Και γω εκεί το αποδίδω panikoula. Στη Κρήτη είναι παλαιών αρχών. Στις μεγαλουπόλεις κάπου είναι πιο εύκολα τέτοια κοινωνικά θέματα (χωρισμένοι με παιδιά)
Printable View
Ιoanni. Μου αρέσει που βγάζεις συναίσθημα. Και το ότι είσαι ντροπαλός θετικό το βρίσκω. Που σου που σαι πιτσιρικάς!
Να ρωτησω κατι ασχετο?Εχει πεθανει κανεις απο αποστημα εσωκλειστου φρονημητη που για 2 χρονια ποναει αλλα δεν εχει κοιταξει να παει σε οδοντιατρο?χααχ
Thanks panikoula.
γιατι τηενκς?
Εγω απο οτι εχω ακουσει αμα κανει κυστη εγκλειστος φρονιμητης μπορει να χρειαστει ακομα και να σου σπασουν τη γναθο στο χειρουργειο. Οποτε πηγαινε σε κανα γναθοχειρουργο να σε δει και ασε τα χαχαχ
Να κανει υπομονη! Γιατι αμα συμβιβαστει με τα θα της βγει καπου και θα κλαιγεται και θα λεει με εκμεταλλευτηκε κτλ κτλ κτλ οπως βλεπουμε και εδω περα! Και δεν καταλαβα γιατι τετοια απογνωση δλδ για σχεση? Μονος του ο ανθρωπος δεν περναει καλα? Εγω 2 χρονια που ειχα μεινει χωρις σχεση περασα σουπερ τελεια με τις φιλες και τοςυ φιλους μου
Ρε κορίτσια και αγόρια... το τι φακέλωμα έχει πέσει εδώ μέσα πρέπει να είναι out of this world. Θα ξέρουν και ποιό δόντι πονάει στον κάθενα εκτός από το πόσο ικανός είναι να δαγκώσει άνθρωπο...
Άκυρο, το ποστ πήγαινε στη Blue. Κάτι έχω πάθει τελευταία και δεν βλέπω ποιός γράφει τι ααα θα ορκιζόμουνα ότι το έγραψε η πανικούλα ότι έτσι είναι όπως τα λέω!
ποναω πολυ γαμοτο εχει πρηστει και ο λαιμος μου εκτος τον πονο.
white οι περισσοτερες γυναικες ( δε θα πω ολες ) που εν γνωση τους τα φτιαχνουν με παντρεμενους, το κανουν απο π******α και οχι απο μοναξια.
Θα διαφωνησω, οι αντρες ειναι που εχουν αναγκη για νταντα υπηρετρια καθαριστρια σιδερωστρα νοσοκομα μαγειρισσα ερωμενη, περισσοτερο απο οτι εχουν οι γυναικες, ειδικα οσο μεγαλωνουν. Οι νεοτεροι επισης εχουν πολυ περισσοτερες ορμες απο τις γυναικες. Και δεν καταλαβα, γιατι να μη μπορει ενας ανθρωπος να ζησει χωρις ερωτικο συντροφο 1-2 χρονια? Για να μην πω και για μεγαλυτερα διαστηματα