στη ζωούλα σου φαντάζομαι πως υπάρχουν άλλωστε...
Αντιλαμβάνομαι πως έχεις την αίσθηση πως από τη μία βρισκόμαστε όλοι εμείς κι από την άλλη εσύ και παλεύεις να σε υπερασπίσεις.
Προσωπικά σου ομολογώ πως επιλέγω να μη σχολιάζω τις απόψεις σου,παρά το προκλητικό του αντιλόγου που μου βγαίνει
και να επισημαίνω ένα δύο σημεία,όπου με χιουμοριστική διάθεση προσπάθησα να σου εκφράσω το άτοπο των λεγόμενων σου.
Το να σου πω να χαλαρώσεις και να το πάρεις αλλιώς,δε θα έχει-φοβάμαι-κανένα νόημα...Νομίζω πως χρειάζεσαι βοήθεια και υποστήριξη
και ανησυχώ πως δεν την έχεις στο βαθμό,που την χρειάζεσαι.Ματάκια μου,σε παρακαλώ πολύ,απευθύνσου σε κάποιον,που μπορεί
να σε βοηθήσει!Κι εγώ πηγαίνω σε ψυχολόγο και κόσμος πολύς!Δεν είναι ούτε απαξιωτικό ούτε υποτιμητικό...Είσαι νέο κορίτσι κι είναι κρίμα!
Στερείς από τον εαυτό σου την απόλαυση των ουσιαστικών σχέσεων με τους άλλους,χάρη στα στερεότυπα εμπόδια που έχεις και σας βάζεις!
Φοβάμαι πως προχώρησα σε χωράφια που δε μου αναλογούν,πιθανόν σε στεναχωρώ,αλλά πίστεψε με,πονά η ψυχή μου να σε διαβάζω...
το παραξενο ειναι οτι μονο εσενα εχω κατακρινει κα ιδεν συμφωνω με τις αποψεις σου...Quote:
Originally posted by lbp
Ότι τις κατέκρινες και να μην δίνω σημασία.Quote:
Originally posted by zwhtsa
[
για πες μου τι λεγανε? δεν εχω ακουσει τπτ...
αλλα θελω πολυ να μαθω!!
οποτε ξερω ποιος ειναι αυτος που με κατηγορησε αλλου και τι ειπε :)
αλλα ολοι εδω μεσα ξερουν τι ατομο ειναι το συγκεκριμενο και δεν του δινουν σημασια!
Τότε αυτό "Δεν με ενδιαφέρει η άποψη στο ίντερνετ" δεν έπρεπε να το γράψεις, αλλιώς τι νόημα έχει που ως τώρα έχεις συγχίσει δύο άτομα - τουλάχιστον - με τις απόψεις σου?
Μένουν και μακρυά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε. Έχουν έρθει μερικές φορές κάτω, αλλά δεν μπορούν να έρχονται συνέχεια. Ο ένας φίλος μου μου που του λέω γιατί βλέπει μία φίλη του, μου λέει γιατί αυτή πάει σπίτι του. Ε, άντε κουβέντιαστου. Η άλλη φίλη μου δουλεύει από τις 1 μέχρι τις 11 και μετά είναι κουρασμένη. Ο άλλος δεν έχει αυτοκίνητο.
Πηγαίνω σε ψυχολόγο, και σε διαβεβαιώ δεν έχω τίποτα. Ούτε διαταραχή προσωπικότητας, ούτε τίποτα τέτοιο. Γι'αυτό λοιπόν άτοπο αυτό που είπες εσύ.Quote:
Originally posted by NADINE
Να υποθέσω πως αναφερόμαστε στη γνωστή ξαδέρφη...Πες της πως μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς!Quote:
Originally posted by lbp
Προχτές μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι η παχυσαρκία είναι αρρώστεια και οι παχύσαρκοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και αυτή είναι έτσι, 1,75 και 55 κιλά.
Μαράκι μου γλυκό,σου το λέω με όλη μου την καλή διάθεση!Σε παρακαλώ,μην το κάνεις αυτό άλλο στον εαυτό σου!
Είναι πρόδηλο το ζήτημα σου με την εμφάνιση,τους άντρες,τη σύγκριση,την ανταγωνιστικότητα.Νιώθω πόσο υποφέρεις!
Σέβομαι την ανάγκη σου να μοιραστείς κι εσύ τις σκέψεις σου ελεύθερα όπως όλοι μας και θαυμάζω την αγωνιστική διάθεση,που σε διαπνέει.
Εδώ μέσα όμως,καρδούλα μου,δεν υπάρχουν εχθροί σου!Ούτε έξω στη ζωούλα σου φαντάζομαι πως υπάρχουν άλλωστε...
Αντιλαμβάνομαι πως έχεις την αίσθηση πως από τη μία βρισκόμαστε όλοι εμείς κι από την άλλη εσύ και παλεύεις να σε υπερασπίσεις.
Προσωπικά σου ομολογώ πως επιλέγω να μη σχολιάζω τις απόψεις σου,παρά το προκλητικό του αντιλόγου που μου βγαίνει
και να επισημαίνω ένα δύο σημεία,όπου με χιουμοριστική διάθεση προσπάθησα να σου εκφράσω το άτοπο των λεγόμενων σου.
Το να σου πω να χαλαρώσεις και να το πάρεις αλλιώς,δε θα έχει-φοβάμαι-κανένα νόημα...Νομίζω πως χρειάζεσαι βοήθεια και υποστήριξη
και ανησυχώ πως δεν την έχεις στο βαθμό,που την χρειάζεσαι.Ματάκια μου,σε παρακαλώ πολύ,απευθύνσου σε κάποιον,που μπορεί
να σε βοηθήσει!Κι εγώ πηγαίνω σε ψυχολόγο και κόσμος πολύς!Δεν είναι ούτε απαξιωτικό ούτε υποτιμητικό...Είσαι νέο κορίτσι κι είναι κρίμα!
Στερείς από τον εαυτό σου την απόλαυση των ουσιαστικών σχέσεων με τους άλλους,χάρη στα στερεότυπα εμπόδια που έχεις και σας βάζεις!
Φοβάμαι πως προχώρησα σε χωράφια που δε μου αναλογούν,πιθανόν σε στεναχωρώ,αλλά πίστεψε με,πονά η ψυχή μου να σε διαβάζω...
Nadine αυτό δεν έπρεπε να της το πεις. Τώρα θα δεις τι θα ακούσεις....
λιντακι? δεν ερχεσε λιγο στο τσατ? να γνωριστουμε? μην μας προσαπτουν αδικα πως μιλαμε και πριβε.. τουλαχιστον να γνωριστουμε
Μην το λες--ότι έχεις κατακρίνει μόνο εμένα. Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα, γιατί θα καταλάβεις ποιοί είναι. Όσο για το άτομο, ποιό είναι;Quote:
το παραξενο ειναι οτι μονο εσενα εχω κατακρινει κα ιδεν συμφωνω με τις αποψεις σου...
οποτε ξερω ποιος ειναι αυτος που με κατηγορησε αλλου και τι ειπε :)
αλλα ολοι εδω μεσα ξερουν τι ατομο ειναι το συγκεκριμενο και δεν του δινουν σημασια!
Έτσι κι αλλιώς δεν σε πάω από τις απόψεις σου, οπότε λέγε ότι θεςQuote:
Originally posted by LIDA
Nadine αυτό δεν έπρεπε να της το πεις. Τώρα θα δεις τι θα ακούσεις....
εγω εχω την εντυπωση πως εχεις προβλημα επιθετικοτητας μαρια μου... δεν ειμαι ψυχολογος αλλα απο οσα εχω διαβασει για τα ψυχολογικα προβληματα σε αλλα σαιτ...
Ζωήτσα μου γλυκειά πολύ το θέλω. Αλλά τώρα μπαίνω σε μια συνάντηση στο γραφείο και θα βγω γύρω στις 2. Θέλεις εκείνη την ώρα? Θα είσαι εδώ?
Θα σου στείλω μήνυμα!
Έτσι κι αλλιώς μας το χρεώσανε, τουλάχιστον να το κάνουμε!
Στις 2 σχολαω αν ομως εχω ιντερνετ σπιτι οκ θα τα πουμε αλλιως το απογευματακι που θα δουλευω παλι!
λέγε ότι θες λέγε
λέγε ότι θες λέγε
λέγε ότι θες λέγε
εγώ θα σ' αγαπώ!
τραλαλαλαλλαλαλαλαλλααλλα λαλλαλαλαλλαλαλαλλα!
Η επιθετικότητα προέρχεται από την υπεράσπιση. Με βάζετε συνέχεια να απολογούμαι, στο εξήγησα γιατί ζούμε σε κακιά κοινωνία.. Και η επιθετικότητα δεν νομίζω ότι είναι κάποια ασθένεια, την έχουν οι σχιζοφρενείς, αλλά εγώ δεν είμαι σχιζοφρενής.Quote:
εγω εχω την εντυπωση πως εχεις προβλημα επιθετικοτητας μαρια μου... δεν ειμαι ψυχολογος αλλα απο οσα εχω διαβασει για τα ψυχολογικα προβληματα σε αλλα σαιτ...