Quote:
Originally posted by mtsek85
εμενα... μια ειναι πανω.. και μια κατω...
μπερδευτικα!!!!
:)
ακομα και σκαμπανεβασματα να εχεις φαινεται αν η πτωση ειναι ανοδικη η καθοδικη. Στην σελιδα του τικερ δεν εχεις σχεδιαγραμμα βαρους?
Printable View
Quote:
Originally posted by mtsek85
εμενα... μια ειναι πανω.. και μια κατω...
μπερδευτικα!!!!
:)
ακομα και σκαμπανεβασματα να εχεις φαινεται αν η πτωση ειναι ανοδικη η καθοδικη. Στην σελιδα του τικερ δεν εχεις σχεδιαγραμμα βαρους?
και εχεις χασει τπτ?
οσο για το τικερ θες να μου πεις τι ακριβως κανεις μηπως καταλαβω που κολλαει το θεμα?
βασικα σας εχασα καπου... αλλα δε πειραζει.. :)
τωρα το ειδα σορρυ!η αληθεια ειναι οτι παω καθε 2 με 3 μερες αλλα δε ξερω πως να το αντιμετωπίσω!παντως περιμενω και περιοδο τελικα οποτε ισως ειναι για αυτο..!Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
Originally posted by semie
σήμερα - 300γρ αρα αν μετρησω και τα σημερινά ειμαι πλεον 65.500!!!!!αχ ξυπνησα με τρομερο φουσκωμα σημερα κ ας εκανα κατα γραμμα τη διαιτα χτες!
τουαλέτα εχεις πάει?
ξεκινησα απο 73,8 την επομενη μερα πηγα 72,9 για τεσσερις μερες εμεινα σταθερη εκει(επαιρνα και αντιβιωση δεν ξερω αν λεει κατι) και προχθες εφαγα γλυκα και τετοια και την επομενη μερα(χθες δλδ) ημουν 72,2 700γρ μειον δλδ....και σημερα 72,7 παλι...
περιμενω και περιοδο ομως την αλλη βδομαδα και συνηθως πριζομαι ολη οποτε βλεπουμε...
Εγω σημερα ημουν +400 αλλα δεν πειραζει, μαλλον παιζει ρολο και η ψυχολογια γιατι χθες δεν ημουν καθόλου καλα :(
το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς φαει 1 ακτινίδιο, εμενα με πιανει.Quote:
τωρα το ειδα σορρυ!η αληθεια ειναι οτι παω καθε 2 με 3 μερες αλλα δε ξερω πως να το αντιμετωπίσω!παντως περιμενω και περιοδο τελικα οποτε ισως ειναι για αυτο..!Quote:
Originally posted by karamela
Quote:
σήμερα - 300γρ αρα αν μετρησω και τα σημερινά ειμαι πλεον 65.500!!!!!αχ ξυπνησα με τρομερο φουσκωμα σημερα κ ας εκανα κατα γραμμα τη διαιτα χτες!
τουαλέτα εχεις πάει?
Αλλά όταν ετρωγα την υπολοιπη ημερα όχι μονο το βραδυ, ποιος ξερει τι γινεται με τον οργανισμο μας.
αυτο με την ψυχολογια το παθαινω κ εγω αλλα μετα τσουπ γινεται ενα μαγικο και ξαναπεφτει η ζυγαρια κ ολα καλα!οποτε μην ανησυχείς!
ναι και εμενα ετσι ειναι γι'αυτο και δεν στεναχωριεμαι γιατι αυριο μπορει να ειμαι και 1 κιλο κατω επειδη σημερα ειμαι καλυτερα ;)
καλα εγω με τπτ!!!!!περιμενω περιοδο κ ειμαι σαν εγκυος :-(
αντε μαζι παμε...Quote:
καλα εγω με τπτ!!!!!περιμενω περιοδο κ ειμαι σαν εγκυος :-(
οχι τπτ αλλο αλλα τοσες μερες δεν πεινουσα και σημερα θελω να φαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
hahhah και εγω κοριτσια σημερα αδιαθετησα και θελω να φαω το ψυγειο ..κραταμε γερα ομως εQuote:
οχι τπτ αλλο αλλα τοσες μερες δεν πεινουσα και σημερα θελω να φαω ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ναι έχω χάσει αρκετά. Ξεκίνησα με 57,4 και είμαι 55,6 και το Σάββατο κλέινω βδομάδα. Εμένα μου πήγε αυτή η δίαιτα. Και άντρας μου περισσότερο από 2 κιλά έχει χασει ήδη -την κάνουμε μαζί.Quote:
και εχεις χασει τπτ?
οσο για το τικερ θες να μου πεις τι ακριβως κανεις μηπως καταλαβω που κολλαει το θεμα?
με το τίκερ κανω ακριβώς αυτά: Πίνακας ελέγχου--> Επεξεργασία προφίλ--> αλλάζω το 56 σε 55,6 και πατάω καταχώρηση και ξαναπάω στα μηνύμετά μου και δεν βγάζει τίκερ στο κάτω έρος παρά μόνο γράμματα. Αυτά! Μόνο στρογγυλούς αριθμούς μου επιτρέπει να βάζω. :(
δοκίμασε να βάλεις τελεία αντί για κώμα . , έχει διαφορά
55.600 όχι 55,600
και εγώ σήμερα αδιαθέτησα