κλικ, σιγα μη ξενερωσεις κιολας για 2-3 κομματια πιττα παραπανω! αντε καλε. κοιτα και τι γραφει το κουτι της σφολιατας!
Printable View
κλικ, σιγα μη ξενερωσεις κιολας για 2-3 κομματια πιττα παραπανω! αντε καλε. κοιτα και τι γραφει το κουτι της σφολιατας!
Κλικάκι για καλό παιδί μου έμαθες να μαγειρεύεις? Απαπα με αρρωσταίνεις κάθε φορά με τις φωτογραφίες σου. Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
Πεθαίνω για σφολιάτα και γενικά για φαγητά με φύλλο. Να δοκιμάσεις να φτιάξεις φαγάκι και με φύλλο απο κανταίφι.
Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?
Πηνελόπη αν κάνεις τη σουπίτσα γράψε εντυπώσεις. Νόστιμη μου φάνηκε και μένα και είναι ότι πρέπει για τέτοιες μέρες
Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;
εβαλα μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο στο γουοκ, εκοψα κυβακια το απαχο μερος της μπριζολας και το σωταρισα, μετα εριξα μεσα στο γουοκ τα υπολοιπα εκτος απο κολοκυθι(παπαριαζει ευκολα)Quote:
Originally posted by mariafc
Να σου πω την μπριζολίτσα την είχες μισοψήσει από πριν και δεύτερον πόση ωρίτσα έψησες τη σφολιάτα μικρή και άτακτη?
εμειναν καποια υγρα στον πατο και τα σουρωσα πριν βαλω τη γεμιση στη σφολιατα.
στο μικρο φουρνακι εψησα περιπου 15λεπτα στους 180-200 βαθμους
αχαχααααχαχαχαχαχααχαχαχαQuote:
Δεν μπορούσες να περιοριστείς σην κατανάλωση κανέλας και μόνο;
αυτο λες?Quote:
Originally posted by lessing
Παιδια το τοπικ ποιο ητανε;
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid119354
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
σημερα ειχε σειρα η σπανακοτυροπιτα
εβαλα το σπανακι να μαραθει στο γουοκ, χωρις λαδι. με αλατι, πιπερι, λιγο κανελλα
εβαλα μετα σελερυ καμποσο
ψιλοκοψα πρασσο και κρεμμυδι χλωρο και ξερο
τα αφησα λιγο να παπαριασουν ολα μαζι
τα εβαλα στο σουρωτηρι και τα πατικωσα να φυγουν τα υγρα
μετα ανακατεψα με φετα light
και γεμισα τη σφολιατα, η οποια καηκε μεσα σε 25 λεπτα γαμωτο. επρεπε να το ειχα βαλει στους 170 ή εστω να ειχα ασημοχαρτο απο πανω.
Eπρεπε να το κοιτας ρε γαμωτο :/
next time better luck
παντως εγω κ ετσι την ετρωγα :P
κι εγω εφαγα, χαλαρα. απλα αφαιρουσα τα καρβουνιασμενα σημεια :P
Γιατί καλέ κάηκε η σφολιάτα? Μήπως ήταν πρτιμότερο να βαζες φύλλο για πίτες;
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Θα δοκιμαστεί πάραυτα.. Α μία ακόμα ερώτηση. Ατομική σφολιάτα πήρες ή πήρες κανονικά πακέτο και χρησιμοποίησες ανάλογα.
έλα ρε δεν κάηκε τόσο τελικά. Και εγώ χαλαρά την έτρωγα. ίΣα ίσα που μου αρέσουν τα ξεροψημένα
το κουτι χρυση ζυμη ειχα παρει. εχει 2 κομματια μεσα.
το ενα ειχε παει στους φακελους και στα πουγκια.
και το αλλο σημερα στη μισοκαμμενη σπανακοτυροπιτα.
το φουρνακι πιανει αμεσως και πρεπει να χω το νου μου, αλλα σημερα κουτιζα και αργησα να την κοιταξω :P
Εγω παντως αν ειχα ταψακι αλουμινενιο μικρο,θα εκοβα ισα-ισα οσο χρειαζεται για 2 μεριδες πχ και θα την εφτιαχνα με τα αντιστοιχα λιγοτερα υλικα
εννοω θα εκοβα οση σφολιατα παιρνει το ταψακι
βασικα δεν ξερω ποσο αντεχει η σφολιατα στο ψυγειο.Quote:
Originally posted by eleni1201
Ας πούμε σήμερα που έφτιαξες τόση σπανακόπιτα, θα την μοιραστεις με κάποιον? Θα φας και αύριο? Γιατί δεν γίνεται ρε γαμώτο να φτιάξουμε πίτα μόνο για ένα άτομο...
υπαρχει και η καταψυξη βεβαια.
θα τη μοιρασω σε αλλα 2 ατομα.
αν δεν ειχα να τη μοιρασω, μαλλον θα τη χωριζα και θα την εβαζα καταψυξη?
ή θα εφτιαχνα λιγοτερη εξαρχης :)
να τη δοκιμασεις παντως, δε χρειαζεται σταγονα λαδι και γινεται πολυ γρηγορα και ευκολα
(επισης, καιγεται γρηγορα και ευκολα)
δεν ξερω αν φαινεται μεγαλο το ταψι στη φωτο, αλλα ειναι το μικρο κλασικο ταψακι.
6 τετραγωνακια εβγαλε
παρε απο το σουπερ μαρκετ αυτες τις αλουμινοχαρτοφορμες! εχει διαφορα μεγεθηQuote:
Originally posted by eleni1201
Χα χα χα!!! Το λάδι δεν με πειράζει καθόλου. Τρώω μια χαρά και αλάδωτα και λαδωμένα... Αλλά σε ποιον να την μοιράσω, και να καταδεχτεί να την φάει κιόλα, γιατί τόσο μικρό ταψάκι δεν έχω...
Ναι εχει και κατι μικρουτσικα!
Εκει κανω το παστιτσιο μου!