ζητειται γαμπρος
Printable View
ζητειται γαμπρος
Τι απίστευτα πλάσματα είναι αυτά; Ειδικά αυτό το σκυλί το χω ερωτευτεί
κανουμε και ναζια...αμεεε
ε τώρα με αναγκάζεις να βάλω και το δικό μου το βλαστάρι. Η Σταρ Ελλάς εδω μέσα είμαστε εμείς
http://i61.photobucket.com/albums/h6...00/marilou.jpg
κουκλαααααα
ευχαριστώ ευχαριστώ. Κλικάκο απαιτούμε φωτό και του δικού σου παιδιού. Γρήγορα γιατί θα εισηγηθώ στα μαγαζιά της γειτονιάς σου την απόσυρση της κανέλας.
Ελα όλα τα μωρά στην πίστα
αχ τι κουκλια που ειναι ολα :)
τελεια!!!
σπεης, θες να συμπεθεριασουμε?
εκτος του οτι σας εχω κατάϊδιο γαμπρο, πανεμορφο, πανεξυπνο, ολο σκερτσο κ ναζι, εχουν κ ιδια κρεβατακια...εχουν κοινα γουστα :P
Τελεια ολα!
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι ωραια ρεεεεεεε
καλα σπεης, αν δεν εβαζες τη φωτο, δε σε πιστευα με την καμμια. να σου πω, μην το κουρευετε ετσι το σκυλι, κριμα ειναι....
ldeleted|
βλέπω το παιδί είναι μέσα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.
Και ενώ συνήθως τέτοιες ράτσες σκυλιών δε με τρελαίνουν ο δικός σου είναι τόσο γλυκούλης
Πολύ χαριτωμένα τα μωρά σας!Να τα χαίρεστε!
Αυτό το πλάσμα, το Αιβασιλιάτικο, με τα παραπονεμένα ματάκια, μπήκε στην καρδιά μου! Αγαπώ βέβαια όλα τα σκυλιά, αλλά έχω μια αδυναμία στα μεγαλόσωμα. Αν είναι και λίγο χαζούλικα, το καλύτερό μου! Αγαθοί γίγαντες!
ΟΥΑΟΥ! Να προσθεσω οτι σημερα εβγαλα βολτα το σκυλακι της γειτονισας το οποιο ειναι κοκερακι μαυρο!τρομερα γλυκουλικο,λατρευει τους παντες,κουναει την ουρα του στις γατες γιατι θελει να παιξει μαζι τους κ καθε φορα που με ξαναβλεπει δινει πηδους σαν ελατηριακι κ βγαζει κραυγουλες.:roll:
Eβγαλα φωτο με το κινητο μου τον Παντελη το μαυρο κοκερακι.Αν καποιος-α ξερει να μου πει πως να την περασω στον υπολογιστη απο κινητο ας μου πει για να δειτε τη φατσουλα του.Εχω blue tooth usb.
περνας τη φωτο μεσω bluetooth στον υπολογιστη..κανε αναζητηση συσκευων στο κινητο σου και θα το βγαλει..