Σάββατο 7 Φεββρουαρίου 2009
-1
29 για το στόχο
Printable View
-1
29 για το στόχο
-1
29 για το στόχο
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!
ΑΠΟ 125ΚG(ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ)120ΚG!YIOUPIIIIIIII!!
συγχαρητήρια για όλους του χαμένους πόντους αλλά και για τον ενθουσιασμό.
εγώ δεν έχασα και το τικεράκι παραμένει στα 2 χαμένα κιλά ( έκλεισα 1 μήνα με την διατροφή ww.
δεν πειράζει, άλλωστε ποτέ δεν έχανα γρηγορότερα. απλά πίστευα ότι μέχρι το Πάσχα θα είχα τελειώσει με την δίαιτα και θα άρχιζα την συντήρηση.
είπαμε.....δεν πειράζει! η ουσία είναι ότι δεν αισθάνομαι απογοητευμένη και συνεχίζω σαν να μην τρέχει τίποτα.
θα προσπαθήσω να κάνω και το ποδηλατάκι μου αυτή την εβδομάδα, πιο συχνά διότι ο καιρός δεν βοηθάει για τένις ( το οποίο δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά είναι το καλύτερο άθλημα για να φτιάξεις σώμα και να χάσεις λίπος ).
see you soon ! keep dieting!! keep moving!
Quote:
Originally posted by GLUKOULA28
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!
πόσες θερμίδες λαμβάνεις ημερισίως?
Quote:
Quote:
Originally posted by lollipop
Quote:
πόσες θερμίδες λαμβάνεισ ημερισίως?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΣΟΡΡΥ LOLIPOP ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑ� � ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ,ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ 4.500Θ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 125ΚG,ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1100 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ,ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ 2.200 Θ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ,2 ΚΙΛΑ.ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ 2.175 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !ΣΟΡΡΥ LOLIPOP ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΗ,ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑ� � ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ,ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ 4.500Θ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 125ΚG,ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ,ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1100 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ,ΧΑΝΕΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ 2.200 Θ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ,2 ΚΙΛΑ.ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΩ 2.175 ΘΕΡΜΙΔΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΑ 6 ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΜΕΤΡΗΣΗ.
ημέρα ζυγίσματος και δεν έχω χάσει τίποτα.
καλά να πάθω αφού αυτή την εβδομάδα έκλεβα τους πόντους και ξέφευγα κανά δυό ημερησίως.
βέβαια έχω και το γνωστό μηνιαίο πρήξιμο αυτές τις μέρες και ίσως να επηρεάζει την κατάσταση.
keep dieting
Τουλάχιστον από βδομάδα προσπάθησε να μην ξεφύγεις. Μείνες στους πόντους σου για να σε δείξει η ζυγαριά κάτω! ;)
Γειά σας παίδες!!!
Τί κάνετε; Εγώ περίφημα, αν και μέσα σε μία εβδομάδα έγινε αυτό που φοβόμουν... Ενώ, τήρησα κανονικότατα τη δίαιτά μου, δεν έχασα ούτε ένα κιλό.. Να δούμε τώρα τί μου επιφυλάσσει η ζυγαριά.... Επόμενη μέτρηση την Πέμπτη.
Από Τρίτη ξεκινάω και γυμναστήριο!
Να κάνω μια ερώτηση, τελικά είναι αλήθεια ή μύθος πως με το γυμναστήριο σταματάς να χάνεις κιλά, ή ακόμη και παίρνεις κι ας κάνεις συγχρόνως δίαιτα;
Επιπλέον, το να μειώσω λίγο ακόμη την ημερήσια πρόσληψη θερμιδων μου, θα φέρει αποτέλεσμα ώστε να ξεκολλήσει η ζυγαριά; Αν ξέρετε, θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε....
Πολλά φιλιά και δύναμή!!!!
γειά σας και από εμένα.
σήμερα ζυγίστηκα 1 κιλό λιγότερο ακόμη και χαίρομαι ιδιαίτερα αφού είχα κολλήσει.
ξεκίνησα στις 5 Ιανουαρίου την διατροφή ww και έχω χάσει 3 κιλά. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν έχω και πολλά να χάσω και ξέρω ότι ο οργανισμός μου δεν χάνει εύκολα. Αν έκανα πιο συστηματικά αθλητισμό σίγουρα η απώλεια θα ήταν μεγαλύτερη.
δεν πειράζει..προσπαθώ να μην σκέφτομαι την ζυγαριά και την απώλεια και δεν αγχώνομαι. Αλλώστε δεν στερήθηκα τίποτα, υπήρχαν και μέρες που ξέφυγα από τους πόντους αλλά συνέχισα χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
keep dieting και καλή συνέχεια.
γειά σας και από εμένα.
σήμερα ζυγίστηκα 1 κιλό λιγότερο ακόμη και χαίρομαι ιδιαίτερα αφού είχα κολλήσει.
ξεκίνησα στις 5 Ιανουαρίου την διατροφή ww και έχω χάσει 3 κιλά. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν έχω και πολλά να χάσω και ξέρω ότι ο οργανισμός μου δεν χάνει εύκολα. Αν έκανα πιο συστηματικά αθλητισμό σίγουρα η απώλεια θα ήταν μεγαλύτερη.
δεν πειράζει..προσπαθώ να μην σκέφτομαι την ζυγαριά και την απώλεια και δεν αγχώνομαι. Αλλώστε δεν στερήθηκα τίποτα, υπήρχαν και μέρες που ξέφυγα από τους πόντους αλλά συνέχισα χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
keep dieting και καλή συνέχεια.
Παιδιά γειά σας, θα προσπαθήσω να ξεκινήσω διατροφή τη Δευτέρα, και θα σας ενημερώνω κι εγώ για την πορεία μου
(καθοδική ελπίζω!)
Καλή κατρακύλα,pegy! Ο δικός σου ύμνος στο εξής θα είναι:
"Όταν παίρνω φόρα,φόρα κατηφόρα,ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά!"
Βιβή,φασούλι το φασούλι...αδειάζει το σακούλι!
Εξάλλου,μ'όλους αυτούς τους πειρασμούς που συνέχεια μαγειρεύεις
είναι άθλος που όχι μόνο δεν έβαλες αλλά έχασες κιόλας!
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους, ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 72 κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι η σημερινή μέρα για εμένα είναι μέρα δίαιτας διότι έκανα ρυζότο με γαριδίτσες - μια παραλαγή αντί για αγανάκι και έφαγα 2,5 πιάτα. Λέω να μη γουρουνιάσω τίποτα άλλο μέχρι αύριο., ίδωμεν.
arxisa k egw tis gourounies...starting fresh από την αύριο (καθαριδευτεριάτικο;...) κ 8α αρχίσω κ εγώ να γράφω τα κιλάκια μου....ελπίζω να κατεβαίνουν μόνο απο δω κ πέρα
arxisa k egw tis gourounies...starting fresh από την αύριο (καθαριδευτεριάτικο;...) κ 8α αρχίσω κ εγώ να γράφω τα κιλάκια μου....ελπίζω να κατεβαίνουν μόνο απο δω κ πέρα
Καλησπέρα σας και καλή Σαρακοστή....
Παρόλο που το Σάββατο που είχε ο γιος μου τα γενέθλια του γουρουνίασα λίγο αλλά ... έχασα 2 κιλά(βλέπετε είναι η πρώτη εβδομάδα που κάνω δίαιτα). Σήμερα λόγω ημέρας θα γουρουνιάσω λίγο πάλι αλλά από αύριο ξεκινάω πάλι εντατικά... ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να σας πω πως είμαι πάλι λιγότερο απ' ότι είμαι σήμερα.... στόχος μου το 1 με 1 1/2 κιλό.... για να δούμε!!!! Καλή συνέχεια σε όλους μας!
καπως ετσι ''γουρουνιασαμε'' ολοι αυτες τις μερες....
αυριο παλι φορτσατοι!!!!
καπως ετσι ''γουρουνιασαμε'' ολοι αυτες τις μερες....
αυριο παλι φορτσατες!!!!
καλη επιτυχια!
Ιωάννα μου,να χαίρεσαι το καμάρι σου!
Αυτές τις μέρες,όπως άλλωστε όλες τις γιορτές και αργίες,οι περισσότεροι λίγο πολύ ξεφεύγουμε...
Κάτι τα εκτός έδρας,κάτι τα ξεχωριστά γιορτινά εδέσματα,κάτι η χαλαρή διάθεση των διακοπών...
Σημασία έχει η ανασυκρότηση μας και η συνέχιση της όποιας μας προσπάθειας...Ούτε τύψεις,ούτε στεναχώριες και μεταμέλειες...
Δε θα στερηθούμε τις χαρές της ζωής,ούτε θ'αποκτήσουμε απωθημένα για όταν τελειώσει η προσπάθεια με τις γνωστές τους συνέπειες.
Μέσα σ'όλα με μέτρο,κάποιες μέρες και χωρίς,αλλά πάντα επιστροφή από εκεί που σταματήσαμε!Γερά με τσαμπουκά!Πάμε πάλι!Δυνατά!
Εχεις απολυτο δικαιο NADINE!!! Ολοι αυτες τις μερες κατι απαγορυμενο τσιμπισαμε, δεν πειραζει, ας μην νοιωθουμε τυψεις, αυριο ειναι μια καινουρια μερα και εμεις θα φροντισουμε τον εαυτο μας πιο πολλυ με διατροφη και κινηση!!!
Εγω αυτο τον μηνα εχασα 5 κιλα με διατροφη ww, στοχος μου αυτο τον μηνα 4 κιλακια, για να δουμε...
Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε ολους μας!!!!
Εχεις απολυτο δικαιο NADINE!!! Ολοι αυτες τις μερες κατι απαγορυμενο τσιμπισαμε, δεν πειραζει, ας μην νοιωθουμε τυψεις, αυριο ειναι μια καινουρια μερα και εμεις θα φροντισουμε τον εαυτο μας πιο πολλυ με διατροφη και κινηση!!!
Εγω αυτο τον μηνα εχασα 5 κιλα με διατροφη ww, στοχος μου αυτο τον μηνα 4 κιλακια, για να δουμε...
Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα σε ολους μας!!!!
NA MAI KAI ΕΓΩ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ)ΜΕ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ,6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΠΩΛΕΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,ΝΑΙΙΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ.ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!
ΑΠΟ 125ΚG
ΤΩΡΑ 115ΚG,ΑΠΩΛΕΙΑ 10ΚΙΛΑ.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!ΦΙΛΙΑΑΑ
NA MAI KAI ΕΓΩ!ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ)ΜΕ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ,6ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΠΩΛΕΙΑ 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ,ΝΑΙΙΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕΕΕ.ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!
ΑΠΟ 125ΚG
ΤΩΡΑ 115ΚG,ΑΠΩΛΕΙΑ 10ΚΙΛΑ.
ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!ΦΙΛΙΑΑΑ
Glukoula,super,καλη συνεχεια,να φευγουν οι δεκαδες γρηγορα,τετοια να ακουμε να ανεβαινουμε!!!:)
Μπράβο,βρε γλυκούλα!ʼμα είναι κάθε φορά που μας θυμάσαι να μας ανακοινώνεις απώλεια δέκα κιλών,χαλάλι σου!
Νομίζω πάντως πως δεν είναι η τύχη σου στην οποία θα έπρεπε να το αποδώσεις,αλλά σ'εσένα την ίδια και την προσπάθεια σου,
ακολουθώντας πιο σωστά βήματα αυτή τη φορά!Οπότε μάλλον έχεις αρχίσει να πιστεύεις πραγματικά σ'εσένα κι αυτό αποδίδει!
Καλή σου συνέχεια κι εύχομαι να αξιωθείς αντίστοιχη χαρά κι επιτυχία και στα υπόλοιπα ζητήματα σου!
σχετικα με το δικό μου αποτέλεσμα, είναι ακόμα αρκετά στασιμό γμτ!! έναρξη διατροφής 06-02, έναρξη λήψης χΑπιών lipotox 24-02, αλλά μέχρι και σημέρα απώλεια μονάχα 3 κιλών.... για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια! δε βλεπω παντως το καλοκαίρι να το χαίρομαι όπως θα ήθελα... :(
καλή συνέχεια γλυκούλα και πολλά πολλά μπράβο για το αποτέλεσμαααα!!!
:)
Καλημέρα σε όλους!!
Σήμερα μέρα ζυγίσματος και η ζυγαριά έδειξε 114,7 κg, -1 από την προηγούμενη Κυριακή που άρχισα την δίαιτα ww. Xαίρομαι πολύ που μετά από αρκετούς μήνες που μόνο έβαζα κιλά επιτέλους έχασα και κάτι!!! Έυχομαι καλά αποτελέσματα και στους υπόλοιπους! :)
Έτσι,μπράβο!
ʼντε κουνήθηκε λίγο η μάγισσα,που την κορόιδευαν οι φίλες της πως είναι γιαλαντζί!
Έτοιμη ήταν η καημένη ν'αφήσει το σκουπόξυλο και να πιάσει την ηλεκτρική!
Έλα,τώρα που πήραμε φόρα! Πετάει η ομάδα,λέμε! Κυριολεκτικά!
Καλησπερα, εγω τελικα αυτη την βδομαδα δεν τα πηγα και τοσο καλα :)
400 γρ. μειον. με εφαγε η χορτοπιτα...
Την επομενη ελπιζω να παω καλυτερα!
Καλησπερα, εγω τελικα αυτη την βδομαδα δεν τα πηγα και τοσο καλα :)
400 γρ. μειον. με εφαγε η χορτοπιτα...
Την επομενη ελπιζω να παω καλυτερα!
και εγώ ζυγίστηκα σήμερα και δεν έχω χάσει τίποτα.
ανακεφαλαιώνω : ξεκίνησα 5 Ιανουαρίου για να χάσω 9 κιλα΄. κάνω διατροφή ww και είμαι πολύ ικανοποιημένη από αυτή.
αργά και σταθερά έχω χάσει μόνο 3 κιλάκια, και άμεσος στόχος είναι άλλα 3 μέχρι το Πάσχα.
άντε και καλύτερα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΝΑΔΙΝΕ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!ΦΙΛΙΑ
καλησπέρα σε όλους!!!
τελικα ειχα κ εγω θετικο αποτελεσμα!!! 88 σημερα (-1) κ συνεχιζω!!!
φιλια πολλα κ καλή μας συνεχεια
καλησπέρα σε όλους!!!
τελικα ειχα κ εγω θετικο αποτελεσμα!!! 88 σημερα (-1) κ συνεχιζω!!!
φιλια πολλα κ καλή μας συνεχεια
Μπραβο mitsek85 τα πας πολλυ καλα και εις κατωτερα!!!!
Καλησπέρα παιδιά!!!!
Έχω καιρό να γράψω, αλλά είχα εξεταστική και είχα πολύυυ διάβασμα.... Τώρα που τελείωσε, βρήκα το χρόνο να μπώ και στο φορουμάκι!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε....
Από τις 7 Ιανουαρίου που ξεκίνησα με 89 κιλά, έφτασα προχθές 6 Μαρτίου με 78 κιλά....
Πρώτος στόχος είναι να φτάσω τα 72 μέχρι το Πάσχα, και τα 65 με το καλό μέχρι τον Ιούνιο..
Μπορώ να πώ πως είμαι ευχαριστημένη, αν υπολογίσουμε πως τις προηγούμενες 2 εβδομάδες ήμουν άρρωστη, στο κραβάτι με πυρετό και αντιβιώσεις, οπότε αναγκάστηκα να τρώω λίγο περισσότερο, με μέτρο βεβαια πάντα και με προσοχή στην ποιότητα της τροφής που κατανάλωνα....
Έχω πάει και 3 φορές γυμναστήριο, αν και θα πήγαινα περισσότερες αν δεν είχα αρρωστήσει..... Ωραία είναι... έχει 2,5 ώρες την εβδομάδα αεροβική γυμναστική και όργανα όσο θέλει ο καθένας....
Συγχαρητήρια σε όλες τις κούκλες που χάνουν κιλά και δεν σταματούν!!!Πολλές απώλειες εύχομαι!!!!!!
Συνεχίζουμε γερά!!!!!!!!!!
Πολλά γλυκά φιλιά σε όλους.
Υ.Γ1: Παρατηρώ πως οι άνδρες δε χάνουν; Τί έγινε αγόρια, το ρίξαμε έξω;;;
Υ.Γ2: Είναι υπέροχο να σου λένε όλοι το πώς αδυνάτισες και να προσέχεις, μην πάθεις τίποτα, να τρως και λίγο!!!!!!! Επίσης και το να επιπλέεις στο παντελόνι που το Δεκέμβρη μετα βίας σου κούμπωνε!!!!