1,60 το ιδιο εχουμε...κατσε να το κανω σωστα edit ολο το θεμα
Printable View
1,60 το ιδιο εχουμε...κατσε να το κανω σωστα edit ολο το θεμα
Χαχα... Να σου πω κατι εγω τωρα στα 54 καλα ειμαι... και εγω παλια ελεγα για τα 52 και πιο κατω αλλα πραγματικα δεν υπαρχει λογος... επισης δεν υπαρχει και κουραγιο!
αλλα πολυ θα το ηθελα ρε γαμωτο!!
οχι να λιμοκτονησω:shocked2::shocked2:
Α ρε absolute που να ειχες παει και 85 που ημουν εγω... Εσυ εισαι και τωρα αδυνατη...
καλα ξεχασα να γραφω στο φορουμ,αλλα γραφω αλλου κανω εντιτ και αλλα σβηνω...που θα παει θα το ξαναβρω!
παω για σπεπ και μετα μπανακι και μετα υπνο!
καλο βραδυ σε ολες!:)
Και εγω παω για υπνο! Φιλια κοριτσια!
Quote:
Originally posted by penelope1985
Α ρε absolute που να ειχες παει και 85 που ημουν εγω... Εσυ εισαι και τωρα αδυνατη...
ειπαμε σχετικα παντα...οχι 85 δεν μπορω να με φανταστω καν!σορρυ κιολας,δεν το λεω με κακια,εγω δεν θα μπορουσα!
σημασια εχει οτι τα καταφερες!!και εδω και 3 μηνες το διατηρεις και σιγουρα θα το διατηρησεις!:wink2:
Ξεκίνησα σήμερα διατροφη δική μου. Έχω πολλά κιλά να χάσω και το ξερω πως θα έπρεπε να πάω σε διατροφολόγο και καλύτερα και σε γυμναστήριο. Παρολα αυτα λέω να συνεχίσω για ενα διμηνο μονη μου για να δω πως θα τα πάω μιας που ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει κάτι μόνη μου. Καμια συμβουλή κορίτσια?
Quote:
Originally posted by Gilda
Ξεκίνησα σήμερα διατροφη δική μου. Έχω πολλά κιλά να χάσω και το ξερω πως θα έπρεπε να πάω σε διατροφολόγο και καλύτερα και σε γυμναστήριο. Παρολα αυτα λέω να συνεχίσω για ενα διμηνο μονη μου για να δω πως θα τα πάω μιας που ΠΟΤΕ δεν έχω κάνει κάτι μόνη μου. Καμια συμβουλή κορίτσια?
ωραιο τικερ καταρχην!ειμαι σιγουρη οτι ξερεις οπως ολες μας καλυτερα και απο διαιτολογο τι διατροφη πρεπει να κανεις!πινε πολλα νερα και ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,μην τα παρατας, αυτο νομιζω ειναι το μυστικο!καλη συνεχεια!
Σε ευχαριστώ πολύ!Quote:
Originally posted by absolute
Quote:
Originally posted by Gilda
ωραιο τικερ καταρχην!ειμαι σιγουρη οτι ξερεις οπως ολες μας καλυτερα και απο διαιτολογο τι διατροφη πρεπει να κανεις!πινε πολλα νερα και ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ,μην τα παρατας, αυτο νομιζω ειναι το μυστικο!καλη συνεχεια!
καλησπερα!παει σχεδον το 2κιλο!συνεχιζω χωρις να μετραω αλλα πολυ προσεκτικα...πχ viltaline 0% ενω πριν πιτσα κλπκλπ.
Επισης βραδυνο 7 αντε το πολυ 8 ενω πριν οτι ωρα να ναι...
Ελπιζω τη Δευτερα μιας και αυριο εχω να παω σε τραπεζι το βραδυ να ειμαι 55 στρογγυλα:wink1:
προχτες και σημερα μιση ωρα περπατημα γρηγορο...ελαχιστος χρονος και πολυ πηξιμο στη δουλεια!
thank eleni mou!!καλα χτες εφαγα στο τραπεζι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...(4000 στο νερο)και το πρωι με ελεγε 55,9!!περασαμε ομως φανταστηκα!σημερα δεν πειναω καθολου,χωνευω μαλλον ακομη:bigsmile:
Απο σημερα θα γραφω παλι τι εφαγα εδω:
~3 σκετους καφεδες+1 σκετο τσαι
~1 ποτηρι χυμο ολυμπος
~συκωτι ψητο+σαλατα
αυτα μεχρι στιγμης
αργοτερα λεω να φτιαξω ομελετα,θα δειξει...
το βραδυ ποτα
1/2 ωρα περπατημα το πρωι,πιο μετα ισως ξαναβγω ομως.
Αυριο κλεινω την πρωτη μου εβδομαδα και αν εξαιρεσουμε τα χθεσινα που ηταν πανω απο τις δυναμεις μου να μην ενδωσω, προχωραω γερα και με τσαμπουκα!!!;)
Xρειαζομαστε και αυτο το κατιτις παραπανω μερικες φορες absolute μου!
Συνεχιζουμε γερα!!:thumbup:;)
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Xρειαζομαστε και αυτο το κατιτις παραπανω μερικες φορες absolute μου!
Συνεχιζουμε γερα!!:thumbup:;)
καλα κατιτις δε το λες αλλα οτι το χρειαζομαστε το χρειαζομαστε!!:smirk::smirk:
το βραδυ παντως το φοβαμαι με τα ποτα μην ξεφυγω αλλα θα δειξει!
Μα ποσο τυχερη ειμαι που δεν πινω;Δε μ'αρεσει το αλκοολ!
Παλι καλα!