Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Γεια σε ολες!! ευχομαι να ειστε ολες οσο περναει ο καιρος ακομη καλυτερα, μιας και αυτος ειναι ο σκοπος και της ολης διαδικασιας με το foroum, να αντιμετωπισουμε και να νικησουμε τα προβληματα μας.. Μαγδαλενακι σε σκεφτομαι πολλες φορες με ενα μονιμο χαμογελο στα χειλη σου, οσο ουτοπικο και να ακουγεται! πρεπει να ζεις μεγαλες στιγμες!!!!
Εγω κοριτσια εχω καλα νεα απο την περιοδο μου.. μου ηρθε μια φορα μονη της οπως σας ειπα και οταν την περιμενα τον επομενο μηνα μου ξαναηρθε, με κανα 10ημερο καθυστερηση, αλλα δε βαριεσαι!! καθε φορα που εχω περιοδο χαιρομαι και περισσοτερο!! τα βουλιμικα τα εχω κοψει σχεδον τελειως, εχει αλλαξει ολοκληρη η καθημερινοτητα μου, καμια σχεση με παλια, και πού ειμαι ακομα σκεφτομαι καμια φορα!! πηγα και διακοπες και περασα πιο ωραια απο ποτε! αχχ.. εζησα και τον ερωτα!! εννος οτι εχω δαγκωσει τη λαμαρινα κανονικα!! τι ωραια που ειναι! βεβαια τωρα μας χωριζει μια αποσταση μεγαλη, και επισης μαλλον μονο εγω εχω δαγκωσει τη λαμαρινα, αλλα χαιρομαι και μονο για αυτο που εζησα εκει! μου εκανε απιστευτο καλο! και γενικοτερα περναω σουπερ πλεον.. το μυαλο μου ειναι πιο καθαρο καταστρωνω σχεδια για το βραχυπροθεσμο μελλον! μακαρι να μπορουσα να δωσω δυναμη σε καποια κοριτσια, και να σας πεισω οτι αξιζει απιστευτα πολυ να νικησετε τους δαιμονες σας, να φυγετε απο οποια διαταραχη κι αν εχετε και να ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!! Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα χαμογελα!! Και φιλακιαααααααα!!
Αγγελουδάκι συγχαρητηρια!!! τι καταπληκτικό νεο ηταν αυτό? μπραβο κορίτσι μου, ετσι και εμενα με μια περίοδο μου ηρθε και η εγκυμοσυνη,