εχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μας σκάσεις!!! αντε αυριο τα καλά νέα...
bad μην αρχίσεις το τσιγάρο θα σε μπατσίσω.... θα ανακαλύψω σε πιο νησί είσαι ακι θα πεταχτώ κυριακοδευτερο και θα σε δερνω όλη μερα!!! :love:
Printable View
εχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να μας σκάσεις!!! αντε αυριο τα καλά νέα...
bad μην αρχίσεις το τσιγάρο θα σε μπατσίσω.... θα ανακαλύψω σε πιο νησί είσαι ακι θα πεταχτώ κυριακοδευτερο και θα σε δερνω όλη μερα!!! :love:
χαχαχαχχα οχι δεν το αρχιζω, κι αν το ξαναρχισω θα αυτοσφαλιαριστω μονη.
ηδη νιωθω καλυτερα, απλα ειναι πολυ δυσκολα στηναρχη γμτ...
δεν ειναι?!
ειμαι κ των ακρων, την μια 20 στριφτα την αλλη κοψιμο. τεσπα. Ας μη λεμε γιαυτα, ας πουμε για μωρακια να γουσταρουμε χεχε
Βρε μιτσοκολο μας εχει λολανει ολες δε βλεπεις! δειξε ελεος :crazy:
Κοριτσια αυτο κι αν θαναι κινητρο και για ναδυνατισουμε και για να μη καπνισουμε! να εχουμε εγγυο στην παρεα που εχει κοψει και το τσιγαρο και τα κιλα!
κοριτσια μουυυυυυυυυυυ καλημερα!!! αχ τι γλυκα τα ποστ σας βρε κοριτσια να εισται καλα !!! :love: :love:
κοριτσια μου λοιπον με 4 μερες καθηστερησης , κηλιδες και ατελιωτη συχνοουρια, σημερα μου ηρθε η τρισκαταρατη!
καμια φορα το σωμα μας παιζει διαφορα παιχνιδια!
στεναχωρηθηκα μεν, αλλα απ την αλλη λεω, οκ αλλος ενας μηνας για να διωξω κιλα και για να ειμαι πιο προετειμασμενη!
οποτε βαζω μπρος για κιλακια γιατρους και απειρο και αχαληνοτο.......................... χιχιχιχ
αυτο που με προβληματιζει τωρα ειναι πως θα το πω στο αμορε μου, που χθες με κοιταζε με αυτα τα πελωρια κουταβισια πρασινα ματια και με ρωταγε ''ηρθε''? και γω εεεεεεελιωνα...
φιλακια κοριτσακια μου και ευχαριστω για τις σκεψεις σας
δεν πειραζει... next month new month!!! συνεχίζεις τις προσπαθειες και θα έρθει... και μην αγχωνεσαι!!!!
ακριβωςςςςςςςςςς την επομενη! ξεκιναω το ποδηλατακι μου στη εξοχη τωρα που εχει καλες μερες, γυμναστικουλα,γιατρο, πρωτεινες και πολες ''αγγαλιτσες'' με το αμορε <3 :love: :love: :love: :love:
εσεις πως μου εισται κοριτσια μου?
πω αμα εχει κι αυτο το γλυκο το βλεμμα ειναι να λιωνεις...
δεν πειραζει αν κ στεναχωρηθηκα κ γω, αλλα αυτο ακριβως, εχεις αλλο ενα μηνα να γινεις ακομα πιο ετοιμη!
(παντως κ ετσι μια χαρα εισαι αλλα σωστη διατροφη κ γυμναστικη ειναι must οσο θεες κι αν ειμαστε :smirk:) χααχχα (μιλαω κι εγω η χαλια μαυρα πλεον!:bouncy:)
Βρε κοριτσια πως το σκεφτομαι τι εχω κ γω να τραβηξω του χρονου, ειμαι δεν ειμαι, θαρθει δε θαρθει. Τελικα ολη μας η ζωη ενας αγωνας κ μια αγωνια ειναι, ας χαρουμε τουλαχιστο το σεξ! :rolleyes:
TH KANETE KORITSAKIA MOY????εγω ειμαι καλα... διαβαζα ποσο πολυ ανυπομονειτε να γινεται μανουλες και θυμαμαι και εγω τα δικα μου :love: αλλα εγω ημουνα απο τις πολυ τυχερες...ειμασταν δυο χρονια παντρεμενοι και ενα πρωι λεω του συζυγου....το αποφασισα θα κανουμε νινακι.....και καθως ημουνα και στις γονιμες μερες το εκμεταλευτηκαμε...:tumble::tumble:� �ο νινακι ηταν πολυ βιαστικο και στο τελος του μηνα ουτε περιοδο ουτε τιποτα.....και τα τεστ εγκυμοσυνης μην τα πολυπιστευετε γιατι εγω ειχα κανει δυο και τα δυο ηταν αρνητικα..μονο η χοριακη το εδειξε..
καλα κ γω ετσι το φανταζομουν, οτι θαρθει ο γεναρης 2012 και θα πουμε "ε δε κανουμε και το μωρακι μας σημερα" και οτι θα μας κατσει.
αλλα μαυτα που ακουω εχω ανησυχησει πολυ, μεχρι που χθες του λεω "μηπως πρεπει να αρχισουμε απο τωρα"
αλλα ειλικρινα με τοσα κιλα που ειμαι κ μολις προσφατα καπνιστρια δεν θελω ουτε να φανταστω τι θα γινει αν μας κατσει κατευθειαν το μωρουλι...
REDROSE ααααα βλεπω εσεις το πιασατε στον αερα το μπεμπε! μπραβο!!!
badgirl μου και γιατι οχι παρακαλω να μην ξεκινησεις απο τωρα?
και που ξερεις μεχρι να ερθει θα εχεις χασει και μερικα κιλα , και τοσες καπνιστριες μητερες που το κοβουν αμεσως?
κοιτα και κιλα να μην χασεις , ο γιατρος σου θα ειναι λιγακι ΚΕΡΒΕΡΟΣ με το βαρος , οποτε αν προσεχεις πολυ πολυ, αντε να παρεις 6.
οσα υπολογισε ο γιατρος μου οτι θα παρω και γω (λογω χειρουργειου).
ξερω πολλα κοριτσια που πηραν λιγο βαρος.
και οπως βλεπεις το νινι δεν ερχετε παντα στην ωρα του, οποτε μηπως ειναι καιρος να σκευτεις να απολαυσετε τον ερωτα σας ελευθεραααααααααααααααααα α?????????????????????
:spin:
βρε μιτσο μου ( :spin: ) το ειχα κοψει τοσα χρονια, ειχα χασει και 25 κιλα μολις περσι, γιατι να με βρει το παιδι φετος παχυα κ με νευρα τσαταλια απο το κοψιμο...?
απλα δεν εχει νοημα, μη σου πω διπλοπροσεχω κ στις επαφες, μονο σκουφο που δεν του βαζω!
ax χθες ηταν απτα χειροτερα μας βραδυα, εγινε μια παρεξηγηση στο θεμα μωρο, εγω ενιωσα μπερδεμενη κ χαλια κ εκτος απο 2 παγωτα ( 0 % παρακαλω) και 2 σοκολατακια καπνισα και 1 τσιγαρο.
Τον στεναχωρησα παρα πολυ που ενιωσε οτι με κανει ετσι κ ευτυχως δεν γιναμε χειροτερα. Κ ολα αυτα απο παρεξηγηση.
Σημερα εχω πεισμωσει κ παροτι κοιμηθηκαμε 5 το πρωι σηκωθηκα ναρχισω γυμναστικη.
Εννοειται θα κανω σα να μη καπνισα ποτε (αφηστε που βρωμουσε το σπιτι)
και απο σημερα πιο δυνατη διαιτα.
Χθες τις εφτασα 2500 θερμιδες, ωραια! :cool:
αγωνιστικες καλημερες, μετα παρελαση, θα περπατησω κι εκει πολυ...
πωπω ποιες τσουπρες κανουν ακομα παρελαση κ δεν λεει να τις βαλει σπιτι μεσα? :P
μεταφορα μιας αποριας απο το ημερολογιο μου
(δεν εχω τι να κανω και σκεφτομαι τι θα γινει 9 μηνες μετα...)
Quote:
Originally posted by badgirl11
α και το μπροκολο ηταν 420 γρ. μονο γιατι τελειωσε :((( να ρωτησω, στην εγγυμοσυνη κανει να τρωω απειρα ζαρζαβατικα λαχανικα κτλ?
μου εχουν πει οτι δε με πειραζουν αφου ο οργανισμος παραγει ενζυμα να τα μεταβολισει οσα κι αν τρως, αφου συνηθιζει σιγα σιγα...
ομως στην εγγυμοσυνη μηπως κανει κακο στο μωρο?
το μονο που σου λέει ο γιατρός είναι όχι σαλατες απ'εξω γιατι δεν ξέρεις πόσο καλα είναι πλυμένες είναι και γενικά να πλενεις πολύ καλα τα λαχανικα. Στον θηλασμό εχεις θέμα γιατι δεν μπορεί να μεταβολίσει κάποιες ουσίες το βρέφος.
ναι το ξερω αυτο για το πλυσιμο, ετσι κι αλλιως τα πλενω 100 ωρες...ριχνω και ξυδι να σκοτωσει τα μικροβια...
καλα οι σαλατες απεξω απλα δεν τρωγονται...αλλωστε εξω σπανια τρωω σαλατα, προτιμω φαγητο :duh:
αχμ αυτο με το θηλασμο...δεν ειναι καλο...λογικα το μωρο θαναι ευαισθητουλι...αντε να δουμε. Προς το παρον κατσικα!:spin:
Τι κανετε τσουπρες πως πατε? Ειμαι 93.4 (τι πρωτοτυπο) θα ξαναζυγιστω σε 2 εβδομαδες, θα βαλω στο τικερ τα κιλα στοχο να με παρακινησω!
και πίστεψε με είναι το μεγαλυτερο δλωρο που μπορείς να κάνεις στην ψυχούλα αυτή. Φαντάσου ότι εμένα επειδή είχε πολλούς κολικους ο μπέμπης, ο παιδίατρος μου είχε κόψει όλα τα γαλακτοκομικά, όλα τα ψάρια, πολλά λαχανικά και το χοιρινο.... και όλο αυτό το όμορφο το κράτησα 3 μήνες.... ελεγες?????