Originally posted by NADINE
:o ΟΡΙΣΤΕ; :o
Mου τα'λεγες μεν εσύ,έχω δει και παραστάσεις μπαλέτου(τελευταία,το αγαπημένο μου παραμύθι,την ωραία κοιμωμένη)
αλλά αλλιώς να τ'ακούς,αλλιώς να τα θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια ή κάποια απρόσωπη παράσταση
κι αλλιώς να έχεις εικόνα στο νου από δικό σου άνθρωπο να κάνει όλα αυτά τα υπεράνθρωπα!
Θα μου πεις πώς διδάσκουμε άμα δεν έχουμε ένα υψηλό επίπεδο;Σωστά!Αλλά τελικά μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!Κι αδημονώ να σε χειροκροτήσω!Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου με τη σχολή αυτή!
Εδώ εγώ,η άσχετη και με το που το άνοιξα άκουσα από μέσα μου μ'ενθουσιασμό
--->FAME!I'm gonna live for ever...
Nα πας οπωσδήποτε,Χανελέλι μου,στη σχολή που λαχταράς!Και θα ξαναγίνεις αυτό που ήσουν!
Να γυρίσεις τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρεις,γιατί παρά τα πολλά σου ταλέντα και προσόντα,
έχω την αίσθηση πως μόνο φορώντας πάνω στο παρκέ αυτό τα Pointe-μπαλαρινοπαπουτσάκια σου
(πώς την παίζω την ορολογία στα δάχτυλα,ε; ),λάμπει πραγματικά το προσωπάκι σου και το χαμόγελο αγκυλώνεται διάπλατα!
Και να μην κάνουμε σύγκριση με τις εδώ σχολές...Ας είσαι εσύ χαρούμενο κι ας κάνω πράσινα μάτια να σε δω!
(δε λέω μαύρα γιατί ήδη έχω)Τώρα που το ξανασκέφτομαι,πάντα ονειρευόμουν πράσινα μάτια!Δε θα μου κακοέπεφτε κι εμένα...
Παρεπειπτόντως,συγχώρεσε με που δεν τα είδα νωρίτερα...Δεν είχα καταλάβει πως ήταν κάτι τέτοιο...
Μη με παρεξηγείς...έχω δύο μέρες να κοιμηθώ...
Α!Ναι!Και τώρα που το θυμήθηκα!Με γειά το τικεράκι σου!Πραγματικά υπέροχη η νεράϊδα,αλλά θέλω να δεις κι ένα άλλο,
που με το που το είδα σε σκέφτηκα(γιατί άραγε; )κι ήθελα ούτως ή άλλως να σου το δείξω...
--->Σελ.6 στα animated
Φιλάκια,
Aria Alekzander ή
Hanelle!Oνειρεμένες
Fouettes,
Pirouettes και προπαντός
Hanellettes! ;)