ξερεις τι λεμε :P
Printable View
ξερεις τι λεμε :P
κηπ, πιστεύω στη γνώση που έχεις αποθηκεύσει τόσα χρόνια. δεν σε δικαιολογώ καθόλου που δεν χρησιμοποιείς όλην αυτήν τη γνώση που έχεις για να διαπιστώσεις ότι έχεις υποτροπιάσει. και αν δεν με θεωρείς εμένα κατάλληλο για να κρίνω αν έχεις υποτροπιάσει, τότε γιατί αρνείσαι να δεις γιατρό; ή μήπως και οι γιατροί είναι εναντίον σου;
Έχω μια απορία keep,τι έγινε και συνειδητοποίησες το περιβάλλον?Πως έγινε η αποκάλυψη?Γιατί τόσο καιρό δεν είχες παραπονεθεί?Μα είσαι τόσο έξυπνος άνθρωπος.....πως έγινε και τόσον καιρό δεν ένιωθες καμία ενόχληση?
το περιβαλλον μου ηταν απαραδεκτο και προσπαθουσα απλως να συνεχιζω...αγνοωντας οτιδηποτε ηταν...φευγα...και συνεχιζα αλλα δεν παει αλλο....κατα καποιο τροπο ετσι.
Τωρα ειμαι καλυτερα.
Σας ειπα οτι ημουν αποκομμενος κλπ κλπ.
και συνεχιζω να ειμαι...και θα ειμαι στον αιωνα των απαντα.
Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και φαίνεται αφού απέρριψες τη λέξη <<όλοι>>.
Αν το περιβάλλον σου ήταν πάντα έτσι και έβαζες ενέργεια απλά για να το αντέξεις όντος ίσως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις και απλά ήταν το ξέσπασμα γι\'αυτήν την αλλαγή.Η ηρεμία και το να επικεντρωθείς σε σχέδια στο τι να κάνεις για το καλύτερο του εαυτού σου νομίζω θα βοηθήσει.Δλδ η ενέργεια να γυρίσει σε σένα και όχι για ακόμα μια φορά να καταναλώνεται και έντονα στο περιβάλλον.
το περιβαλλον με τσιγκλαει...εκοψα το εξω και ειμαι καλυτερα...δεν μπορει το τσιγκλισμα να μη φερει και μια αντιδραση εσεις τι λετε?
Δε συμφωνώ.Αξίζεις το καλύτερο και να δεις που κι αυτή τη φορά θα τη βρεις την άκρη όπως τόσες φορές άλλωστε.Quote:
Originally posted by keep_walking
και συνεχιζω να ειμαι...και θα ειμαι στον αιωνα των απαντα.
κηπ, νοιώθεις ότι έχεις υποτροπιάσει ή όχι;
εχμ οχι ειμαι καλυτερα απο ποτε μαλλον.
Keep μου έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι άσχημα με το περιβάλλον σου. Γιατί οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα υποφέραμε ή υποφέρουμε από διάφορα ψυχολογικά, νευρώσεις, ψυχώσεις, και όλα αυτά δεν τα παθαίνουμε μια ωραία πρωία αλλά και λόγω του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε...
Οπότε το κλειδί είναι να μπορέσουμε να ζήσουμε μέσα σε ένα περιβάλλον που θα μας ευχαριστεί και δε θα μας προκαλεί δυσφορία. Πως; Κάνοντας εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές, με πολλή θέληση και προσπάθεια αλλά και απλώνοντας το χέρι για βοήθεια, από τον δίπλα μας, το φίλο μας, τον συμφορουμίτη μας... Ναι το πιστεύω ότι αυτό το ξέσπασμά σου ήρθε για να σου πει το μέσα σου ότι πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος... Με σταθερά βήματα όμως, όχι παρορμητικά. Με ψυχραιμία και βοήθεια...
Πολύ σωστά αναγνωρίζεις ότι το να τσουβαλιάζεις όλους τους ανθρώπους με το \"όλοι\" δεν είναι καλό... Μπράβο keep...
ποση σοφια κυβει αυτο το ποστ σου κρινε!Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by pelariry
ώπα, πάρτο αλλιώς γιατί βρήκες.Quote:
Originally posted by krino
κοψτε επιτελους την καραμελα με τον γιατρο,
το ειπατε 1,2,3, ....... 153.
Enough.
Αμα δεν μπορειτε να προσφερετε κατι παραπανω, βγαλτε το σκασμο.
πελαριους,
ξερεις γιατι εχω βρει?
Γιατι 5 χρονια εδω μεσα μου την εχουν δωσει αρκετα ανθρωποι,
που περα απο την αμπελοφιλοσοφια του πληκτρολογιου τους, ΕΑΝ υπαρξει αναγκη να κουνησουν 2 βηματα παραπερα εχουν θεμα.....
Η αλληλεγγυη τους φρακαρει στην εξοδο του ρουτερ τους....
Και οκ, θα μου πεις ο καθενας εχει τα ζητηματα του, δεν διαφωνω.
Αφου μεχρι εκει φτανεις ρε φιλε, γιατι δεν το κοβεις?
Φυσικα και ο κηπ, πρεπει να δει τι θα κανει με την αγωγη που επαιρνε, δεν θα εφερνα αντιρρηση.
Ομως εδω ο κηπ, βαζει κατι αλλο, περα απο τα χαπακια του.
Ζηταει ενα φιλικο χερι (οχι εικονικο, αλλα αληθινο) να σφιξει και αυτο δεν μπορεις να το κανεις ουτε μεσω του φορουμ, ουτε με χαπια ουτε με τιποτα αλλο, περα απο το να κουνησεις απο τον κωλοκαναπε σου.
Μπορω να γραφω για πολυ ωρα ακομα,
λεγωντας για διαφορες συμπεριφορες, αλλα προτιμω να το σταματησουμε εδω γιατι θα παρεκτραπουμε παλι.
ΥΓ...... παντα πιστευα οτι αν ηταν να παραμεινω σε ενα τετοιο χωρο αυστηρα εικονικος, καλυτερα να μην εγραφα ποτε μου ουτε μια λεξη.
οση και ο φθινοπωρινος κρινος!
το ιντερνετ δεν ειναι παρκο για τοξικομανεις διαδικτυου !
αλλα γυμναστηριο μυαλων και σωματων , για να βγουν απο το κλουβι τους και να γινουν ενα τα θηρια με τους θηριοδαμαστες τους στον παργματικο κοσμο!
Το τσιγκλισμα απο πολλαπλους ανθρωπους δεν ειναι καλο ειδικα για ενα ατομο σαν εμενα που πολλοι μπορει να πιστευουν οτι ειμαι μπουφος λογω μη αντιδρασης ή και αλλων λογων...οχι οταν μια λαθος εκφραση με στενοχωρει...φανταστειτε οταν εκρυγνειται το περιβαλλον τι παθαινω.
με την απάντησή σου αυτή πετάς στον αέρα ότι είχες χτίσει κηπ, ότι είχες κερδίσει με το σπαθί σου. σε διαβάζω τόσες μέρες και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να συμμετέχω. περισσότερο ήλπιζα πως η γνώση που έχεις θα σε βοηθούσε. λυπάμαι αλλά προσωπικά δεν μπορώ να στηρίξω έναν άνθρωπο που ξέρει πως δεν είναι καλά αλλά ισχυρίζεται πως είναι. δεν ξεγελάς ούτε εμένα, ούτε τον εαυτό σου.Quote:
Originally posted by keep_walking
εχμ οχι ειμαι καλυτερα απο ποτε μαλλον.