δλδ τώρα δεν έχεισ?
Printable View
σορρυ που επεμβαινω στην ωραια συζητηση σας.. αλλα ο μονος τροπος να ανεβεις ψυχολογικα και να αποκτησεις αυτοπεποιθηση είναι να ξεπαρθενιαστεις... με τον έναν η με τον αλλον τροπο!
δεν ξέρω αν το γυμναστήριο σ βοηθήσει δεν νομίζω ότι οι κοπέλες κοιτάνε κοιλιακούσ ,αυτά στα λέω από την εμπειρία μ
Απλά πρέπει να βασανιστής λίγο και να κάνεις την αρχή και να πας σ μια όμορφη κοπελίτσα και να μιλήσεις και όχι να σ πει σιγά δεν έγινε κάτι,ούτε ο πρώτος θα είσαι ,ούτε ο τελευταίος, μετά θα πας στη επόμενη.
Εχω κάτι γουμάρια εγώ να έχουν ωραίες κοπέλες..
το μελος ΣΤΑΥΡΟΣ, παρακαλειται ν αφησει την καζουρα και να παει να ασχοληθει με τον μεγαλο του ερωτα, την τζενιφερ....
...... τι ε?
ρωτα τον να στα πει. μεγαλος ερωτας...
Δεν άντεξα......
https://www.youtube.com/watch?v=ZSgb8M8r8zs
που λες γουαι.. ηξερα καποτε έναν τυπο.. πηγε για πρωτη φορα με γυναικα στα 25 του... και αυτος σαν και σενα ηθελε μονο ωραιες και ελεγε χαρακτηριστικα προτιμω να μην γ... ποτε παρα να με πουν σαβουρογαμη... τελικα τα καταφερε εβγαλες 2-3 ομορφούλες... οι οποιες τον εφτυσαν στο τελος ολες!! τωρα στα 40 είναι παντρεμένος με μια υπεροχη χοντρουλα και εχουν έναν υπεροχο γιο από οσο μαθαίνω!
δικαίωμα σου να θες ομορφες και να επιμενεις... το πρόβλημα δεν είναι αυτο... το πρόβλημα είναι ότι σκέφτεσαι ακομα με μυαλο μικρου παιδιου... ελπιζω να το ξεπεράσεις.. αυτά από μενα... αντε και καλο κυνηγι
''Υπέροχη χοντρούλα''.Ας ξεράσω......
Αυτό που θες,είναι να με πείσεις να πάω με όσες δεν είναι ωραίες!!!!!!!!!!!
Αλλά τώρα που το λες,σκέφτομαι να προσεγγίσω την χοντρή,και να την βάλω να κάνει δίαιτα και πλαστική,την κνίτισσα και να της μάθω να πλένεται και να ντύνεται σωστά,ή τις άλλες 2 μέτριες και να τις μάθω να προσέχουν την εμφάνιση τους,μήπως και γίνουν ωραίες!Γενικά να γίνουν άνθρωποι!
Χώνεψε το ρε άνθρωπε,δεν μου πάει να κάνω κάτι με μια άσχημη,μέτρια,χοντρή κλπ.
Ενώ άλλοι θα έχουν ωραίες!
και μια τελευταια ερωτηση από περιεργια και μονο πριν σταματήσω να ασχολούμαι... δεν σου σηκωνετε με μετριες? ή πληρωμένες? και θες μονο ομορφες?
η το μονο που σε νοιαζει είναι να μην σε πουν οι ΑΛΛΟι σαβουρογαμη?
Εσύ noumac,έχεις καταλάβει ότι με αυτές που μου προτείνεις,δεν θα νιώθω καθόλου ωραία?
Why με καμιά 35χρονη milfara θα πήγαινες;
Τώρα που το σκέφτομαι αν πλακωθείς στα γυμναστήρια καθημερινά και κάνεις μια διατροφή 2500 θερμίδων που θα αποτελείται σε ποσοστά
10% λιπαρά οξέα
50% υδατάνθρακες
40% πρωτεϊνη
έχεις τεράστιες πιθανότητες στα 28 σου να είσαι το τεκνό μιας σαραντάχρονης η οποία θα είναι όμορφη μεν αλλά θα σου ρίχνει 10 χρόνια δε.... Σε χαλάει αυτό; Σε πειράζει;
Ωραία λοιπόν ξεκίνα να κάνεις διατροφή 2500 θερμίδων σύμφωνα με τα ποσοστά που σου έβγαλα και σου εγγυούμαι με την ζωή μου πως στα 28 σου θα κυκλοφορείς όλο με milfares των 35 και των 40 οι οποίες θα είναι όμορφες....Οπότε σταματάμε τη κλάψα πλέον και αρχίζουμε την δουλειά... Στο γυμναστήριο που θα πηγαίνεις, θα γυμνάζεις δύο φορές την εβδομάδα το κάθε μέρος του σώματος και θα κάνεις κάθε μέρα διάδρομο για 45 λεπτά όπου δεν θα περπατάς, αλλά θα τρέχεις. Εννοείται πως δεν θα τρως σαβούρες παρά μία φορά το μήνα και αφού θα έχει πέσει το λίπος σου μετά απο λιπομέτρηση σε ένα ποσοστό 2%. Εντάξει; Σταμάτα τη κλάψα και πήγαινε γυμναστήριο τώρα γιατί έχεις 7 χρόνια δρόμο μπροστά σου σε βάρη και σε διατροφή...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Ναι ρε, τα δικα μου προβληματα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο αυτες τις μαλακιες αλλα δεν το ειπα μονο για αυτο...Υπαρχουν δεκαδες αλλα θεματα σχεδον αραχνιασμενα και εσεις απλα καθεστε με τις μαλακιες ισως για να σπασετε πλακα...Νιωθω και τυχερος που ασχοληθηκατε κιολας...
χαχααχαχαχ έδωσες ρεσιταλ λέμε χααχαχχααχχααχ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Οκ δεν έχεις κάποιο άδικο σε όσα λες εδω. Αν αυτή ήταν η λογική πίσω απο τα σχόλια σου ως προς τον γουάι τοτε στέκει, πάω πάσο και εκτιμω που τα εξηγεις, δεν ήσουν υποχρεωμένος. Κι εγώ συμφωνω να κάνει τη ζωουλα του στα πέντε χρόνια που θα του πάρει να κάνει κορμαρα, αλλά στο ενδιάμεσο δεν νομίζω ότι θα την κάνει χωρίς περαιτερω βοηθεια. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνιμα μία τρύπα στο νερό από εμένα ως προς το θέμα του. Αλλά παρ'οτι δεν το είχα ποτέ φαντάζομαι πως είναι άσχημο να σε βασανίζει τόσο καταναγκαστικά ένα θέμα, γιατί περί αυτού πρόκειται πια. Κατά τ'αλλα οκ περιττό να πω πως οι τσαμπουκαδες και οι ειρωνείες κάθε τύπου δεν βοηθούν κανέναν. Αγάπη μονο :)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
εγω νομιζω οτι δεν ειμαι ασχημος. σιγουρα ειμαι αδιαφορος στους αλλους ειδικα στις γυναικες.δηλαδη η φατσα μου δεν κανει κλικ με τιποτα σε αυτες.. απο αρκετα μικρος προσπαθω να ειμαι καπως απαθεις να μη κανω ας πουμε γκριματσες με το προσωπο, δεν εχω αυτο που λενε εκφραστικο προσωπο με τιποτα. κανω και γυμναστικη. εχω καλο σωμα μαλλον δηλαδη αμα κανω συγκριση με τους περισσοτερους,αρκετα πιο μυωδες αλλα δεν το πολυ εκτιμω. μερικες φορες αρεσω, εμφανισιακα για αυτο ειμαι σιγουρος το εχω προσεξει απο μικρος , ομως νομιζω οτι ειμαι πολυ βαρετος δηλαδη οταν η αλλη αρχισει να μου μιλαει γρηγορα ξενερωνει γιατι δεν εχω να πω και πολλα αλλα και αυτα τα λιγα που εχω να πω βαρετα ειναι
Μα φυσικα ηταν αυτη η λογικη μου πισω απο τα σχολια μου , αντιθετως με τα σχολια μου , ηταν σαν να υποτιμω τον εαυτο μου , αφου γραφω οτι αν δεν ειχα χρηματα , δεν θαχα τοσες επιτυχιες στο αλλο φυλο , και στο θρεντ ' πως βλεπετε τον εαυτο σας ' η καπως ετσι , δηλωνω οτι ειμαι μετριας εμφανισης , απλα εχω αυτοπεποιθηση .......................... εκτιμω την προσπαθεια σου να τον βοηθησεις , αυτο δειχνει ανθρωπο που νοιαζεται για τους αλλους , κι εγω πιστευω οτι χρειαζεται βοηθεια απο καποιον ο Γουαι , εχει ενα προβλημα το παιδι , και δεν χρειαζονται ειρωνιες , οποιος δεν θελει να βοηθησει , καλυτερα να απεχει απο την κουβεντα .................. καθησα και τα εξηγησα , διοτι αντεληφθην τις καλες σου προθεσεις , και ηθελα να σου δειξω , οτι με τα σχολια μου , ουτε υποθαλπτω μια κατασταση , ουτε σαμποταρω την δικη σου .......εχεις την εκτιμηση μου , Ναταλια ....