Ωραία θα πάμε εσύ το αγόρι σου και εγώ μόνη;
Printable View
Ωραία θα πάμε εσύ το αγόρι σου και εγώ μόνη;
μονη η με οποιον θες να παρεις μαζι σου να μαστε ζευγαρια
Ολγάκι μάλλον θα σε αφήσω να χαρείς τον έρωτά σου με το αγόρι σου και θα πάω μόνη με καμιά φίλη.:(
Εντάξει βρε Κρινο και το Ντουμπάι ήξερα που είναι οι Σεϋχέλες με μπέρδεψαν
ολγακι!Quote:
Originally posted by olgaki82
μμμμμμμ δεν το σκεφτηκα ισως του πω να ρθει μαζι μας:)
ακομα δεν τον ειδαμε, τον ξεχασαμε κιολας?????????????
:οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο� �οοοοοοοοοοοοο
α οχι απλα ειμαστε ανεξαρτητοι για να μη βαριομαστε
Σκεφτομαι οτι εχει πλακα να γραφεις εδω :P
Οτι θελω να αγορασω ποδηλατο, οτι μυριζω ομορφα (αν και γυναικα μου αρεσει να χρησιμοποιω μερικες φορες αντρικα αρωματα), οτι ηταν ομορφα σημερα που εβρεξε, σκεφτομαι επισης οτι αυτο ειναι το τιμημα. Θελω να πω ο εγκεφαλος ειναι τοσο πολυπλοκος, που οταν \"βραχυκυκλωσει\'\' θα υπαρχουν και πολυπλοκες συνεπειες.
θα τρελαθω μια βδομαδα ψαχνω λουκουμαδες με μελι και καρυδι και ολο μου λενε οτι τελειωσανε:(
σκεφτομαι οτι μολις σχολασα, εφτιαξα ενα μοσχομυρωδατο εσπρεσσο,
και εκεινο που μου χρειαζεται ειναι να αραξω σε ενα καλο καναπε, μπας και ισιωσω....
παρακαλω πολυ,
οποιος μαθει τα μυστικα της εδεμ,
να μου τα πει και εμενα....
σκέφτηκα οτι είναι ευκαιρία να συστηθώ, μέρες τώρα ανακάλυψα αυτό το φοβερό φόρουμ.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Λοιπόν, μιας και η Ialu άνοιξε αυτό το θέμα αλλά το άλλαξε μετά, είπα να το ξανανοίξω εγώ με την άδειά της φυσικά, να λέμε εδώ τι σκεφτόμαστε ή τι θα θέλαμε. Νομίζω μιας και είναι site ψυχολογίας, έχουν πολύ σημασία αυτά τα δύο, συνεπώς πείτε ότι σας κατέβει. Εγώ σκέφτομαι συνέχεια τις παρενέργειες των χαπιών, που θα τις ξέρετε οι περισσότεροι και θα \'θελα να φύγουν.
είμαι 40 ετών χωρισμένη με ένα γιο 11.
πρόσφατα ξεκίνησα μια σχέση , (4 μήνες) , με έναν αντρα 38 ετών , εκανε ψυχωσικό επισόδιο και δυστυχώς νοσηλεύτικε για 40 μέρες.
ήταν δύσκολα , και παραμένει δύσκολη η κατάσταση.
πάντα είχα μια έλξη για το διαφορετικό.
ηθελα πια όμως μια σχέση ήρεμη ,απλή .........που μόνο απλή δεν βγήκε.
μεγάλη παγίδα ο έρωτας!
το παλεύω ,
με πολλά συναισθήματα , ανάμικτα , πόνος ,θυμός, ευχαρίστηση ,φόβος, θλιψη, αγάπη ......απογοητευση ,ελπίδα, ελευθερία , όλα μαζί , στο μίξερ ......έτσι είναι η ζωή όμως
έτσι είναι όταν είσαι ζωντανός.
σας διαβάζω πολύ , μπράβο σας!
θαυμάζω πολύ τους δυνατούς , που δεν τα παρατάνε, με χαρά θα γίνω συνοδοιπόρος σαυτό το ανώνυμο αληθινό ταξίδι!
Quote:
Originally posted by 3wtiko
σκέφτηκα οτι είναι ευκαιρία να συστηθώ, μέρες τώρα ανακάλυψα αυτό το φοβερό φόρουμ.Quote:
Λοιπόν, μιας και η Ialu άνοιξε αυτό το θέμα αλλά το άλλαξε μετά, είπα να το ξανανοίξω εγώ με την άδειά της φυσικά, να λέμε εδώ τι σκεφτόμαστε ή τι θα θέλαμε. Νομίζω μιας και είναι site ψυχολογίας, έχουν πολύ σημασία αυτά τα δύο, συνεπώς πείτε ότι σας κατέβει. Εγώ σκέφτομαι συνέχεια τις παρενέργειες των χαπιών, που θα τις ξέρετε οι περισσότεροι και θα \'θελα να φύγουν.
είμαι 40 ετών χωρισμένη με ένα γιο 11.
πρόσφατα ξεκίνησα μια σχέση , (4 μήνες) , με έναν αντρα 38 ετών , εκανε ψυχωσικό επισόδιο και δυστυχώς νοσηλεύτικε για 40 μέρες.
ήταν δύσκολα , και παραμένει δύσκολη η κατάσταση.
πάντα είχα μια έλξη για το διαφορετικό.
ηθελα πια όμως μια σχέση ήρεμη ,απλή .........που μόνο απλή δεν βγήκε.
μεγάλη παγίδα ο έρωτας!
το παλεύω ,
με πολλά συναισθήματα , ανάμικτα , πόνος ,θυμός, ευχαρίστηση ,φόβος, θλιψη, αγάπη ......απογοητευση ,ελπίδα, ελευθερία , όλα μαζί , στο μίξερ ......έτσι είναι η ζωή όμως
έτσι είναι όταν είσαι ζωντανός.
σας διαβάζω πολύ , μπράβο σας!
θαυμάζω πολύ τους δυνατούς , που δεν τα παρατάνε, με χαρά θα γίνω συνοδοιπόρος σαυτό το ανώνυμο αληθινό ταξίδι!
ξωτικο καλως ηρθες!ετσι ειναι η ζωη μιξερ οπως ειπες..ετσι δεν πρεπει να ειναι ομως?καλως ηρθες κ παλι.
θα κατσει η μελιτα στο στεφανο?
ιδου η απορια.....
Γιατί δεν είναι έγγυος μαζί του;Quote:
Originally posted by krino
ιδου η απορια.....
Quote:
Γιατί δεν είναι έγγυος μαζί του;Quote:
Originally posted by krino
ιδου η απορια.....
ασχετο,
λεμε εδω αν θα του κατσει και να μην ξανασηκωθει.
;)