30 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή...θα κάνω κι εγω μια έρευνα αγοράς!!!
αλλα απο την άλλη σκέφτομαι μήπως πάθαίνω καμια πλάκα
οταν θα ανεβοκατεβαίνουν τα γραμμάρια και συγχηστώ......
Printable View
30 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή...θα κάνω κι εγω μια έρευνα αγοράς!!!
αλλα απο την άλλη σκέφτομαι μήπως πάθαίνω καμια πλάκα
οταν θα ανεβοκατεβαίνουν τα γραμμάρια και συγχηστώ......
ριξε μια ματια στο skroutz.gr για να δεις που ειναι οι χαμηλοτερες τιμες!
ναι και στο Carrefour εχει μια με 30 ευρω π κανει και λιπομετρηση
σημερα 72,200 +200 δηλαδη αλλα χθες εφτιαξα κρεμα καραμελε και ηταν τοσο ωραια που εφαγα 3 μπολακια...χμμμ
δεν ζυγιζομαι απογευμα, μονο πρωι 1-2 φορες, προ κ μετα τουαλετας αν δεν ειχα παει πριν την πρωτηQuote:
Originally posted by karamela
οταν ομως το απογευμα λογικα εισαι παραπανω απο το πρωι δνε απογοητευεσαι? δεν στεναχωριεσαι?Quote:
Originally posted by badgirl11
παντα ζυγιζομαι καθε μερα, ειτε κανω διαιτα ειτε οχι, εχω τρελα με το ζυγισμα :DQuote:
Originally posted by karamela
μπραβο σου λιτσακι
Badgirl δεν το παρακανεις λιγο με το ζυγισμα? μην σε τρελανει στο τελος
οταν κανω διαιτα μπορει κ 3 φορες τη μερα!
κ ολη μου τη ζωη θα ζυγιζομαι στο εξης, μου κανει καλο, δεν αφηνομαι!
κ μετα ζυγιζομαι βραδυ αργα ενω εχω κανει νηστεια ωρων για να δω αν επιασε τοπο, κ αυτο αν ειμαι ξυπνια μονο.
Συνηθως καθε πρωι, οταν κανω διαιτα, ειμαι οσο το βραδυ αργα -1 κιλο.
Το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι οταν φαω ο,τι ναναι κ οσο ναναι ή κανωω βουλιμικο
αννεβαινω στη ζυγαρια, βλεπω οτι δεν ειναι κ τοσο φοβερο τελικα
κ σταματαω να τρωω.
Γιατι ξερετε κατι? ολα στο μυαλο ειναι. Αμα κατι σας κανει να νιωθετε καλα να το κανετε, σας βοηθα. Βρειτε το δικο σας κατι!
Τοτε ολα φαινονται πολυ ευκολα, κ μειωνονται οι μαυρες περιοδοι...
μα πως γινεται το απογευμα να μην εισαι πιο βαρια απο το πρωι.... πρεπει να μην εχεις φαει και να μην εχεις πιει νερο ολη μερα... με μπαταρια δουλευουμε?
δεν ειπα οτι δεν ειμαι πιο βαρυα, ειπα οτι το να πλακωθεις στο φαγητο δε συνεπαγεται οτι θα παρεις 4 κιλα σε μια ωρα.
μπορει να εχεις πολυ μεγαλη διακυμανση βαρους...
ισα ισα, στο συνεχες ζυγισμα στο φαγητο μετραει το βαρος του οσο ειναι.
Αν φας 1 κιλο μακαρονια θα εισαι 1 κιλο πανω αμεσως μετα, ασχετως θερμιδων.
τουλαχιστο εμενα μου ανεβαζει το ηθικο το να τρωω ολη μερα αλλα να ζυγιστω κ να εχω μονο ενα κιλο πανω.
οποτε το καθημερινο ζυγισμα με βοηθα!
μεγαλη δακυμανση βαρους εχω στην περιοδο, εως κ 3 κιλα πολλες φορες.
έλα βρε Γιώργο, τι περιμένεις ν΄αλλάξει ... :P στα ίδια και σήμερα!
-400 σημερα
61.2
82,5 και σημερα. Ελπιζω λογω περιοδου... Συνεχιζω σταθερα και ελπιζω μεχρι Δευτερα να ειμαι 81,3. Λετε????
εγω οταν ειμαι αδιαθετη δε παιρνω βαρος τελικα, μονο μερικες μερες πριν 1-2 κιλα!!!! το παρατηρησα τους 2 τελευταιους μηνες! τι να πω.....
βραζιλιανα μου ποσο χρονων εισαι?
εγω σημερα στα 81,8!!!!!!!!!!! προχωραμε καλα!!!!!!!!
Καλημέρα :)
-600γρ σήμερα! Από 111,9 σε 111,3 :D
Τελευταίες μέρες περιόδου και αισθάνομαι υπέροχα :D
Εγω ευτυχως δεν πηρα βαρος αλλα δεν εχω χασει κιολας. Φανταζομαι οτι το Σαββατο που θα τελειωσει η περιοδος θα φανει!! Το καλο που του θελω!!
Ειμαι 30 χρονων!!
Βραζιλιανα μτσεκ παμε ανταγωνισμο ποια θα δει πρωτη 7?
αντε γιατι αλλιως χτυπαω μακαροναδες τα βραδυα που δε με παιζετε :P
82.0 ξανα μετα απο χθεσινο φαγοποτι
οι πρωτες 100 μερες ειναι δυσκολες, μετα θα στρωσω :D
Για να δουμε ποτε θα το καταφερουμε???? Εγω περιμενω την Δευτερα που θα εχω τελειωσει απο περιοδους να δω τι γινεται. Τωρα απλα απογοητευτηκα με την ζυγαρια σημερα...
th deytera mporei nasai katv k 2 kila! ksekolla mia xara pas
Δεν έχει νόημα να ζυγίζεστε κάθε μέρα ρε σεις.Αυτό που βλέπετε δεν είναι πραγματική απώλεια ή προσθήκη.
nai χθες μου φωναζε οδιαιτολογος που του ειπα οτι εχασα 1.5 κιλο σε μια μερα :D
εχει δικιο ο Κλεανθης Μπραζιλ... 1 fora τη βδομαδα...
Kleanthi εγω δε μπορω, καθε μερα ανεβαινω...κ 2 φορες τη μερα!
78.2 σημερα, -100, ετσι αργα και σταθερα!:D
ωραια βαζω στοχο να σε φτασω COnstance μηπως κ ξεκουνηθω. αργα αλλα σταθερα! :D αχ με κουρασε το 8, μακαρι να εξαφανιζοταν ως δια μαγειας!
ελπιζω μετα την πρωτη βδομαδα διαιτα να φυγει...
false alarm.Μετα την τουαλετα -200 τελικα.78.1 σημερα.Καλα παμε ευτυχως.bad μου οχι να με φτασεις, να με ξεπερασεις σου ευχομαι.Aν και νομιζω οτι αν το παρεις αποφαση θα εχεις αποτομη κατρακυλα γιατι ειναι κατακρατησεις αυτα που εχεις επειδη ξεφυγες απο το διαιτολογιο.:)
-600gr!ole ole ole!xixixixi
76.8 xθες
76.4 σημερα
400 γραμμαρια!ηπια βεβαια και ενα λιτρο τσαι χθες δρ κατσος για αδυνατισμα
Litsaki τι ειναι αυτο το τσαι που γραφεις???
μπραζιλ ,ειναι ενα κουτι με μειγμα απο τσαι για αδυνατισμα και λεγεται dr katsos,πινεις 5 ποτηρια τη μερα και λεει οτι χανεις 6 κιλα το μηνα (και 2 να χανεις εδω π τα λεμε καλα ειναι)
κοστιζει 8 ε το κουτι και φτανει για 20 μερες περιπου και το παιρνεις απο καταστημα που πουλαει τσαγια,βοτανα κτλ.
ΥΣ:Περιεχει μονο βοτανα και οχι πρασινο τσαι,το λεω γιατι εμενα προσωπικα το πολυ πρασινο τσαι μ φερνει τρεμουλα και νευρικοτητα.
Και για ποσο καιρο το παιρνεις εσυ? Βλεπεις αποτελεσματα???
ok μια απο τα ιδια και σημερα, με τη διαθεση μου στο ναδιρ και το θυμο μου στο ζενιθ. ευτυχως που δε βρεθηκε κανεις μπροστα μου πρωι πρωι γιατι δε μπορουσα να εγγυηθω την ασφαλεια του. εσκισα τον καταλογο της laredoute (ΒΑΡΕΘΗΚΑ πια το ρατσισμο τους) χορεψα κλακετες πανω στη ζυγαρια χτυπωντας το καντραν με μανια στον τοιχο και τσαλαπατησα τις μπαλαρινες μου που με εχουν πεθανει, αφου δε χωραει το ποδι μου μεσα (ρατσισμος και στα παπουτσια, ελεος πια)
το θεμα ειναι οτι εδω κατι γινεται λαθος και δεν ξερω τι....
γιατι ετσι λουκουμακι αφου πας πολύ καλα!λογικο ειναι να κολλησεις καποιες μερες κ μετα ξαφνικα θα δεις τσουπ!κατω η ζυγαρια!
σ' ευχαριστω σεμι μου για τη συμπαρασταση και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε σενα και σε ολα τα κοριτσια για την επιμονη τους, ειτε εχασαν ειτε οχι. το παλευω, το σιγουρο ειναι οτι δεν υποχωρω, οπως αλλες φορες...
Κοριτσια κι εγω μαζι σας στον πολεμο εναντιον του 8. Να φυγει το μ@λ@κισμενο και να μην ξαναρθει. Εγω ζυγιζομαι βεβαια καθε Τριτη, οποτε την αλλη Τριτη θα εχω νεα. Αχ, ποτε πια 8.
+1400 σήμερα yeaaaah xaxaxa
αναμενομενο, αλλα σημερα εχουμε μονοφαγια και ολα οκ ;)
εχασα 2 κιλα απο την προηγουμενη τεταρτη(6 μερες ουσιαστικα) με το τσαι και διατροφη.
για μενα ειναι παρα πολλα αφου συνηθως εχανα μισο κιλο με το ζορυ μονο με διατροφη
τα ίδια πάλι σήμερα....έχω πρόβλημα με δυσκοιλιότητα...τι μπορώ να κάνω?
litsaki28 τι γεύση έχει το τσαι αυτό? πίνεται?
μια χαρουλα πινετε,δεν ειναι πικρο.βαζεις 5 κουπες νερο να βρασουν ριχνεις και 3 κουταλιτσες απο το μειγμα μολις βρασει το νερο για 15 λεπτα και εχεις ετοιμη ολη την ποσοτητα για ολη μερα,
και κανει μολις 8 ε δεν χανετε τιποτα να το παρετε εχει μηδεν παρενεργειες και ειναι πολυ καλυτερο απο κατι πλασιμπο χαπια που δινουμε του κοσμου τα λεφτα με κανενα αποτελεσμα
Και που το βρισκουμε αυτο litsaki28???
-200 σημερα 72,000 παρολο που χθες εφαγα πανω απο 2000 θερμιδες...αλλα παιρνω το kilokiller δεν ξερω αν εκανε κατι αυτο...
σε καταστημαta που πουλανε χυμα και συσκευασμενα τσαγια,βοτανα κτλπ:)
ξεκιναμε παλιοκοριτσο!!!!
ποια θα δει το 79,9???? οεο????
αλλα με σωστα γευματα ε...! οπως μου ελεγες! 5 γευματακια τη μερα για σωστη και μονιμη απωλεια!!!
ξεκιναω λοιπον σημερα στα 81,6 αυτη τη στιγμη!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by badgirl11
Βραζιλιανα μτσεκ παμε ανταγωνισμο ποια θα δει πρωτη 7?
αντε γιατι αλλιως χτυπαω μακαροναδες τα βραδυα που δε με παιζετε :P
82.0 ξανα μετα απο χθεσινο φαγοποτι
οι πρωτες 100 μερες ειναι δυσκολες, μετα θα στρωσω :D