δε ξερω μπουμπουλίτσα, κάτι με πιανει κ εχω σκατα στο κεφαλι.
δε το ψαχνω καλύτερα που δε ξερω τι με πιανει αλλιως θα με παρει ακόμη πιο κατω.
παντως κανεις δε με πειραξε..
Printable View
δε ξερω μπουμπουλίτσα, κάτι με πιανει κ εχω σκατα στο κεφαλι.
δε το ψαχνω καλύτερα που δε ξερω τι με πιανει αλλιως θα με παρει ακόμη πιο κατω.
παντως κανεις δε με πειραξε..
Τι σκέφτομαι ε; Βλακείες ως συνήθως... οτι αν βγω θα πρέπει να πιω ποτό ενώ αν κάτσω σπίτι θα βαμπιριάσω μέχρι τις 3-4 προσπαθώντας να μη φάω πάνω από 200-300 θερμίδες...
ίσως και αυτό one, τελευταία προσπαθω να μην αναλύω πολύ καταστασεις γιατί αν αρχίσω με πιανει "αυτοκαταστροφη", "εσωστρεφεια" κλεισιμο...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σισι,συνεβη κατι;Ειπες κλαις χωρις λογο..Μηπως υπαρχει κατι που σε πειραξε αλλα δεν εδωσες σημασια και τελικα ξεσπας ετσι;
και όσο πιο πολυ το "δουλεύω" τόσο πιο πολύ κλείνομαι και πιανω πατο.
καλύτερα ποτο...Quote:
Originally posted by filipparas
Τι σκέφτομαι ε; Βλακείες ως συνήθως... οτι αν βγω θα πρέπει να πιω ποτό ενώ αν κάτσω σπίτι θα βαμπιριάσω μέχρι τις 3-4 προσπαθώντας να μη φάω πάνω από 200-300 θερμίδες...
κ γω θα'θελα...
Σαν να διαβαζω εμενα..Θα περασει και αυτο Σισι..:thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
ίσως και αυτό one, τελευταία προσπαθω να μην αναλύω πολύ καταστασεις γιατί αν αρχίσω με πιανει "αυτοκαταστροφη", "εσωστρεφεια" κλεισιμο...Quote:
Σισι,συνεβη κατι;Ειπες κλαις χωρις λογο..Μηπως υπαρχει κατι που σε πειραξε αλλα δεν εδωσες σημασια και τελικα ξεσπας ετσι;
και όσο πιο πολυ το "δουλεύω" τόσο πιο πολύ κλείνομαι και πιανω πατο.
είδες, κι ας μη σε ξέρω το φανταζόμουν οτι θα με καταλάβεις...:thumbup:Quote:
Σαν να διαβαζω εμενα..Θα περασει και αυτο Σισι..:thumbup:
ναι μωρε, θα περάσει..
Εγω εχω γινει και πολυ αναβλητικη τον τελευταιο καιρο..Ποσο μαλλον στις σκεψεις..εκει να δεις αναβολες..
παντως δεν είναι και τόσο κακο η αναβολή στις σκέψεις που και που.
θελω να πω δε χρειάζεται να τα αναλύουμε ΟΛΑ πάντα! μας κανει κακο αρκετες φορες...όχι παντα βέβαια καπου καπου χρειάζεται
Εγω οταν αναλυω κατι,δεν το αναλυω απλα,του αλλαζω τα φωτα..
έτσι...έτσι....Quote:
Εγω οταν αναλυω κατι,δεν το αναλυω απλα,του αλλαζω τα φωτα..
σε νιώθω.. ανάλυση στην ανάλυση!
E ας εχουμε και ενα μικρουλι ελαττωμα μωρεεε:smug b:
Παω για υπνο,φιλια!!
Καληνύχτα..... :)
Σκεφτομαι,οτι δεν εχω κανεναν την Πεμπτη που θα παω Πατρα και με εχει παρει απο κατω,δεν θα το αφησω ετσι ομως θα παω!!!!!!!!!!!!1
Απο εκει που θα ειχα παρεα,τωρα ξαφνικα δεν ξερουν και δεν μπορουν ε και να μαθουν δεν θελω!!!!:sniff::sniff:
Καλά,καλέ!Ποιός τολμά να κρεμά τον Τάκη και μάλιστα τελευταία στιγμή;
Ποιά μέρα,είπαμε,έχεις τι να κάνεις;:bouncy:Μας πέφτεις και λίγο μακριά...Κρίμα...
Μη μασάς!Διακοσμητικοί θα ήταν ούτως ή άλλως!Θα σε ζάλιζαν με ένα σωρό ερωτήσεις άγνοιας.
Τώρα,θα απολαύσεις το ταξιδάκι σου ως δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα-ντελικέρης,θα ενημερωθείς με το καλό
και θα γυρίσεις γεμάτη γνώση κι εμπειρίες!Πού ξέρεις τι τυχερά μπορεί να σου έκοβαν;Εκείνοι πάντως χάνουν!
Σκεφτομαι ποσο ωραια ηταν σημερα αυτη η βολτα που εκανα κ ποσο ευχαριστα ενοιωθα μετα..
ωραιεσσσ οι βολτισεσσσ κ εγω σημερα του εδωσα κ καταλαβε !! χεχε γεια σου λεσινγγγγγγ !!! περασεσ καλα?
Σκεφτομαι οτι μια "φιλη" μολις ειδε στο facebook πως παω Αθηνα,ενω ελεγε πως ειναι γελοιο να λες "δημοσια" κατι τετοιο,αρχισε κ εκεινη την αντιστροφη μετρηση,και καλα θα παει κι εκεινη Αθηνα..
Τυχαιο;;;;
Δε νομιζωωωωω!!!!!
Kι εγώ! Πολύ αναβλητικότητα όμως :( Και ανάλυση όπως είπαν και οι άλλες.. Τελικά πρέπει να 'σαι ηλίθιος ή (συνειδητά ή όχι) αναίσθητος για να είσαι καλά σε αυτό τον κόσμο!?Quote:
παντως δεν είναι και τόσο κακο η αναβολή στις σκέψεις που και που.
θελω να πω δε χρειάζεται να τα αναλύουμε ΟΛΑ πάντα! μας κανει κακο αρκετες φορες...όχι παντα βέβαια καπου καπου χρειάζεται
Σκέφτομαι πόσο μα πόσο θλίψη μου δημηουργέί πλέον να έχουμε έναν και μόνο στόχο στη ζωή μας, να χάσουμε δλδ τα κιλά..
να πασχίζουμε να φτάσουμε 10 και 15 κιλά κάτω απο το ύψος μας, να μας κυριεύει ένα νούμερο!
να λέμε οτι δεν αξίζουμε τίποτα μόνο και μόνο για λίγα κιλά παραπάνω.
και πόσο σιχαίνομαι που γίνεται αυτό το πράγμα στη γυναίκα, η κοινωνία "χτυπάει" τη γυναίκα σε αυτό το κομμάτι, είναι άθλιο την υποβιβάζει τόσο!
δε μπορώ να καταλάβω πως το αφήνουμε και γίνεται αυτό μέσα μας..
και φυσικά συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να κάνουμε αυτοκριτική και η αυτοεκτίμισή μας να σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με μια ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ με ένα ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ ΓΜΤ!
Λές και είμαστε κυριολεκτικά κρέας.... βάζουμε το κρεατάκι πρωί πρωί στη ζυγαριά...μμμμμμ......."πόσο ζυγίζει?? αα...!! είναι παχύ 70 κιλά!!"
που να βγείς με τόσα κιλά έξω. δεν εξίζεις ούτε πακιστανός να σε κοιτάξει!
όταν είσαι χοντρός αποφεύγουν να σου μιλήσουν, σε κατακρίνουν συνέχεια λόγω του βάρους σου..(πχ αν τρακάρεις ο άλλος θα πεί ά τη χοντρή!) συνέχεια λένε "α! η χοντρή" , "¨ε.. δε θυμάσαι μορε... εκείνη η χοντρή"
Ενω την αδύνατη θα την πούν εκείνη η ομορφούλα.... με το ωραίο σώμα
Ενώ αν η άλλη είναι 50 πωπω κουκλάρα!
αν είναι 50, σημαίνει οτι είναι όμορφη, οτι είναι έξυπνη, οτι είναι αστεία, οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα, οτι είναι καλή στο κρεβάτι κλπ..κλπ..
κ να μη πω το άλλο μολις χάσεις κιλά..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σου φέροντε τόσο μα τόσο γλυκά ευγενικά που κοντεύω να κανω εμετό απο τόση "¨καλοσύνη"....
όλοι ξαφνικά σε θυμούντε , σε κερνάνε, σου κάνουν χάρες κλπ....
Τα σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτοντε πολλοί άντρες (όχι όλοι) και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Μου προκαλούν εμετό όλα αυτά
αυτες οι ψευτοιδεολογιες και ψευτοφιλοσοφιες που εχουν δημιουργηθει κατα του fb ειναι τρε μπαναλ :PQuote:
Σκεφτομαι οτι μια "φιλη" μολις ειδε στο facebook πως παω Αθηνα,ενω ελεγε πως ειναι γελοιο να λες "δημοσια" κατι τετοιο,αρχισε κ εκεινη την αντιστροφη μετρηση,και καλα θα παει κι εκεινη Αθηνα..
Τυχαιο;;;;
Δε νομιζωωωωω!!!!!
μαθαν ολοι και κρινουν τα παντα.
ο,τι θελουμε ρε θα γραφουμε.
~~~~~~~~~~~~~~
χτες περασα παρα πολυ ωραια.
μπαινω να πω μια καλημερα (η καλησπερα.......)
και βλεπω κλαψες και γκρινιες παλι για το ποσο και καλα χαλια ειναι το φορουμ...
ε λ ε ο ς
ηταν στραβο το κλιμα, το φαγε και ο γαιδαρος.
αντε γεια
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! Τραγικό! Είχα κάνει ένα παρόμοιο ξέσπασμα σε άσχετο θέμα (στη δίαιτα Ατκινς) πριν λίγες μέρες.. Λες και είναι φυσιολογικό να είναι 50 κιλά μια γυναίκα για όλη τη ζωή της. Αλλά με τα πρότυπα που μας προβάλλουν από τη μέρα που γεννιόμαστε έχουμε καταλήξει σε αυτά τα χάλια. Θύματα των ΜΜΕ. Λες και αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά είναι αληθινά. Φουλ στις πλαστικές, τα ναρκωτικά και τις υπερβολές, για να μην αναφέρω το photoshop και τις υπόλοιπες τεχνικές ανάδειξης των οργίων που θεοποιούμε. Να ευχόμαστε να είχαμε λεφτά να μας πετσοκόψει ένας γιατρός, εμείς οι πολιτισμένοι του δυτικού κόσμου. Επίσης, ενώ μας πλασάρουν ανορεξικά πρότυπα, μας δίνουν ένα κάρο μεταλλαγμένα, γεμάτα λίπος και ανθυγειινά προιόντα στα περίπτερα, στα σούπερ μάρκετ, παντού. Κι ενώ έχω κατανοήσει όλα αυτά, έχω "νοσήσει" όπως οι περισσότεροι στο φόρουμ για αυτά τα 10 (λιγότερα ή περισσότερα για άλλους) κιλά κάτω. Πως το λένε αυτό τώρα? Μαζοχισμό? Τρέλα? Ηλιθιότητα? (Δε μιλάω φυσικά για όσους έχουν θέματα υγείας.) Δεν ξέρω γιατί τόση κοινωνική πίεση για αυτό το θέμα.. Αλλά με τόση ενέργεια και σκέψη που έχω καταναλώσει για 10 κιλά θα μπορούσα να είχα χτίσει το 8ο θαύμα του κόσμου!Quote:
Σκέφτομαι πόσο μα πόσο θλίψη μου δημηουργέί πλέον να έχουμε έναν και μόνο στόχο στη ζωή μας, να χάσουμε δλδ τα κιλά..
να πασχίζουμε να φτάσουμε 10 και 15 κιλά κάτω απο το ύψος μας, να μας κυριεύει ένα νούμερο!
να λέμε οτι δεν αξίζουμε τίποτα μόνο και μόνο για λίγα κιλά παραπάνω.
και πόσο σιχαίνομαι που γίνεται αυτό το πράγμα στη γυναίκα, η κοινωνία "χτυπάει" τη γυναίκα σε αυτό το κομμάτι, είναι άθλιο την υποβιβάζει τόσο!
δε μπορώ να καταλάβω πως το αφήνουμε και γίνεται αυτό μέσα μας..
και φυσικά συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να κάνουμε αυτοκριτική και η αυτοεκτίμισή μας να σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με μια ΚΩΛΟΖΥΓΑΡΙΑ με ένα ΚΩΛΟΝΟΥΜΕΡΟ ΓΜΤ!
Λές και είμαστε κυριολεκτικά κρέας.... βάζουμε το κρεατάκι πρωί πρωί στη ζυγαριά...μμμμμμ......."πόσο ζυγίζει?? αα...!! είναι παχύ 70 κιλά!!"
που να βγείς με τόσα κιλά έξω. δεν εξίζεις ούτε πακιστανός να σε κοιτάξει!
όταν είσαι χοντρός αποφεύγουν να σου μιλήσουν, σε κατακρίνουν συνέχεια λόγω του βάρους σου..(πχ αν τρακάρεις ο άλλος θα πεί ά τη χοντρή!) συνέχεια λένε "α! η χοντρή" , "¨ε.. δε θυμάσαι μορε... εκείνη η χοντρή"
Ενω την αδύνατη θα την πούν εκείνη η ομορφούλα.... με το ωραίο σώμα
Ενώ αν η άλλη είναι 50 πωπω κουκλάρα!
αν είναι 50, σημαίνει οτι είναι όμορφη, οτι είναι έξυπνη, οτι είναι αστεία, οτι δεν έχει κανένα πρόβλημα, οτι είναι καλή στο κρεβάτι κλπ..κλπ..
κ να μη πω το άλλο μολις χάσεις κιλά..ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ σου φέροντε τόσο μα τόσο γλυκά ευγενικά που κοντεύω να κανω εμετό απο τόση "¨καλοσύνη"....
όλοι ξαφνικά σε θυμούντε , σε κερνάνε, σου κάνουν χάρες κλπ....
Τα σκεφτόμουν όλα αυτά που σκέφτοντε πολλοί άντρες (όχι όλοι) και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Μου προκαλούν εμετό όλα αυτά
click, δε ξέρω τι έγινε και στράβωσες με το φορουμ, αλλά δεν υποχρεώνεσαι να μπαίνεις στο φόρουμ.
τεσπα..
δε κτλβα τι εννοεις με το "αντε γεια"..το "έλεος" κ το "κλαιγοντε"!
απαγορευεται το "κλαψιμο" δλδ?
Σκεφτομαι ποσο χαιρομαι που εχω μια φιλη που αγαπω και με αγαπα πραγματικα..
αν δεν καταλαβες τιποτα, τοτε γιατι αυτη η επιθεση???????????Quote:
click, δε ξέρω τι έγινε και στράβωσες με το φορουμ, αλλά δεν υποχρεώνεσαι να μπαίνεις στο φόρουμ.
τεσπα..
δε κτλβα τι εννοεις με το "αντε γεια"..το "έλεος" κ το "κλαιγοντε"!
απαγορευεται το "κλαψιμο" δλδ?
δε θυμαμαι να εχεις συμμετασχει στις συζητησεις που γινονται για το πώς ειναι το φορουμ, επομενως για ποιο λογο θιχτηκες??:shocked2:
"δεν υποχρεώνεσαι να μπαίνεις στο φόρουμ"
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
- Μαμά, τώρα που έγινα 16 χρόνων να βάλω σουτιέν;
- Όχι Μανώλη...
xaxaxaxaxaxaxa Σκαρλετ!
πολλα σκευτομαι απο που να ξεκινησω? πεθανε ο Γκαρι μουρ :sniff: η ροκ σκηνη αρχιζει και καταρεει με τι θα μεινουμε? αχχχ...
Σημερα δεν ειχα αναγουλα.. σκευτικα οκ μπορει κατι να με πειραξε! δεν προλαβα να το πω.. ανοιγει ο αντρας κατι πατατακια γαματα , απ τα αγαπημενα μου.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ???????? πηγα να πεσω κατω, αλλαξα 30 χρωματα , αλλαξα δωματιο.. και τελικα κατεληξα αγγαλια με τη λεκανη..... θερμοκρασια σωματος 37 αρχιζω και μπενω σε υποψιες... θα δουμε ............
mitsokolooooo.....youhouuuuuuuuuu
ee ee eerxeteee....to morakiiiiii..... !!xexe i iosoula...xaxa ti leii i corfu_
ematha eixe oraio kero simera........oloi liston htan....lol
αστα μου βρωμανε τα ΠΑΝΤΑ σημερα...
σημερα ειχε και γαμω τους καιρους! 17 βαθμους και μεις πλατεια πηγαμε τινγκα ως συνηθωςςςςςςςςς
αντε οταν ερθεις να παμε να καφεδιαστουμεεεε
Aχ ποσο τελειο θα ειναι να εισαι εγκυος,ε;;
Ποτε μπορεις να κανεις τεστ; ή εξεταση αιματος;
αναγκαστικα θα περιμενω 2 εβδομαδες για την επομενη περιοδο, νομιζω χωριακη μπορω να κανω και τωρα.... αλλα δε θελω να αγχωνομαι καλητερα θα περιμενω.. μπορει να ειναι και τιποτις αλλοοοοοοοο χιχιχιχ
σε αναμονη λοιπον!
σε αναμονη Σκαρλετ μου ομορφη! εσυ πως εισαι? :bouncing:
Ε την παλευω..βλεπω τωρα ενα βιντεο και με εχουν παρει τα ζουμια..
γιατι παιδι μου????? τι βιντεο??
απιστευτο βιντεο...................................... ..............................
δεν καταρρεει η ροκ σκηνη. οι ανθρωποι πεθαινουν, ολοι. η μουσικη οχι.Quote:
Originally posted by mitsokolo
πολλα σκευτομαι απο που να ξεκινησω? πεθανε ο Γκαρι μουρ :sniff: η ροκ σκηνη αρχιζει και καταρεει με τι θα μεινουμε? αχχχ...
Σημερα δεν ειχα αναγουλα.. σκευτικα οκ μπορει κατι να με πειραξε! δεν προλαβα να το πω.. ανοιγει ο αντρας κατι πατατακια γαματα , απ τα αγαπημενα μου.. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ???????? πηγα να πεσω κατω, αλλαξα 30 χρωματα , αλλαξα δωματιο.. και τελικα κατεληξα αγγαλια με τη λεκανη..... θερμοκρασια σωματος 37 αρχιζω και μπενω σε υποψιες... θα δουμε ............
κοπελια γιατι δεν κανεις εκεινο το τεστ που πιανει την εγκυμοσυνη ακομα και μετα απο 1-2 μερες?
θα μας φαει η αγωνια
ναι εννοω οτι ... εεγω επειδη τρεχω σε συναυλιες ηλπιζα να τον δω καποια στιγμη... :thumbdown: ευτηχως που προλαβα τον Ντιο ....
καλα και ποιο τεστ ειναι αυτο????? πρωτη φορα το ακουω! 1-2 μερες μετα την επαφη εννοεις? μου φαινετε υπερβολικα νωρις :rolleyes::rolleyes:
κι ομως! κυκλοφορει στα φαρμακεια (που απεργουν :P )
να πας deep purple.......