το εχει βρει να το ανεβασει καποιος γιατι το θελω αλλα δεν εχω τωρα χρηματα να το αγορασω???
Printable View
το εχει βρει να το ανεβασει καποιος γιατι το θελω αλλα δεν εχω τωρα χρηματα να το αγορασω???
ναι αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει θα είναι πολύ χρήσιμο
Πήγα και το πήρα κι εγώ... Φαίνεται αρκετά καλό... Αύριο ξεκινάω...
κοριτσια! εμενα το ειχε βρει μια φιλη μου σε ακουστικη μορφη και το ακουγαμε μαζι. ηταν ομως στα αγγλικα! το καναμε και σαν listening γιατι θα διναμε κατι εξετασεις αγγλικων. ομως τωρα δεν ειμαστε πια στην ιδια πολη και ειναι λιγο δυσκολο να το βρω. ωστοσο αν το θελετα στα αγγλικα πειτε μου να επικοινωνησω με τη φιλη μου μηπως το εχει ακομα.
εγω οταν δεν ειχα πια το ακουστικο αγορασα το βιβλιο. το πηρα απο τα public και εκανε 20 ευρω.προσωπικα με βοηθαει και γι αυτο νομιζω αξιζει τα χρηματα του.
συνεχιζω κανονικα την αναγνωση και εφαρμοζω σχεδον ολες τις συμβουλες!!!
οι υπολοιπες που το ακολουθητε πως πατε? σας βοηθαει?
κοριτσια! εκανα ποστ αλλα δεν εμφανιστηκε....
σας ελεγα οτι εμενα το ειχε βρει μια φικη μου σε ακουστικη μορφη αλλα ηταν στα αγγλικα. εμεις το ακουγαμε ετσι γιατι καναμε και προπονηση στα αγγλικα μας γιατι θα διναμε κατι εξετασεις αγγλικων. το θεμα ειναι οτι εγω εφυγα απο εκει που σπουδαζα και δεν το πηρα μαζι μου το ακουστικο.
επειδη ειδα οτι με βοηθουσε αγορασα τελικα το βιβλιο στα ελληνικα απο τα public. εκανε 20 ευρω. αλλα ειναι καλυτερο γιατι εχει χωρο για την καθε μερα να κρατας
και κατι σαν ημερολογιο.
εγω συνεχιζω κανονικα την αναγνωση και τηρω τα περισσοτερα βηματα.
εκει που εχω σκαλωσει ειναι το θεμα της γυμναστικης......
στη διατροφη με εχει βοηθησει πολυ και ακολουθω ολες τις συμβουλες.
αλλα στο θεμα της γυμναστικης θα δεσμευτω και εδω για το προγραμμα που σκοπευω να ακολουθησω,μηπως και ποτε τα καταφερω να γυμναστω......
Δευτερα-2 ωρες χορους παραδοσιακους
καθημερινα-μολις σηκωθω απο το κρεβατι μου θα παω τουαλετα και μετα κατευθειαν αερομπικ απο το youtube.ξεκινησα με μιση ωρα, ελπιζω στο τελος του μηνα να ειμαι στη μια ωρα!
μεσα στο νοεμβρη θα παω μια φορα ορειβασια. αν δω οτι τα καταφερνω θα προσπαθησω να πηγαινω 2 φορες το μηνα.
θα σας κρατω ενημερους για την προοδο μου
τελικα το μηνυμα μου μου εμφανιστηκε 2 φορες!
eliaki καλη αρχη! να μας λες πως τα πηγαινεις!
Ευχαριστώ!!! Είμαι ακόμα στην αρχή... Αλλά θα σας λέω...:)
Έχω θέμα... Δεν μπορώ να βρω σύμβουλο... Έχω κολλήσει..
λοιπον ριχνω καποιες ιδεες....
1) καποια καλη φιλη η φιλος
2) αγορι(σχεση)
3) μαμα (μονο αν δεν σε πρηζει πολυ)
4) αδερφια
υπαρχει καποιος απο αυτους γυρω σου με κατανοηση και που να σε εμπνεει να τον εμπιστευτεις?
Η κολλητή μου είναι στα Χανιά, έχει δουλειά, φίλο κλπ.
Σχέση δεν έχω.
Η μαμά μου με έχει καταντήσει υστερική με το όλο θέμα...
Ο αδερφός μου είναι 15...
Το μόνο άτομο που είχα και μπορούσα να του μιλήσω για τα πάντα ήταν η θεία μου, η οποία όμως τώρα έχει μωράκι, οπότε δεν...
Θα τα ξαναβάλω κάτω όμως και κάτι θα βρω, δεν παίζει... Ουφ... Προβλήματα, ακόμα δεν άρχισα...:/
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως κοριτσάκι!!!:)
Γεια σας παιδιά
το έχω πάρει κι εγώ αυτό το βιβλίο αλλά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα...ανυπομονώ
Αποφασίσαμε με τον καλό μου να παντρευτούμε τον Ιούλιο του 2012. Πέρα από την πολύ μεγάλη χαρά κτλ κτλ, με προβληματίζει το εξής: ενώ ήμουν σε φάση διατροφής και είχα χάσει 5 κιλά (από 68 πήγα 63), από όταν το είπαμε έχω ξεσκιστεί στο φαγητό, λες και δεν υπάρχει αύριο. Και σκέφτομαι "έλεος βρε παιδί μου, τώρα που πρέπει να προσέχω, να είμαι λαμπερή με το νυφικό μου, τώρα μου έσκασε να τρώω ανεξέλεγκτα;"... τι αντίσταση είναι αυτή;
- Μήπως δεν αντέχω να μου πηγαίνουν όλα καλά, και χαλάω κάτι από μόνη μου;
- Μήπως υπάρχει κάποια άλλη αντίσταση στο να είμαι όμορφη (σύμφωνα με τα δεδομένα μου); Και ποια είναι αυτή;
γμτ!
Ύψος: 170
23/08/2011: 68
04/11/2011: 63
Τωρινό βάρος: (δεν τολμάω να ανέβω)
Στόχος: 58
α...διαβάστε κι αυτό...μιλάει επίσης για την ψυχολογία της δίαιτας
http://cov.vita.gr/bi/BIB_diaita_65.pdf
Ύψος: 170
23/08/2011: 68
04/11/2011: 63
Τωρινό βάρος: (δεν τολμάω να ανέβω)
Στόχος: 58
Γεια σας κι από μένα κορίτσια! Είμαι καινούργια στο forum και είπα να σας γράψω καθώς αγόρασα χτες το βράδυ το βιβλίο και άρχισα το πρόγραμμα. Έχω κάνει μέσα σε δύο μέρες την 1η, 2η, 3η και 4η μέρα. Και αύριο θα κάνω την 5η κι από κει και πέρα μία μέρα κάθε φορά για να μην τα μπερδέψω...
Το βιβλίο μέχρι τώρα μου έχει φανεί πολύ βοηθητικό και έχω μπει στο mood να τηρήσω κατά γράμμα αυτά που λέει.
Έχω προσπαθήσει με δίαιτες από τα 12 μου και τώρα είμαι 25 και τα χάνω και τα βάζω αυτά τα 10-15 κιλά παραπάνω. rena75 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ ακριβώς έτσι λειτουργώ και αυτές τις σκέψεις κάνω, αλλά τώρα διαβάζω στο βιβλίο ότι απλά δεν ξέρω πώς να σκέφτομαι σχετικά με το φαγητό. Ελπίζω μετά από 6 εβδομάδες προγράμματος (ελπίζω να το τηρήσω) να έχω μάθει και, κυρίως, να μου μείνει. Είμαι 1,61 και είμαι 70 κιλά. Έχω πάρει εδώ και τρία χρόνια 10 κιλά που δεν μπορώ να χάσω μόνιμα με τίποτα, και έχω απελπιστεί, φυσικά.
Αλήθεια, σε τι φάση βρίσκεστε εσείς με το πρόγραμμά σας;
Γι' αυτό το βιβλίο είχα δει στην εκπομπή της Όπρα πριν 1,5 χρόνο και έλεγε πολύ καλά λόγια.