arsiiiiiiii πολυ φανταστικο τελειοο μπραβο σου στα αληθειααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααα με αγγιξε πολυυ με συγκινησε συνεχισε να στελνεις κ αλλα.:D:cool::P
Printable View
arsiiiiiiii πολυ φανταστικο τελειοο μπραβο σου στα αληθειααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααα με αγγιξε πολυυ με συγκινησε συνεχισε να στελνεις κ αλλα.:D:cool::P
Σ\'ευχαριστώ amarylis:)
Εγώ λέω να απαντήσεις εσύ με κάτι πιο αισιόδοξο......
Πόσο δίκιο έχεις...Quote:
Αφησε κατι που αγαπας πολυ να φυγει μακρια.Αν γυρισει ηταν δικο σου αν οχι δεν υπηρξε ποτε.
Πολύ αγγιχτικό Άρσι...
\"Κοιτάζεις ψηλά να πάρεις θάρρος απ\'τον ήλιο μα τώρα είδες πως κι αυτός έσβησε,δεν υπάρχει.\"
Ο ήλιος υπάρχει, πάντα θα υπάρχει, θα ανατέλει και θα δύει στον ουρανό σου. Μπορεί τώρα να μην αισθάνεσαι τη ζεστασιά του, οι ακτίνες του να μη φτάνουν να σε ζεσταίνουν, να είναι αδύναμες να ζεστάνουν και να γλυκάνουν τον πόνο, αλλά θα διεισδύσουν και πάλι ζεστές μέσα από τους πόρους του δέρματός σου και της ψυχής σου να τη ζεστάνουν...
Πολύ ωραίο weird!
Πεφτεις και θλιβεσαι..αναρωτιεσαι και φοβασαι.Πως μπορεις να μην βλεπεις ποσο αγγιξα την ψυχη σου;Με ποιο φαρμακι ποτισες την καρδια μου;..Μετα απο ονειρα και ελπιδες σε χαιρετω και απομακρυνεσαι.Πας τοσο μακρια που δεν μπορω να δω ουτε καν την σκονη που αφηνεις απο πισω.Και ολο περισσοτερο φοβαμαι..Τη μοναξια μου που με πνιγει και τους καημους μου που μεγαλωνουν.
Ο ερωτας σε περνει στα αστερια και ευκολα σε ριχνει σε λουκι.Σε αβυσσους ξενους και δρομους με αγκαθια.Και ολα οσα ενιωσες και κρατησεις και πιστεψες τα περνεις μαζι σου και τα θαβεις.Και αυτη η απονη μνημη που τσουζει...και πονας.Υποφερεις...Λιωνεις.
Μην φοβασαι...και αν το τιμημα ειναι μεγαλο θα το ξεπληρωσεις και αυτο.Μην φοβασαι οταν χανεται η επαφη,θα ερθει και παλι..φρεσκια.Μην χανεις το κουραγιο να αναζητας..να ψαχνεις.
Μην σκορπας σταχτη την καρδια σου.
Καλο υπολοιπο..
Ωραίο.Quote:
Originally posted by anwnimi
Ο ήλιος υπάρχει, πάντα θα υπάρχει, θα ανατέλει και θα δύει στον ουρανό σου.
Ευχαριστώ ανώνυμη.
Μια καλη μερα ......με το φως να ζεστανει την καρδια και να στερεψουν τα δακρυα
Ενα χαμογελο θα μου εδινε ελπιδα σημερα.
:)Quote:
Originally posted by Alterego
Ενα χαμογελο θα μου εδινε ελπιδα σημερα.
Σε ευχαριστω....
καλη σου νυχτα
καλημέρα, για σήμερα. :)
:)
Βροχή και ήλιος. Όμορφος συνδιασμός. Σαν την ελπίδα μέσα από τη θλίψη. (weird ...)
Πεταμε και καμια μπηχτη σε αγνωστους ετσι στο ασχετο... Ολα καλα.
Μπηχτή ? Ο.Κ. Κουβεντούλα να γίνεται.
Quote:
Originally posted by narnia
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) :)
Είχα μία υποψία εξ\'αρχής κι εγώ αλλά δεν με νοιάζει, δεν ξέρω, δεν απαντώ.
Φιλιά.
Συγνώμη oboro υποψία όμως όχι βεβαιότητα. Και τί? Πειράζει να υποπτεύομαι κάτι? Δεν είναι κατηγορία, δεν με ενόχλησες ούτε σαν υποψία.