nai etsi kaname se anthropoys p mas agapusane.einai toso siglonistika ayta p grafeis p eilikrina den exw logia koritsi m...
Printable View
nai etsi kaname se anthropoys p mas agapusane.einai toso siglonistika ayta p grafeis p eilikrina den exw logia koritsi m...
Μαρία, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν δεί μονος του τη κόλαση στην οποία ζει, κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα. όσο μας χάιδευαν, όσο μας συγχωρούσαν, όσο πίστευαν τις υποσχέσεις που δίναμε δίχως να τις πιστεύουμε, το κακό προχωρούσε. όταν μας άφησαν να πατώσουμε, όταν μας είπαν \"πέθανε αλλού\", όταν μας άφησαν και βρεθήκαμε ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ να προσπαθεί να απαντήσει \"γιατί\" συμβαίνουν όλα αυτά, και στριμωχτήκαμε υποψιασμένοι για την αλήθεια, τότε και μόνο τότε αποφασίσαμε να αλλάξουμε σκέψη και ζωή. Άστον, μόνο του, ας τον να καταλάβει. φιλάκια. όλγα, γερά και με τσαμπουκά!!!!
σας ευχαριστω πολυ ολους καθε εναν ξεχωριστα.γιατι εχω πολυ ασχημη ψυχολογια και τα λογια σας ειναι πολυ σημαντικα για μενα.ελπιζω να καταφερω να ξεχασω.
θα τα καταφερεις κουκλα μ..οτι περασε απο το χερι σου το εχεις κανει για αυτο τον ανθρωπο,ολα να σου πανε καλα ευχομαι και να σαι δυνατη.
ΠΡεπει να ταρακουνησεις τον εαυτο σου να καταλαβει πως δεν εισαι εσυ υπαιτια και ουτε εσυ ΦΤαις για κατι..Quote:
Originally posted by maria02
σας ευχαριστω πολυ ολους καθε εναν ξεχωριστα.γιατι εχω πολυ ασχημη ψυχολογια και τα λογια σας ειναι πολυ σημαντικα για μενα.ελπιζω να καταφερω να ξεχασω.
Οσο αφορα το οτι ευχεσαι να το ξεχασεις..
Εγω δε σου υποσχομαι οτι θα ξεχασεις..
Σιγουρα ομως εαν εσυ το παρεις αποφαση Θα το ξεπερασεις...
και αυτο ξερεις ειναι και το πιο Σημαντικο..!
Στην δικη μου περιπτωση ως πρωιν εξαρτημενος
θελω να σου πω πως δεν εχω ξεχασει τιποτα μα τιποτα απο οσα περασα μεσα στην χρηση - καταχρηση κλπ...
ΟΧι
Δεν εχω ξεχασει τιποτα..
Αλλαζοντας στην πορεια της Ζωησ μου με πολυ μεγαλη βοηθεια απο το προγραμα που πηγα και τρεις φορες μαλιστα ναι, τρεις φορες μπηκα στο προγραμμα διοτι ημουν \"ανεπιδεκτος μαθησεως\" με πολλες λοιπον αυτοτρικλοποδιες στον εαυτο μου πεφτοντας συνεχως και μετα να ξανασηκωνομαι ....καταφερα εν τελη την τριτη με π μεγαλυτερη αυτη την φορα Αποφασηστικοτητα εχοντας \"οριμασει\" σε αρκετο βαθμο συναισθηματικα
να Ξεπερασω εκεινη την ζωη και να αλαξω Σελιδα οριστηκα η και βιβλιο μπορεις να πεις.....
Ειμαι σε αλλο βιβλιο πια
Το παλιο υπαρχει! δε το χω ξεχασει..!
Απλα το χω διαβασει τοσες μα τοσες πολλες φορες που δεν εχει πια να μου δωσει τιποτα..
Τιποτα απολυτως ..
Τωρα εχοντας το ξεπερασει ... εχω περασει στο νεο Βιβλιο της ΖΩΗς μου..
Ολα αυτα στα ειπα για να κατανοησεις οτι πολλες φορες δεν ειναι απαραιτητο να Ξεχνας αλλα να Ξεπερνας...
..και αυτο σημαινει και Οριμοτητα ε....
Νομιζω πως καταλαβες το ολο νοημα αυτων που θελησα να σου μεταφερω...
Οτι καλυτερο σου ευχομαι να χεις..
ΟΠοτε εσυ θες και το νιωθεις θα θελα να γραφεις εδω.........
Με εκτιμηση και Σεβασμο Θοδωρης
olgaki προσεξες οτι ανοιξες εσυ στο εδω στο forum στην ενοτητα ψυχοδραστικες ουσιες
ενα θεμα σημαντικο για το αλκοολ
και χαρης εσενα εχουμε μπει τοσοι Ανθρωποι και εχουμε ανταλαξει και πει τοσο σημαντικα πραγματα...
Φτανοντας το θεμα να εχει αναγωστες πανω απο 6000 και ...Ανθρωπους και να εχουν γραφτει 400 και .... μνματα...
Δεν ειναι \"τρομερα ομορφο\" ?
ναι ειναι πολυ ομορφο καθομουν σημερα και διαβαζα ολο το θεμα ποσο αγχωμενη μπηκα στην αρχη να ζητησω βοηθεια συμπαρασταση και να μοιραστω εμπειριες.ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα πιστευα οτι θα εβρισκα τοσο πολουs ανθρωπους θοδωρη να με αγκαλιασουν αλλα και να παρουμε δυναμη ο ενας απο τον αλλο:)
και ξερεις ποσο καιρο ηθελα να γραψω?απο το πασχα εγραφα εσβηνα εγραφα εσβηνα ντρεπομουν τι θα πουν .σκεφτομουνα και ελεγα πως θα ανοιξω την καρδια moy σε αγνωστους ανθρωπους?και αυτοι οι αγνωστοι εγιναν μια ζεστη παρεα για μενα τελικα...ηταν οτι καλυτερο θα μπορουσε να συμβει πραγματικα.:)
Συγχαρητήρια και απο μένα, ολγάκι :) παιδιά :)
Παίζει να είναι το πιο αισιόδοξο και επιτυχημένο θρέντ που έχω δει στο φόρουμ αυτό...
EXEIΣ METAMOPΦΩΘEI ΣE ΣXEΣH ME TO ΠΩΣ HΣOYN ΣTA ΠPΩTA MHNYMATA.
ΣYNEXIΣE ETΣI KAI OΛA ΘA ΓINOYN ANAMNHΣH
σας διαβαζω ολους και ειμαι με ενα μονιμο χαμoγελο στα χειλη και στην ψυχη:):):)
AN ΣYNEXIΣEIΣ NA EIΣAI TO IΔIO AΠOΦAΣIΣMENH KAI EXEIΣ ΔIΠΛA ΣOY ATOMA ΠOY ΣE AΓAΠANE TOTE ΣIΓOYPA ΘA TA KATAΦEPEIΣ KAI ΘA BΓEIΣ AKOMA ΠIO ΔYNATH
ολγακι εχεις κανει την εξαρτηση να φαινεται σαν μια πολυ απλη ιστορια..
συνεχισε ετσι! :)
Ένα μπράβο κι από μένα ολγάκι:)
Απ\'την αρχή διέκρινα μια μεγάλη δύναμη μέσα σου,άξιας θαυμασμού.Αυτό αποδεικνύεται αφού συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια της remedy.
Ολγάκι,
Έχεις τον θαυμασμό μου για τον αγώνα σου.
Δίνεις κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους.
Συνέχισε έτσι!
:)