ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παιζω! Κικα τελειο σωμα! ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
Printable View
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παιζω! Κικα τελειο σωμα! ΦΤΟΥ ΣΟΥ!
ειναι το καλυτερο που μπορεσα να κανω...χαχααα το λινκ εβαλα και αν το πατησεις ανοιγει.μα ποσο αχρηστη ειμαι..
kika εισαι κουκλαρα..........τελος!
Quote:
Originally posted by bubble84
kika εισαι κουκλαρα..........τελος!
+1000
kika εχεις απο τα σωματα που βλεπω στην παραλια και ζηλευω...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ!
κικα ποσα κιλα εισαι στη φωτο?
εγω ετσι ημουν περσυ στα 57 κιλα και τωρα βασικα κοιλια και πλαϊνα εχω ποδια δεν παιρνω καθολου
πλακα μου κανετε ετσι??ελατε πειτε την αληθεια...
στα σχεδον 80 κιλα και να εχεις ωραιο σωμα ενω ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να χασεις 15 κιλα πως γινεται??
αααα επιτελους..
πεννου μου κ εγω ακριβως εκει παιρνω!πλαινα κ κοιλια.παντως στη φωτο εχεις πολύ ωραίο σώμα!
Quote:
Originally posted by kika*
πλακα μου κανετε ετσι??ελατε πειτε την αληθεια...
στα σχεδον 80 κιλα και να εχεις ωραιο σωμα ενω ο γιατρος σου λεει οτι πρεπει να χασεις 15 κιλα πως γινεται??
γινεται στο οτι εχεις συμμετρικο σωμα και δεν σου φαινονται....εγω σου εδειξα πως ειμαι στα 57 και φαινεται νορμαλ τωρα εχω λεπτα ποδια και κοιλια και πλαϊνα...
εσυ pennou , ας πουμε ανηκεις στις ευτραφεις κατηγοριες?εχεις λιγα πλαινα και το κανουμε και θεμα>???οχι κοπελια χοντρουλα δεν εισαι παντως!
Quote:
Originally posted by semie
πεννου μου κ εγω ακριβως εκει παιρνω!πλαινα κ κοιλια.παντως στη φωτο εχεις πολύ ωραίο σώμα!
στη φωτο μονο δυστηχως...για να δουμε με τη διατροφη που σου πα αν θα ξαναγινω ετσι...ειδες τι τραβαμε εμεις που τα περνουμε στην κοιλια???αχ
Aν σε αυτη τη φωτο εισαι 80 κιλα , θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!Quote:
Μα ποσο υψος εχεις;