απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι μονη μου.δε θελω κανεναν
Printable View
απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι μονη μου.δε θελω κανεναν
πλεον μεσα στη μερα δε σκεφτομαι ολα αυτα.μονο οταν τα θυμηθω τα νιωθω παλι.δεν τα εχω ολη μερα.παρατηρω οτι θελω να αποτραβηχτω απο ολους ενω εχω αναγκη να συζητησω ααν και νιωθω ευαλωτη στο να αποκαλυψω τετοια πραγματα.απο χτες εχω αρχισει να πεφτω.ειναι φυσιολογικο να πιστευω ακομα ομως τα ιδια για τους ψυχολογους?οτι μας παρακολουθουν και μας φυτευουν σκεψεις και παιρνουν πληροφοριες για τους "μεγαλους" και μας κανουν οτι θελουν? φοβαμαι μην πεσω σε καταθλιψη
Καποιες ιδεες που παρεμειναν ειναι και απο αμυνα, μπου.
Εφτιαξες ενα σεναριο για να αποφυγεις τη σκληρη πραγματικοτητα. Κατι σκαλισατε στην ψυχοθεραπεια, καποια πληγη, που τελικα δε θελησες να σκαλισεις αλλο. Τρομαξες, πονεσες, πανικοβληθηκες επειδη ξαναθυμηθηκες καποιο τρομερο βιωμα και επλασες το σεναριο οτι οι ψυχολογοι ειναι σατανικοι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Εχεις τοσο καιρο να τη δεις, δεν πηγαινεις πλεον, γιατι ακομα γυριζεις πισω σε αυτες τις σκεψεις? Εχεις αμφιβολιες?
μου ερχεται αυτοο στο μυαλο γιατι θα ηθελα καποιος να με ακουσει καποιος ειδικος ισως? και σκεφτομουν για να βρω κανεναν αλλο ψυχολογο αλλα σε καθε τετοιο ενδεχομενο νιωθω ετσι.
Νιωθεις οτι ολοι ειναι ιδιοι?
ναι για ολους τους ψυχολογους το ιδιο νιωθω.μονο εδω μπορω και μιλαω και μ ακουει καποιος
Ενταξει, μην ανησυχεις παρε το χρονο σου. Εμεις εδω ειμαστε.
ευχαριστω savatage
βοο πως τα παιρνας σημερα καλυτερα εισαι
καλησπερα παυλο
μια ετσι μια αλλιως οσο ξεχνιεμαι καλα ειμαι αλλα οταν τα θυμαμαι εχω πισωγυρισματα.εξακολουθω να μη θελω να βλεπω ανθρωπο.κλεισμενη στο δωματιο.νταξει θα δουμε.εσυ πως τα πας?εισαι καλα?πηγες στα μελισακια σου?
εγω ειμαι μετρια, χθες μου βγηκε αγχος καθως γυρνουσα με το ποδηλατο επαθα νευρικη κριση, σκεφτομουν πως θα τα βγαλω περα με της μελισσες και αγχωθηκα, αστα να πανε δεν κανω και για αυτη τη δουλεια, μου κρασσαρε ο υπολογιστης δευτερη φορα, πρεπει να κανω φορματ μαλλον, η θελει μαστορα θα δειξη.......
δεν ξερω αγχωνομαι ευκολα μονο με τη σκεψη...
τελιωνο τα γραφειοκρατικα και αν ολλα πανε καλα την επομενη τριτη καταθετω για κεπα να δουμε τη θα παρω, εσει τη λες με 800 μγ σολιαν πιανω 50% το βλεπω δυσκολο για 67%
ολα μαζ σου πεσανε...δες καμια ταινια να χαλαρωνεις.ολα με μετρο
αν εχεις νοσηλεια θα το παρεις το 67%
εχω μια νοσηλεια πριν 4 χρονια,
εχω σκασει με τον υπολογιστη δεν ξερω τη να κανω να παραγγειλω τροφοδοτικο να το αλλαξω μονος μου η να το παω μαστορα και να πληρωνω μαστορικα.... 90% ειναι το τροφοδοτικο η ζημια, ο υπολογιστης κλινει μονος του και μετα κολαει δεν ξαναγινει αν δεν κλισω το τροφοδοτικο και το ξανανοιξω, μετα λειτουργει κανονικα για 2-3 μερες και μετα παλη τα ιδια...
καλησπερα παιδια
μπηκα να σας πω οτι ειμαι αρκετα καλυτερα.πλεον τα θυμαμαι και τα ξανανιωθω ολα αυτα μονο 1-2 φορες τη μερα.μονο αυτο με τους ψυχολογους δεν εχω ξεπερασει αλλα πιστευω σε λιγο καιρο θα μου φυγει κι αυτο.ηρθε και η αδερφη μου για λιγες μερες και μου εκανε πολυ καλο αλλα σε 2-3 μερες φευγει παλι και φοβαμαι μην πεσω
Obsessive thinkers get paranoid under stress...