Ωραία ακούγεται
Printable View
Ωραία ακούγεται
Δεν την ακουμπάω γιατί είναι φούλ στην ζάχαρη και δεν λέει.
Ακόμα καισ τα αλεσμένα να ήμουνα ή στα στεραιά,. δεν θα την ακουμπούσα. Γενικός δεν τρώω πολύ εύκολα γλυκά ετοιματζήδικα. Πάντα φτιαγμένα από μένα.
Φιλιππάρα υπέροχη είναι, αλλά για να φας μια μερίδα, μείνε νυστικός όλη μέρα:P
πωλινάκι μου καλησπέρα,
διαβάζω τα νέα σου και χαιρομαι πολύ που πας από το καλό στο καλύτερο. Να προσέχεις τον εαυτό σου πολύ πολύ και όλα θα γίνουν όπως και όταν πρέπει.
Φιλια πολλά
Πωλινάκι αφου ζυγίζεσαι καθε μερα γιατι δεν μας γραφεις και στο καθημερινο ζυγισμα? να βλεπουμε κι εκει τις απώλειες σου?;)
ΠΩΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!:P!!!!!!!!!!!!!!!!!� �ΩΣ ΠΗΓΕ???????????:D
Πωλινακι κουκλα μου,μερες εχω να σου γραψω εδω.Μην αγχωνεσαι βρε για την ζυγαρια,κοιτα την υγεια σου πανω απ'ολα!
Επειδή από Σάββατο δεν λέει να κουμηθεί η καταραμένη καραμέλα μου και έχω σκοπό να τσακοθώ μαζί της μέχρι την παρασκευή αν δεν δίξει έστω μισό κιλό κάτω.....Quote:
Originally posted by karamela
Πωλινάκι αφου ζυγίζεσαι καθε μερα γιατι δεν μας γραφεις και στο καθημερινο ζυγισμα? να βλεπουμε κι εκει τις απώλειες σου?;)
Πωλινάκι καλημέρα ! Ο λαος απαιτει αναφορα για το πως εισαι σήμερα και αν έκανες προοδους με τα υγρα σου ?:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:: bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bo uncy::bouncy::bouncy::love::love::love::love::love ::love::love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love:
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!! !ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.....:smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Επειδή από Σάββατο δεν λέει να κουμηθεί η καταραμένη καραμέλα μου και έχω σκοπό να τσακοθώ μαζί της μέχρι την παρασκευή αν δεν δίξει έστω μισό κιλό κάτω.....Quote:
Originally posted by karamela
Λοιπόν!!!!! Σήμερα πήγα για της ραφές. Κανονικά σε βλέπει όπιος χειρούργος είναι εφημερεύον και αν είναι όλα οκ λέει στις νοσοκόμες να σου κόψους τις ραφές.
Σήμερα λοιπόν, για μαντέψτε πιος ήταν!!!!! Ο γιατρός μου!!!!!!!!!!!!! Με έβαλε πρώτη μέσα, σαν χειρουργημένη μιας βδομάδας που είμαι, αφού έχω πρωτεραιότητα, και με εξέτασε. Ολα πολύ καλά είπε. Με ζύγησε και μου λέει έχασες 10 κιλά σε 11 μέρες? Λέω έχασα 10 κιλά σε 7 μέρες, εδώ και 4 μέρες είναι κολλημένη η ζυγαριά. Μου λέει έχασες πάρα πολλά, δεν ζαλίζεσε? Λέω ναι, προχτες το και το έγινε. Μου λέει να πας πάνω στην διατροφολόγο και να δεις αν θα μπείτε πιο νωρίς στα αλεσμένα, αλιώς να της πεις να σου συστήσει κάπιες βιταμίνες και πρωτείνη να παίρνεις. οκ του λέω.
Μου λέει τον πρώτο μήνα, εγώ θέλω μια απώλεια της τάξεως του 10-15 κιλά από σένα. Δηλαδή είδη έχω την απώλεια που θες του λέω, ναι μου λέει. Και μετά τους επόμενουν μήνες θέλω μια απώλεις της τάξεως του 2 κιλά την βδομάδα και μετά 1 κιλό την βδομάδα. οσο παιρνάει ο καιρός, μου λέει, η απώλεια θα είναι όλο και πιο μικρή, ομως θέλουμε 2 χρόνια για να πούμε ότι όκ φτάσαμε στον στόχο μας, ή οτι ως εδώ ήταν, δεν πάει άλλο πιο κάτω. Εσύ μου λέει με 72-75 κιλά θα είσαι σε ιδανικό βάρος και ΒΜΙ. Ομως με τα δεδομένα μας, και 85 να γίνεις, θα είσαι απόλυτα υγιείς. Και εγώ 85 έχω στόχο του λέω. Ωραία μου λέει, είδη τα 10 φύγανε, μας μείνανε ακόμα 30! μπορείς!
και μου έδωσε ένα χαρτάκι να δώσω στις νοσοκόμες και ένα να δώσω στην διατροφολόγο σχετικά με τις πρωτείνες και τις βιταμίνες.
Μου είπε θα με δεί στις 6 Απριλίου που κλείνω μήνα, και μου είπε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα.
Και έφυγα.
Πήγα μου έκοψαν τις ραφές, και πήγα στην διατροφολόγο. Ευτυχώς το τελευταίο της ραντεβού έφευγε εκείνη την ώρα και μπήκα, της είπα τί γίνεται και μου λέει, ξεκίνα τα αλεσμένα την Παρασκευή αντί το Σάββατο(λες και θα με σώσει μια μέρα) και μου έγραψε πολυβιταμίνες να βάζω μέσα στο νερό μια φορά την μέρα και να τη πείνω σιγά σιγά, και πρωτείνη, να πίνω ένα φακελάκι την μέρα μέσα στο νερό μου, και από την παρασκευή και μετά μέσα στο γάλα αν την προτημώ.
Θα με δει και αυτή ξανά 6 Απριλίου.
Πάμε πολύ καλά μου είπε. και έφυγα.
Πέρασα από την δουλιά να μου υπογράψουν τα χαρτιά μου για να τα υποβάλω στο ΙΚΑ και να πληρωθώ, και γυρνάει η ηλίθια η αφεντικίνα μου και μου λέει ΄πότε μπορείς να έρθεις πίσω, έχουμε πολλή δουλιά. Λέω δεν ξέρω, η άδειά μου είναι μέχρι 8 Απριλίου. Λέει δες μόλις είσαι καλύτερα έλα γιατί έχουμε πολλή δουλιά και πολλή πίεση. Θα δω λέω πώς θα είμαι, ακόμη είμαι μόνο με υγρά. Δεν έχω δύναμη για δουλιά. Πες στον γιατρό σου να σου δώσει βιταμίνες λέει, σε χρειάζομαι. Θα δω λέω και θα σε πάρω τηλέφωνο. Σιγά μην πάω πίσω πιο νωρίς. Αστην να περιμένει.
Πήγα και σε ένα κατάστημα δίπλα στην δουλιά μου να πάρω ένα πουκάμισο δώρο του μπαμπά μου, και είδα ένα υπέροχο μπλουζοφόρεμα, έρωτας!!!! 16 size. 55 ευρώ. λέω δεν γίνετε, το τελευταίο κομμάτι, θα το πάρω. Το δοκίμασα, πάνω στο στήθος επειδή είμαι είμαι στενή μου έκανε, κάτω στην περιφέρεια ήταν λίγο στενό, και λέω μια χαρά, μέχρι το καλοκαίρο που θα το φορέσω θα είναι τέλειο!!! Και το πήρα!!!! Αν είναι πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι ναι μεν μαύρο, αλλά είναι υπέροχο το στυλ του!!!!!!!!! Ανυπομονώ να το φορέσω!!!!
Θα την πετάξω έξω από το παράθυρο Μαρία μου!!!!!! Να πεταχτεί κάθε ελατήριο που έχει μέσα της!!!! Λοιπόν σήμερα και με τα υγρά μου είμαι πολύ καλύτερα μπορώ να πω. Είχα μαζί μου ένα χυμό μήλο και νερό και ήπια τον μισό χυμό στο νοσοκομείο, και μέχρι τώρα σχεδόν όλο το μπουκαλάκι με το νερό μου. Ηπια και μισό φλυτζάνι ζωμό που είχα. Ο τελευταίος. Για να δούμε απόψε τί θα κάνουμε. Δεν πρόλαβα τα φαρμακεία ανοικτά για να πάρω τις βιταμίνες και την πρωτείνη. Αυριο πρωί θα πάω να τα πάρω.
χαχαχαα!!!! φανταζεσαι το καλοκαιρι να σου ειναι μεγαλοοοοοοοοοο???? το μπλουζοφορεμα.?
πολυ ωραια Πολινακι!!!!! καλο γιατρο εχεις και σε φροντιζει καλα!!!!
θα αρχισεις και βιταμινες και αλεσμενα και ετσι δε θα φοβομαστε πια μην μας παθεις τιποτα απο την αδυναμια :)
ολα ωραια!!!!
αν επικοινωνεις με την Ανυ γιανικου πες της να ποσταρει κανενα ακομη βιντεακι ... εχει αρκετο καιρο να το κανει!!!! φιλια!!!
Μαρουλάκι μου αποκλείεται να μου είναι μεγάλο!!!! Το πήρα μέγεθος 16 και κανονικά είμαι 20-22!!!!! Μάλλον στα μέτρα μου θα είναι. Πάντος πάνω που είναι το στήθος είναι απλά θεικό πάνω μου!!!!!
Αχ Πωλινάκι μου πολυ χάρηκα που ολα ειναι καλα !!!! Με γεια το μπλουζοφορεμα !!!!!! Να δεις που την άλλη εβδομάδα θα σου ειναι γάντι!!!!
Επιτέλους τα δύσκολα περασαν και προς Θεου μην υποκειψεις στις πεσεις της εργοδοτριας σου και πας νωριτερα για εργασια . Χρειάζεσαι το χρονο σου να συνέλεθειε και να ξεκουραστεις . Απορω που δεν το σκεφτεται ....... Χειρουργειο έκανες , δεν το καταλαβαινει .......
Α!!! Καιμ μην παρεις θαρρος τωρα και το παρακανεις με δουλειες οκ?
ΚΑι βέβαια δεν πρόκειτε να πάω πίσω πιο νορίς. Αν με βοηθουσε γενικός, να την βοηθήσω, αλλά από της στιγμή που ποτέ δεν με σεβάστηκε, ΔΕΝ ΠΑΩ!!!!!
Δουλιές? Εχω κανονίσει να έρθει η σριλανκέζα μου το Σάββατο να καθαρίσει!! Δεν έχει δουλιές!!!
Θα δώσω την χούβερ απόψε του μικρόυ που του αρέσει να κάνει την κουζίνα και είμαστε μια χαρά!