Μπράβο,Τετάκι!Ευχαριστούμε πολύ!Αύριο έχει και Τσανακλίδου στη μονή Λαζαριστών,οπότε,δύο σ'ένα!Μια χαρά!
Θα το αντιγράψω και στο σχετικό τόπικ για εκθέσεις,μήπως έτσι το δουν κι άλλοι συντοπίτες ενδιαφερόμενοι...
Printable View
Μπράβο,Τετάκι!Ευχαριστούμε πολύ!Αύριο έχει και Τσανακλίδου στη μονή Λαζαριστών,οπότε,δύο σ'ένα!Μια χαρά!
Θα το αντιγράψω και στο σχετικό τόπικ για εκθέσεις,μήπως έτσι το δουν κι άλλοι συντοπίτες ενδιαφερόμενοι...
Πες της Νατελαίδος βρε Τέτα μου ότι δεν το χει το "λυσσάρα" γιατί δεν με πιστεύει!!! :)
NADINE, ειναι αληθεια δεν το χεις, δεν το χεις :P
αχ, τσανακλιδου τι καλα, την ειχα δει την τσανακλιδου περσι στο "μετρο" φετος δεν εδεησα να παω ηταν μονο δευτερα τριτη (νομιζω και τεταρτη) ολο το λεγαμε , το κανονιζαμε αλλα δεν ... τελικα. Καλα να περασετε και εαν πας και στην εκθεση για πες μας εντυπωσεις!
βρε πεννυ μου σε διακοπες εισαι, παλι διαβαζεις ??? ελπιζω εξω-σχολικα , ε??????? σαν την κολλητη μου κι εσυ (φιλολογος γαρ). για την διαιτα μην αγχωνεσαι απο βδομαδα θα την ξεκινησω , σε ευχαριστω πολυυυυ
σας φιλω, αντε φευγω παω να συνεχισω , σματς σμουτς
οριστε ξαναμπηκα, πεννυ μου συγμωνη εχεις την εντυπωση οτι εγω ειμαι επαγγελματιας?? ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!! ερασιτεχνης ειμαι κι εγω, το παν κοριτσακι μου ειναι να το αγαπας, αυτο εινα ι το νο 1 και να φωτογραφιζεις για εσενα, και οταν τραβας να αντλεις χαρα απο αυτο, περιμενω με χαρα να δω κι αλλες φωτο σου στον σκοτεινο θαλαμο!
Γεια σας ομορφες.... είστες όλες καλά????
τι καλλιτεχνικος οιστρος είναι αυτός??? πολύ μου αρέουν όλα αυτά που ακουω.. αντε να σας απολαυσουμε τωρα και αλλου... και γιατι οχι??
πενυ μου χιλια ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και θα τις ακολουθήσω κατα γράμμα αφού συμφωνούν απόλυτα με την δική μου άποψη... πρεπει να πάρω όντως το θέμα στα χέρια μου!!!
και μην ανυσηχείς... ξέρω πως δεν εισαι γιατρός!! εισαι όμως ομοιοπαθής και τουλαχιστον συναισθηματικά με καταλαβαίνεις καλύτερα και από γιατρό.... και πάλι ευχαριστω..
Nadine μου η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξαναμιλήσει και σε ευχαριστω πολύ για την γλυκιά σου υποδοχή και για τα καλά σου λογια.. συμφωνώ απολύτως μαζί σου σχετικώς με το παρεάκι μας.και σε ευχαριστω για τις ''τοσο σημαντικές για μένα'' ευχές σου..
γλυκούλα μου χαίρομαι που σε ακούω τοσο καλα>> και τραγουδιστα... γιατι δεν προχωράς??
φαντάσου ανυπομονώ εγω περισσότερο απο εσένα.. χαχα οχι εντάξει μόλις νοιώσεις ετοιμη βουρ... και τι είναι αυτά που ακούω???- 2 ???? είδες τελικά ?? θέλει υπομονή και γερά νεύρα η δίαιτα και να μη σε παίρνει από κάτω.....
τέτα μου όλα καλα ???? άντε ξεκίνα και εσύ τη διατροφούλα να μπούμε όλες μαζί στο κλαμπ των αδύνατων γυναικών... γιατι στων όμορφων είμαστε ήδη..!!!! χα
εsceden μου πως είσαι??? Ανέβασε κα εσύ καμιά φωτο να δούμε τη δουλειά σου.. αντε αναμένουμε!! βέβαια θα μπω και γω στον σκοτεινό θάλαμο να σας θαυμάσω!!!!
φιλια πολλά σε όλες και εύχομαι με δυνατά αισθήματα η κάθε μας στιγμή να μένει ανεξίτηλη και να μας αφήνει αυτήν την μοναδική αίσθησης της ΖΩΗΣ και όχι απλά της επιβίωσης...
θα εσκαγα αν δε πέταγα κατι τετοιο... χαχα
φιλακια ζουμερά σε όλες τις κοπελαρες!!!!!
είπα να κανω μια κρουη εδω επειδη με εψαχναν οι κοπελαρες!
καλα ειμαι τσουπρες.. περιμενω να ξεπρηστω για να ζυγιστω (αμην να δω το 8 μπροστα, παρτυ θα κανω, μα το δια!). σχολη, δουλεια κ αντιστροφως, κ οσο μπορω χρονος για την ζωη μου εξω απ αυτα.. αυτος ειναι κ ο λογος που εχω πολυ καιρο να τραβηξω κατι αξιο λογου φωτογραφικα..
οχι, φανταστειτε ολη μερα με το λαπτοπ στην πλατη (εχει κ ζεστη, στο τρενο, στα λεοφωρεια κλπ).. που κουράγιο για εξτρα βαρος με τη μηχανη? μια μεσουλα εχω ολη κ ολη.. μεσουλα.. γκουχ.. τελος παντων! :)
κατι ακομα.. οσοι κυκλοφορειτε προσ πειραια μερια, καλου κακου να φορατε ενα κρανακι.. αρχισα σημερα μαθηματα οδηγησης.. κ οπως ελεγαν οι αμαν: "και ο χάρος ξεκινα!"
http://www.youtube.com/watch?v=oLh4_UnxPD8
αχ και εγω θα ηθελα να δω το 8 μπροστα και ανυπομονώ....
καλη αρχη esceden με τα μαθήματα...!!! ολα καλά θα πάνε και προς θεού μη φοβάσαι!!!!
εγω δε φοβαμαι! οι αλλοι θα πρεπε!!
παντως, περα απο την πλακα.. ολο το ανέβαλλα λογω έλλειψης χρόνου,μεχρι που ειδα μια περσινη μου μαθήτρια με το αμαξακι της, κιουρια! ε, δε λεει ρε παιδια! δε λεει καθολου! :)
ευγενια μου, πρωτος στοχος κατω απο τριψήφιο! πιστεψέ με, ειναι υπέροχο να το δεις.. ενα βημα τη φορά, μην πελαγώνεις!
χαχα οι αλλοι λες??
ευτυχώς που μένω πάτρα..
σιγα σιγα θα τα καταφέρεις, εμένα μία φιλη μου πήρε τώρα το δίπλωμα και πριν λιγο καιρο εκλεισε τα 44. οπότε μην ανησυχεις θα τα καταφέρεις. υπομονή και θάρρος.
ναι πολυ σωστα για το 8!! απλά ξέρεις τωρα εμεις οτι θέλουμε το θέλουμε χτες. εχεις δικιο ομως ενα βήμα καθε φορά..
πωπω τωρα προσεξα ποσο πολυ εχεις χασει.... απιστευτο πως τα καταφερες esceden μου????
κραταει χρονια αυτη η κολωνια.. απλα εβαλα το περισσοτερο που ειχα φτασει (πριν 2,5 χρονια) για να το βλεπω κ να παιρνω δυναμη.. διατροφη και οσο μπορω γυμναστικη, τπτ παραπανω. εχανα βασανιστικα αργα, κ τα χα ψιλοπαρατησει (αν κ ποτε δε θυμαμαι να τρωω πολυ η ανθυγειινά, οχι σε βαθμο η συχνοτητα που να δικαιολογει τα κιλα μου). το γεναρη ξεκινησα αντισυλληπτικα για να αντιμετωπισω τις πολυκυστικες μου, γιατι ο ενδοκρινολογος μου χε πει οτι μ οσες εξετασεις ειχα κανει, μονο αυτο μπορει να με κραταει τοσο πισω.. 1η ιανουαριου ημουν 107 κιλά.. πλεον χάνω 2 με 3 κιλά το μήνα (πριν ζητημα να χανα 1, μπορει κ καθολου), αλλά είναι υπέραρκετα, για να μπορεσω να τα διατηρησω κιολας...
πρεπει να μας γινει τροπος ζωης,αλλιως δεν εχει νοημα ολη μας η ταλαιπωρια, αυτο εμαθα.. με τον δυσκολο τροπο!
μαλιστα .... η ιδια πονεμενη ιστορία... πάντως φαίνεται να εχεις πολυ δύναμη αφού αντέχεις ακόμα.. κα εγω δεν είχα φτάσει ποτέ τόσο πολυ αλλά δυστυχώς για εμας είναι πολύ δύσκολο... και να χασουμε βάρος και να μην αγχωνόμαστε.. πάντως από το γενάρη μεχρι τώρα θεωρω οτι είναι άριστη απώλεια. Συνέχισε έτσι!!! Αφου μπορεις να παίρνεις αντισυλληπτικά, τηρησε τις οδηγίες του γιατρού σου και θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
την διατροφή της πενούλας κάνεις??
βασικα ακολουθω την διατροφη που μου ειχε δωσει ο ενδοκρινολογος μου.. οταν ειδα της πενουλας διαπιστωσα τρελες ομοιοτητες, για να μαι ειλικρινης!!
Τέτα μου σου χρωστάω μερικές εξηγήσεις για τη διατροφή και σπεύδω να τις απαντήσω! Για το πρωινό υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.. τις έχω δώσει ήδη, αλλά αυτό με το παξιμάδι είναι μία χαρά. Αναλόγως το μέγεθος μπορείς να φας και δύο αν θέλεις. Αν είναι πολύ μικρά εννοώ..
Όσο για τα φαγητά, είναι μαγειρεμένα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και με το σωτάρισμά τους στην αρχή και με το λαδάκι τους, απλά χωρίς υπερβολές στην ποσότητα και των δύο. Σαφώς και είναι πιο υγιεινό να προσθέτουμε το λάδι στο τέλος.. αλλά δεν αποτελεί βασική προυπόθεση για τη συγκεκριμένη διατροφή. Κανονικό μαγείρεμα, κανονικά τυριά (αν και εγώ παίρνω με λίγα λιπαρά χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό), κανονικά τα πάντα! Όπου μπορώ χρησιμοποιώ προιόντα ολικής άλεσης.. και μεγάλη προσοχή στα φρούτα! Για οτιδήποτε άλλο.. μη διστάσεις να ρωτήσεις! Και ναι.. αυτό είναι το τουρλού, ότι λαχανικό σου βρίσκεται το κοπανάς μέσα και γίνεται καταπληκτικό. Αν θες να αντικαταστήσεις κρεατικό.. καλύτερα να το αντικαταστήσεις με ψάρι, αν και δεν τρέχει τίποτα να το κάνεις όπως είπες. Αν μπορέσεις να βάλεις στο πρόγραμμα και μια ήπια άσκηση 2-3 φορές την εβδομάδα, κάτι σε γρήγορο περπάτημα ας πούμε, θα δεις γρήγορα αποτελέσματα! Καλή αρχή εύχομαι!!
Πολλά φιλιά σε όλες.. και να προσέχετε τον ήλιο!! :) Το μήνυμα αποτελεί κοινωνική προσφορά και ΔΕΝ θα αυτοκαταστραφεί σε 5 δεύτερα! :)
esceden καλή επιτυχία με τα μαθήματα!! Δεν μασάμε τίποτα.. και άντε το πρώτο "Ν", το μεγάλο.. δώρο από μένα!! Εδώ κατατροπώσαμε τόσα κιλά, ένα δίπλωμα θα μας πτοήσει; Σκέψου όλους αυτούς που ξέρεις και οδηγούν.. έλα σκέψου... είσαι σε καλό δρόμο, σκέφτεσαι σωστά το ξέρω... το χεις!! Είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τόσο ικανοί όσο και όλοι αυτοί! :)